Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δουλειά νομίζεις ότι κάνει ο/η....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 16 Ιουνίου 2015.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Και μια τελευταία καθόλου "αστεία"...Γιατί ξέρω ότι θα την εκτιμήσει και ότι δεν την γράφω για να τον "ευχαριστήσω"...Αλλά επειδή το σκέφτομαι στ' αλήθεια...
    Και σαν επάγγελμα θα του ταίριαζε γάντι...

@peleas γητευτής εφιαλτών. Και στον ελεύθερο χρόνο θηριοδαμαστής ονείρων  

2. astarti

astarti Love beyond Reason

Αγαπητέ στο 2ο σκέλος έπεσες όντως μέσα, χαχαχαχα!!! @peleas είσαι συγγραφέας άρλεκιν...

3. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Αμα δουλευω εγω σε μπουτικ του κ@λ@γαυρου εσυ σιγουρα εισαι τσιρλιντερ κρυφολαγε!!    

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Η @vanilla30 είναι δοκιμαστής του πώς φωσφορίζουν οι στολές στις φωτογραφίσεις σε πρώην πυρηνικά καταφύγια - νυν τουριστικές ατραξιόν!  

5. whisperer

whisperer Regular Member

στο χω πει το ανεκδοτο με τα φιλακια? 

6. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Λέγε τέτοια εσύ και να δεις τι "μαγικό" βότανο θα σου φέρω εσένα  

@margarita_nikolayevna, σαν νηματοθέτρια σε "κόβω" για δασκάλα σε κατηχητικό για μεγάλα παιδιά. Μία κατήχηση ποιος δεν την έχει ανάγκη σήμερα;

7. margarita_nikolayevna

Σε κατισχυτικό...     

8. Dapom

Dapom Contributor

Αν το δεις με άλλη οπτική γωνία ...αυτο που κάνω θα μπορούσε να θεωρηθεί και όπως το περιγράφεις

9. margarita_nikolayevna

Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο @Dapom πρωταγωνιστεί σε διαφημίσεις στη Marlboro Land!  

10. Dapom

Dapom Contributor

Μπα θα με έκοβαν γιατι κάνω φανατικα Camel

11. Να σαι καλά, φιλαράκι. Κανόνισε εσύ σουίνγκ πάρτυ κι εγώ θα κανονίσω ταξίδι στη ντρίμλαντ...χαχαχαχ

12. Τον @Dapom τον κόβω σε Λούκι Λουκ στη σκηνή που χάνεται εμπρός από ένα μεγάλο κόκκινο ήλιο που δύει...