Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δουλειά νομίζεις ότι κάνει ο/η....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 16 Ιουνίου 2015.

1. lexy

lexy .ti.va.

Pink-Pink @margarita_nikolayevna , συγχαρητήρια! Το νήμα σας αναδεικνύει εκπληκτικά ταλεντάκια!

@whisperer μόνον εσύ το "έπιασες"  

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ο @BaD_HabitS είναι μετα-αναλυτής δεδομένων επιστημονικών ερευνών στο χώρο των ανθρωπιστικών επιστημών σε συνάρτηση με το φαινόμενο του θερμοκηπίου στην Ανταρκτική  

3. Marlen Daudaux

Marlen Daudaux circle.breath.line

@neos Protaris Όταν με καλείτε με χαρούμενες ταγκιές επιστρέφω. Αφήνω λίγο το ματσακόνι και τις λεπίδες στην άκρη..

Πλάκα έχει το νήμα. Αν και με όσους/ες έχω μιλήσει ιδιωτικά ξέρω τι κάνουν, θα αναφερθώ -επικουρικά σε αυτά που είπε ο πρωταρης- στο @Koproskylo .
    Τις τσόντες τις διαβάζει στην τουαλέτα, με κατεβασμένα παντελόνια, την ώρα που βγάζει μια καλή χοντρή και στο πλυντήριο πάνω μια δίπατη φράπα.

4. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Τι λες τωρα....πω πω τρομερη δουλεια κανω...   

5. @margarita_nikolayevna το καλύτερο light νήμα ever!!!!!!!!!!!!!
    @peleas έχω κλάψει με τις περιγραφές!!!!!!! Δεν υπάρχουν!!!!

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

@vanilla30 Ω πόσο χαίρομαι που σε ενθουσιάζει το job description      
    @sokolata Μερσί!!! Τα συγχαρητήρια ανήκουν στις απαντήσεις που πραγματικά είναι διαμαντάκια, δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία, είναι όλες τέλειες  

7. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

χμ και εγω ο μαλακας λεω σε ολους πως ειμαι χαμαλης.πρεπει να ζητησω αυξηση 

8. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Το πιο δυσκολο κανω να τα λεμε αυτα...χαχαχαχα
    @peleas σιγουρα ο εργοδοτης μου και με υποκαταστηματα σπα σε ολη την ευρωπη...(να κανουμε και κανενα ταξιδακι)

9.  
  10. ενα εχω να πω..... 

11. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

@whisperer και για εξτραδακια σιγουρακι αυτο τωρα δουλευεις σε πλυντηριο αυτοκινητων με μικροσκοπικο μπικινι   

12. Ο @Dapom είναι σίγουρα νονός της νύχτας, ο @Apolytos κάνει την επιλογή μπαλαρινων στα Μπολσοι, η @vanilla30 έχει καντινα με το πιο νόστιμο βρώμικο σαντουιτς έξω από τον Κορυδαλλό..