Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δουλειά νομίζεις ότι κάνει ο/η....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 16 Ιουνίου 2015.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ο @Lousifer είναι κατασκευαστής καπέλων πορτατίφ για σκοτεινά τζαζ μπαράκια της Δυτικής Όχθης...

2. margarita_nikolayevna

Ο @panic είναι πληρωμένος βιομηχανικός κατάσκοπος που αλλάζει θέση στις σοκολάτες στα ράφια των σούπερ μάρκετ!  

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

xaxaxa, @neos Protaris κι έχω ψήσει...Κυρίως τον εαυτό μου...Αλλά τον φούρνο μου το έκλεισα...Όσοι/ες θέλουν, ας ψήνονται μόνοι/ες τους...

Φίλε μου @peleas εκτός του γεγονότος ότι έδωσες ρεσιτάλ (τα διάβσα όλα και ψόφησα στα γέλια)...Δυστυχώς κάποια "πτωματάκια" στα χρόνια τα βρήκα στο κρεβάτι μου...
    Και άκουσον άκουσον, ανέπνεαν και εκεί μέσα είχα μπει από μόνα τους χαχαχα

4. Ο @neos Protaris είναι γαργαλητής πατουσών θηλυκών μπαμπουίνων σε οργασμό. Στον ελεύθερο χρόνο του κρύβεται από τους αρσενικούς μπαμπουίνους.

5. χαχαχαχαχ.... τίναξε τα σεντόνια σου. Πολλά μαζεύονται εκεί κατά καιρούς...

6. Tenebra_Silente

Χαχαχα, και μόλις έβαλα ένα τελευταίο...
    Βαρέθηκα κι εγώ ο ίδιος να σεντονιάζω...
    Άφησα άλλο ένα για τους παλιούς καλούς καιρούς χαχαχα..
    Ως προς τα πτώματα...χαχαχα...Καλή τους σήψη χαχαχα

7. Tenebra_Silente

@sokolata ξινός κριτικός σίγουρα, αλλά όχι σε χλιδάτα εστιατόρια...Με τις χλιδές έχω θέμα...Σε γατάδικα και καταγώγια δοκιμάζω "λιχουδιές" χαχαχα...

@dimfetishman με το εξωτερικό έπεσες μέσα, αλλά κι εσύ μάγερο μ' έκανες? χαχαχα...
    Πάντως σαν φωτορυθμικό το κόβω να εξουθενώνεσαι χαχαχα  

Αιντε και καλή έμπνευση σε όλους/ες...Εγώ "στέρεψα"...Έχω πει, γράψει και κάνει τόσες μαλακίες στα χρόνια...Που δεν θα είχα άλλες...  

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@margarita_nikolayevna συγχαρητηρια για το νημα!!!
    Ειναι εξαιρετικο     

9. whisperer

whisperer Regular Member

@margarita_nikolayevna σερβιτορα στο χουτερς, @Janine υπευθυνη δημοσιων σχεσεων σε κλαμπ στην ιμπιζα, @brenda διευθυντρια σε οικοτροφειο, @Siren_Peisinoe ασχολειται με βιολογικες καλλιεργειες, @t.n.b.t. σε ζαχαροπλαστειο χτενιζει τα καταιφια και ριχνει αχνη στους κουραμπιεδες, @vanilla30 υπευθυνη στη Θρυλος boutique Ολυμπιακου, @lexy υπηρετρια σε γαλλικο σατω, @esmarol συγγραφεας στο literotica, @rosenrot & @Ice and fire barwomen σε μπιτς μπαρ,@peleas ιδιοκτητης γκαλερι,@GCHL στελεχος σε δισκογραφικη,@Paladin pole dancer,@Mind'n'Flesh σεφ με αστερια μισελεν,@Dapom oργανωτης φετιχιστικων event,@sokolata ιδιοκτητρια γκουρμε χασαποταβερνας,@Tenebra_Silente σομελιε

10. margarita_nikolayevna

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Αυτές το κάνουν εξαιρετικό!!!  

11. astarti

astarti Love beyond Reason

στανταράκι λέμε!!!επεσες μεσα αγαπητέ!! @neos Protaris είσαι του επαγγέλματος, έχεις μαγαζί με αλιευτικά είδη...

12. margarita_nikolayevna

Πιστεύω ότι η @Mind'n'Flesh πλέκει χειροποίητα δίχτυα για σέξι εσώρουχα