Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δώρο επιθυμείτε να σας φέρει φέτος...ο Αη Βασίλης?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 10 Δεκεμβρίου 2010.

1. Noardos

Noardos Regular Member

Απάντηση: Τι δώρο επιθυμείτε να σας φέρει φέτος...ο Αη Βασίλης?

Ρε συ Άγιε να ουμ, τι θα γίνει;
    Μια δεκαετία τώρα σου ζητάω αυτό το αεροπλανάκι (Beechcraft King Air 350i Turboprop: Overview), βρε τι γράμματα σου έχω στείλει, βρε τι e-mail και εσύ τίποτας;
    Εντάξει, ξέρω, γνώριζες για την οικονομική κρίση και μάζευες χρηματάκια για να έχεις απόθεμα, δεν πιράζει σε συγχωράω μπρε!
    Να σου πω, το 2012 θα έρθει η καταστροφή του κόσμου ή τζάμπα τρώω;
    Αλλά τα ελάχιστα που θέλω να φέρεις είναι υγεία και χαμόγελα για όλους.

Υ.Γ. Κερνάω εσπρεσσάκι, άντε έλα....

2. Απάντηση: Τι δώρο επιθυμείτε να σας φέρει φέτος...ο Αη Βασίλης?

Παγκοσμια ειρηνη 
    Τωρα θελω και το στεμμα της σταρ ελλας:Ρ

3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

.....βρεγμενες σανιδες να δωσω σε ολους .... ωστε να παψουν να ειναι θεατες .... :

Το Σύνδρομο του "Θεατή" και οι συνέπειές του...

Όταν το 1937 ο Γερμανός πάστορας Martin Niemoller (Μάρτιν Νίμελερ), έγραφε ένα ποίημα, όπου περιέγραφε τις συνέπειες τής «απάθειας» του για τα όσα διαδραματίζονταν στην Ναζιστική Γερμανία, αμφιβάλω εάν καταλάβαινε ότι στην ουσία περιέγραφε «Το σύνδρομο του Θεατή» και τη διαχρονικά γενικευμένη απόδοσή του σε όλες τις μορφές του κοινωνικού και πολιτικού βίου.

Περιέγραφε βιωματικά ο Martin Niemoller:

Στη Γερμανία οι ναζιστές πρώτα ήρθαν για τους κομμουνιστές κι εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
    Μετά ήρθαν για τους Εβραίους κι εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
    Μετά ήρθαν για τους συνδικαλιστές κι εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής.
    Μετά ήρθαν για τους καθολικούς, εγώ ήμουν προτεστάντης και γι' αυτό δεν μίλησα.
    Μετά ήρθαν για μένα, αλλά τότε δεν είχε μείνει πια κανείς, να μιλήσει για κανέναν."

Σήμερα, παραφρασμένο θα μπορούσε να αποδοθεί, για όσα διαδραματίζονται στη χώρα μας:

"Πρώτα ήρθαν για τους stagers κι εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν stager.
    Έπειτα ήρθαν για τους συνταξιούχους κι εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν συνταξιούχος.
    Κατόπιν ήρθαν για τους δημοσίους υπαλλήλους κι εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν δημόσιος υπάλληλος.
    Στη συνέχεια ήρθαν για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και πάλι εγώ δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν ιδιωτικός υπάλληλος.
    Μετά ήρθαν για μένα, αλλά τότε πια, δεν είχε απομείνει κανείς για να μιλήσει."

Αλλά το ίδιο παραφρασμένο θα μπορούσε να αποδοθεί, από τον κάθε Ευρωπαίο:

"Πρώτα ήρθαν για την Ελλάδα και εγώ δεν μίλησα, γιατί δεν ήμουν Ελληνας.
    Έπειτα ήρθαν για την Ιρλανδία κι εγώ δεν μίλησα, γιατί δεν ήμουν Ιρλανδός.
    Μετά ήρθαν για την Πορτογαλία κι εγώ δεν μίλησα, γιατί δεν ήμουν Πορτογάλος.
    Στη συνέχεια ήρθαν για την Ισπανία και την Ιταλία και πάλι δεν μίλησα, γιατί δεν ήμουν ούτε Ισπανός, ούτε Ιταλός.
    ''Μετά ήρθαν για μένα, αλλά τότε πια... δεν είχε απομείνει κανείς για να μιλήσει".

Η παράθεση τέτοιων παραφράσεων, αφορούν «το όλον» του κοινωνικοπολιτικού μας βίου.
    Θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε πόσες μορφές της ατομικότητας σας ακουμπά...

4. DiDi

DiDi Regular Member

...υγεία, ηρεμία και άνδρες με @@

αυτά αρκούν για φέτος.. του χρόνου βλέπουμε  

5. Kaveiros

Kaveiros Regular Member

Να κρατηθει μακρια μου

6. vautrin

vautrin Contributor

7. mairaincollar

mairaincollar Regular Member

χαμογελο στους ανθρωπους γυρω μου....

8. Uther

Uther Contributor

9. vi

vi New Member

Κουραγιο και αντοχή τι άλλο?..

10. Alexkat

Alexkat Contributor

Kάποιο θαύμα μπας και σωθεί η Ελλάδα μας από τους διεθνείς οικονομικούς και ιμπεριαλιστικούς Δεινοσαύρους, και τους εγχώριους νεκροθάφτες της ....

11. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Κότσια και ενέργεια...είμαι πτώμα.......

12. prodigal sub

prodigal sub ΠαΝούργα Premium Member