Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δικαιώματα έχουν οι άλλοι πάνω μας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 21 Δεκεμβρίου 2015.

  1. gaby

    gaby Guest

    Δηλαδή, οι δικές μας επιθυμίες επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης κουμπώνουν ακριβώς με τις αντίστοιχες ανάγκες από εμάς όλων των άλλων; Κάπως εσωστρεφής τοποθέτηση, όχι; Βοηθά στην κατανομή των ενοχών και των άλλοθι, πάντως…

    Εμείς "δίνουμε δικαιώματα" δηλαδή άνοιγμα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης ανάλογα με τις επιθυμίες μας, οι άλλοι αντιλαμβάνονται και παίρνουν αυτά που μπορούν και αυτά που χρειάζονται, το πόση σχέση έχουν αυτά τα δύο εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από την ποιότητα της αλληλεπίδρασης, ιστορική τε και διαισθαντική. Μπορεί το feedback να σκοντάφτει πάντως, λίγες φορές άνοιγμα αγνοήθηκε, λίγες φορές εκλήφθηκε πολύ διαφορετικά, λίγες φορές παρατεντώθηκε επειδή ο άλλος ήθελε πολύ περισσότερα από τα υποσχόμενα;

    Διασταυρούμενες υποκειμενικότητες, διαφορετικές αντιλήψεις και παρορμήσεις, όπως νομίζει ο καθένας. Αν ήταν τόσο ρυθμισμένα τα πράγματα ώστε οι άλλοι όλοι να "έχουν τα δικαιώματα που τους επιτρέπουμε" και αν η αντίληψη η δική μας περί του τι επιτρέπουμε συνέπιπτε με την δική τους, όλων όμως, για το ίδιο θέμα, τότε η ζωή θα ήταν πολύ απλή για να είναι ενδιαφέρουσα.
     
  2. ομορφος κοσμος.............
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Οχι.
    οχι, ναι, τι σημασία έχει;

    Ποιών ενοχών και για ποιά πράγματα άλλοθι;


    Oταν αγνοείσαι προχωράς παρακάτω, στην επόμενη πορτοκαλιά, οταν παρερμηνεύεσαι επεξηγείς και διορθώνεις ,οταν δίνεις θάρρος στον χωριάτη θα σ' ανέβει στο κρεββάτι, αν σ'αρέσει ο.κ , αν όχι τον πετάς κάτω.


    Τα δικαιώματα που επιτρέπουμε δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδια σε όλους, πάντα όμως είναι αυτά που εμείς επιτρέπουμε.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Των ενοχών εκείνων πως τα έξτρα δικαιώματα που πήρε ο άλλος εμείς του τα δώσαμε. Το άλλοθι πως αν αλλάξουμε κάτι στα δικαιώματα που δίνουμε θα αλλάξουν και οι άλλοι αντίστοιχα στα δικαιώματα που παίρνουν. Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει κατ΄ανάγκη.

    Αν τα δικαιώματα που έδινες κούμπωναν με αυτά που έπαιρνε ο άλλος δεν θα χρειαζόταν όλο αυτό στη δεύτερη κατανομή στην οποία, αν παρατηρείς, παίζει το ισοζύγιο δυνάμεων και ποιος λέει ότι π.χ. θα μπορέσεις να πετάξεις τον χωριάτη από το κρεβάτι;
     
  5. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Με την διευκρίνηση της τελευταίας πρότασης, συμφωνώ.Ο καθένας μας εξ άλλου είναι μια μοναδικότητα... 

    Είπα και πρίν, αν σ 'αρέσει ο.κ, αν δεν σ' αρέσει τον πετάς, προφανώς επειδή δεν συναινείς με το σημείο (αν)ισορροπίας που προσπαθεί να επιβάλλει .