Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δουλειά νομίζεις ότι κάνει ο/η....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 16 Ιουνίου 2015.

1. conner

conner Contributor

ή παγωτατζίδικα...  

2. conner

conner Contributor

και πουλούσαν παγωτό χωνάκι με γεύση βανίλια!!!!!!!!!!!!

3. Janine

Janine Regular Member

Κάνουν εξαιρετικά μοντέλα, τελευταία, δε, έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια απόδοσής τους με βάση της αρχές του υπερρεαλισμού, θεωρείται ξεπερασμένο, και οι καλλιτέχνες κάνουν μια στροφή στον κυβισμό με εντυπωσιακά αποτελέσματα    Του πάει ο κυβισμός του ιπποκάμπου       

4. Janine

Janine Regular Member

Πού να το πω και να με πιστέψουν ότι στην έκθεση έγραφα μιάμιση σελίδα και από τα μαλλιά το τράβαγα να γίνουν δύο!!    
    Ο @dimfetishman είμαι σίγουρη ότι είναι ζαχαροπλάστης με ειδίκευση σε κίνκυ cupcakes!  

5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

με αρεσει ο τροπος σκεψης σου....  
    ναι ναι κυβισμος...

η @vanilla30 ειναι προπονητρια καπουτσινων στην συγχρονισμενη κολυμβηση
    με την @t.n.b.t. στο διπλα τσαρδακι να προπονει καλογριες, μια απο αυτες και η @sokolata στις στασεις του καμα σουτρa

6. brenda

brenda FU very much

Μου έκετε ντημιουργκήσει πγόβλημα ταυτότητας εντώ μέσα...ντεν ξέγω πγια πχοια είμαι...Τα πάγω το Γιάνης και τα πάω σ΄ένα dungeon να ξελαμπικάγω...
    Τα του ντώσω ευκαιγία να ανταποντώσει όλα τα κτυπήματα στη χώγα σας...Μέχγι μαλλί ξύγισα.... 

7. Ρουφιάνα...

8. pistols

pistols Regular Member

η @daniela100 πρέπει να είναι πρώην μοντέλο και νυν ιδιοκτήτρια αλυσίδας sex shop

διορθωνω
    νυν μοντελο πρωην ιδιοκτητρια sex shop ( το εκλεισε το μαγαζι γιατι χρησιμοποιουσε ολα τα sex toys η ιδια)

9. daniela100

daniela100 FREE-DOM

@dimfetishman & @pistols

Σε περιοδο κρισης....αρχιζω να σκεφτομαι σοβαρα στροφη καριερας. Χρυσες δουλειες αυτο το sex shop!!!!! Δεν τα δοκιμαζα πανω μου βρεεεε...ειχα εσας για test control ;)

10. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Στροφή, εεε.... αυτή τη φορά όμως θα μιλήσουμε σε άλλη βάση, να ξέρεις. Δεν θα πλουτήσεις εσύ με το κορμί και την αξία μας. Εγώ τουλάχιστον θα διαπραγματευθώ σκληρά, το νου σου λοιπόν  

11. daniela100

daniela100 FREE-DOM

@dimfetishman

Βρίσκετε κύριε? Όλα κι όλα.. εσείς με βάλατε σε αυτή τη θέση, εγώ διαλέγω τους συνεργάτες μου... και δεν διαπραγματεύομαι. Ως δημοκρατική... αποφασίζομεν και διατάζομεν.... 

12. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Έχετε δοκιμασμένη συνταγή. "Ζυγίστε" πόοοοοσα κερδίζετε και τι χάνετε, αν χάνετε, και το ξανασυζητάμε. Με αδικείτε