Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δουλειά νομίζεις ότι κάνει ο/η....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 16 Ιουνίου 2015.

1. Πιστεύω ότι ο @Tenebra_Silente είναι απο εκείνους τους ξινιαρηδες κριτικους γεύσης σε ακριβά εστιατόρια, η @Ana Steel είναι μακιγιεζ νεκρων, ο @spartacus είναι χειριστής κλαρκ σε αποθήκη με υλικά οικοδομών , ο @neos Protaris πιθανότατα είναι γλάστρα σε μεσημεριανο, το @Koproskylo σίγουρα είναι δοκιμαστης στρωμάτων , ο @Vasilis είναι πουλημενος διαιτητης, @seduced mind είναι trainer που πουλάει παράνομα αναβολικα, η @Siren_Peisinoe είναι σίγουρα μπατσινα που μπήκε με μέσον επί ΠΑΣΟΚ, η @margarita_nikolayevna είναι μοντέλο -τραγουδίστρια, @whisperer κυνηγός επικυριγμενων κεφαλων, @astarti γραμματέας υπουργού

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

ρε σοκολατιτσα...
    ετσι ειπαμε;;;

η @margarita_nikolayevna είναι εκπαιδεύτρια ιππόκαμπων ,
    η @Janine κριτικός έργων τέχνης με θεματολογία -μαντέψτε- τους ιππόκαμπους της μαργαρίτας-μαργαρώς.

3. astarti

astarti Love beyond Reason

Χαχαχα!! Θα μου ταιριαζε..θελω τον βαρουφακη!!@sokolata είσαι ιδιοκτήτρια sex shop..

4. I wish!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5. Vasilis

Vasilis One in a Million

@margarita_nikolayevna @sokolata όπα ρε! Δεν θα μπορούσα δηλαδή να ήμουν ηθοποιός ή να είχα ποδοσφαιρική ομάδα;...  
    Λοιπόν θα συμφωνήσω με Σοκολατένια, η @astarti είναι σίγουρα γραμματέας, τώρα ποιανού, δεν ξέρω! Η Σοκολατένια μας είναι δημοσιογράφος σε κουτσομπολίστικο φυσικά (αντίποινα!!  ) και η αγαπητή Νικολάγιεβα θα κάνει κοινωνική εργασία για Unicef, Χαμόγελο του Παιδιού ή κάτι τέτοιο... Η @Ice and fire προφανώς δεν εργάζεται!

Last edited: 17 Ιουνίου 2015
  6. gaby

gaby Guest

'Εχω βάσιμες υπόνοιες ότι η @margarita_nikolayevna είναι τεχνικός συντήρησης στους καταράχτες μελιού του Κιλιμάντζαρο.

Η @Ice and fire μπορεί να είναι σχεδιαστής κήπων γιασεμιών.

Η @sokolata κεντάει κόκκινες γραμμές σε αντρικά εσώρουχα και εκεί γνωρίστηκε με την @astarti, η οποία δεν είναι γραμματέας του υπουργού, που του έχουν δώσει μια ζόρικη γριά από τον ΣΥ για να τον ξυπνάει κάθε πρωί, είναι όμως προπονητής του σε χορευτικές φιγούρες ειδικά για διαδηλώσεις και υπεράνω της γραίας, με ελευθέρας στο κινητό του να βλέπει και τις κλήσεις και να δίνει αναφορές ... πού;

Ο @EyesWideShut ολοκλήρωσε πρόσφατα μια επιτυχή καριέρα στις βενετσιάνικες μάσκες και τώρα καταγίνεται με την κατασκευή απομονωμένων εξοχικών κατοικιών.

7. Κάτι μου λέει οτι το @Koproskylo είναι δοκιμαστής ρακής  

8. @sokolata παλιοτερα δουλευα χειριστης κλαρκ. Μετα τα παρατησα και εγινα καθαριστης σκελετων δεινοσαυρων. Υστερα δοκιμαστης γατοτροφων.

9. [QUOTE="Vasilis, post: 507976,   Η @Ice and fire προφανώς δεν εργάζεται![/QUOTE]
    Χα χα χα χα χα χα!!!!! Κορυφαίο!!!!!!

10. Η @gaby πιστεύω δουλεύει πορτα στον παραδεισο, η @Ice and fire είναι αποκλειστικη νοσοκόμα σε κλινική υπέργηρων, ο @dimfetishman νομίζω είναι σπρώχτης ανθρώπων για να χωρέσουν στα βαγόνια του μετρό στην Ιαπωνία, ο @peleas σίγουρα είναι ιατροδικαστης με ειδικευση στην εξέταση πτωμάτων σε πλήρη αποσύνθεση

11. astarti

Χαχαχα! Ο @Vasilis είναι φωτορεπόρτερ... Πανταχού παρών!

12. astarti

@gaby με τετοιες απόψεις και εμπειρία δεν μπορεί παρά να είσαι οικονομική αναλυτρια ρίσκου..