Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δουλειά νομίζεις ότι κάνει ο/η....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 16 Ιουνίου 2015.

1. whisperer

whisperer Regular Member

κοιτα χαρα οι λυσσαρες με τους δονητες και τ αξεσουαρ

2. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

μια χαρα ειναι τα κοριτσια αστα βρε.. κατι τετοια αρχιζεις και με αναγκαζεις και πεταγομαι ε!  

3. whisperer

whisperer Regular Member

ναι πες μας οτι χαλαστηκες  

4. t.n.b.t.

που τις αποκαλεις λυσαρες λεω βρε, αμεσως... τα κερασια προτιμω να τα τρωω προσωπικα χαχαχαχα οποτε δε μου κανει..  

5. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Kαι ΓΑΜΩ τις φωτογραφίες!!!!!! Και γαμώ!!! Και τέλεια τα κεράσια!! Και είμαστε λυσσάρες, τιμή μας και καμάρι μας!!! Καλά κάνεις αγαπημένε Ψιθυριστή και μας λες έτσι      

6. vanilla30

vanilla30 κι αλλο!!

Εμ σου βρηκα τη καλυτερη δουλεια εμ μας κραζεις κι ολας ...οτι σε χαλαει τωρα εσενα...προστυχε και σατραπη....
    Και που να λυσσαγαμε,στα προκαταρκτικα ειμαστε μη μας τη σπας μου κανεις χαλαστρα ρε!

7. whisperer

whisperer Regular Member

δε μ επιασες,για τα ''αναγκαζομαι'' πηγαινε το χαλαστηκες...αφου τρολ εισαι κι εσυ,αφορμη θες να πεταγεσαι 

τα κερασια οντως και γαμω....  

8. t.n.b.t.

μα τον βλέπεις τον χαλάστρα; τον βλέπεις;;  
    το τρολ μου βγαίνει με εσένα περιέργως, κατά τα άλλα είμαι σοβαρότατη, μπορεί να στο επιβεβαιώσει και η @vanilla30..  

9. whisperer

whisperer Regular Member

ρωτα και το μπαρμπα μου το ψευτη το ξες?

10. astarti

astarti Love beyond Reason

Αδικουμαι με την καριέρα που επελεξα γμτ...χαχαχα 

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ζουλιάρη. ;- )

12. de7

de7 s

Any music requests?