Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δουλειά νομίζεις ότι κάνει ο/η....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 16 Ιουνίου 2015.

1. Η @ataxia είναι κονσοματρίς σε κωλόμπαρο πεθαμένων ηθοποιών με όσκαρ. Δεν πατάει ψυχή...
    Στον ελεύθερο χρόνο της σπουδάζει χοιρομαντεία. Τα γουρούνια απειλούν με λόκ άουτ.

2. Ο @Seirios_79 είναι... ο εαυτός του. Τον ελεύθερο χρόνο του είναι εκτός εαυτού.

3. Η @aethereal είναι συλλέκτις πεταλούδων με οστεοπόρωση και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στον ελεύθερο χρόνο της τους διαβάζει Μπράντμπερι.

Last edited: 17 Ιουνίου 2015
  4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Η @de7 είναι διοργανωτής συναυλιών cyborg σε όλο τον κόσμο  

5. Η @Taste The Floor είναι μυλωνού. Παρασκευάζει βιολογικό αλεύρι από σύριους λαθρομετανάστες. Στον ελεύθερο χρόνο της ανταλλάσσει ερωτικές επιστολές με τον Ασσαντ.

6. Η @de7 είναι το τελευταίο μοντέλο τερμινέιτορ. Μόλις είδε την ταινία the bicentennial man με το robin williams παραιτήθηκε και κατέφυγε σε ένα μακρινό απομονωμένο μέρος που λέγεται greek bdsm community

7. H @Mind'n'Flesh είναι προπονήτρια σε τσίρκο ψύλλων. Στον ελεύθερο χρόνο της κάνει ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τη φοβία της με τα έντομα.

8. σας αγαπώ.

9. H @astarti είναι σύμβουλος γάμου. Ως δεύτερη δουλειά αναλαμβάνει ως δικηγόρος τα διαζύγια από την πρώτη της δουλειά.

10. margarita_nikolayevna

Εγώ πάλι νομίζω ότι η @Beatrix_ είναι κατασκευαστής χειροποίητων κοσμημάτων από ίνες κορμού σημύδας  

11. margarita_nikolayevna

Ο @neos Protaris είναι πληρωμένος σαμποτέρ όσων θέλουν να πάρουν τη θέση του Κλάρσκον στο Top Gear. Τον εντολέα του δεν τον γνωρίζουμε  

12. @sokolata , @Tenebra_Silente αγαπητοι μου συν βουδουζουμιαρηδες λοιπαμε πολυ αλλα καματε λαθος...... σοκολατιτσα μου καλη η μονη γλαστρα που εχω ειναι με χρυσανθεμα και βασιλικους που την ψυρισα απο τα μνηματα καθως εκλεβα τα παλουκια απο τα στεφανια για να τα βαλω στις ντοματες του μπαξε.....   φιλτατε τενεμπρα... τι σου φταινε τα καημενα
    τα κοαλα στην σουβλα θα τα εβαζα για πρωινο.....   αλλα οκ για να σας λυσω την απορια.... τα πρωινα καθαριζω τζαμια στα φαναρια....και το απογευμα πεταλωνω τζιτζικια....   
    @sokolata κεντας τζεφρεδες..... @Tenebra_Silente φουρναρης @astarti οδηγος μηχανοτρατας.... @Siren_Peisinoe νταλικιερης... @brenda μεσιτρεια @guruni πουλαει λουκουμαδες
    @jasmin sg συγγραφεας @Koproskylo αναγνωστης περιοδικων πορνο..... @margarita_nikolayevna ντετεντιβ κουνουπιων @vanilla 30 κολαει μπρικια.... @Marlen Daudaux (που χαθηκες βρε ψυχουλα) δημιος στην σαουδικη αραβια...