Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι δώρο επιθυμείτε να σας φέρει φέτος...ο Αη Βασίλης?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 10 Δεκεμβρίου 2010.

1. Ninevi

Ninevi Regular Member

Απάντηση: Re: Τι δώρο επιθυμείτε να σας φέρει φέτος...ο Αη Βασίλης?

Με τέτοια παρέα και βέβαια θα 'ρθω  

2. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

Απάντηση: Τι δώρο επιθυμείτε να σας φέρει φέτος...ο Αη Βασίλης?

ΝΑ ξημέρωνε με την μια 3/1/2011
    δεν αντεχω ολο αυτο το γιορτινο πνευμα
    και το πνευμα των γιορτων
    ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΑΓΡΙΑ ΛΕΜΕ

3. katerina

katerina Regular Member

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη
    Tα δωράκια που θα ήθελα φέτος να μου στείλεις (επειδή ήμουν καλό κορίτσι) είναι τα εξής λίγα:
    1.Θέλω καλέ μου Άγιε έναν καλό Μάστερ ( τι έγινε με ξέχασες εμένα??), ξέρεις αυτούς με τα μαστίγια και τις χειροπέδες!!!... ουφ μη ξεκινήσεις πάλι το κήρυγμα!! Δεν πιάνει λέμε σε μένα
    2.Θέλω να παγώνω με το βλέμμα του!!! –και μην αρχίσεις πάλι τις ερωτήσεις τι και πως, είπαμε αυτό θέλω- 
    3.Θέλω να είναι επίσης στοργικός και προστατευτικός
    4.Θέλω να έχει υπομονή διότι είμαι λίγο απαίδευτη  
    5.Θέλω να κάθεται στον καναπέ του σαν βασιλιάς και εγώ στα γόνατα να περιμένω να τον ευχαριστήσω όπως επιθυμεί
    6.Θέλω να μου λέει ιστορίες για την ζωή του και να ταξιδεύω νοερά..γι΄ αυτό καλό θα ήταν να μην είναι κανένας πιτσιρικάς  
    7.Θέλω στα καλά καθούμενα να με "βιάζει"  - Άγιε Βασίλη?? Τι έπαθες?? Είσαι καλά?? Μη μου μείνεις ..είπαμε! 
    8.Α μη το ξεχάσω (σημαντικό) θέλω να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και να παίρνω την άδειά του για όλα

Άντε τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία σου, διαθέτεις από αυτή μπόλικη αποδεδειγμένα .Το γενικότερο πλαίσιο νομίζω το κατάλαβες…

Υ.Γ. Βάλε σε παρακαλώ στις προτεραιότητες σου να βρουν και οι συναδέρφισές μου κανέναν… γιατί από τι καταλαβαίνω είμαστε όλες (μπιπ) και έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση στο γραφείο!!!

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Συγνώμη κοπελιά....Αλλά κάποιο λάθος έχεις κάνει.Ζήτα κάτι από τον Αη-Βασίλη λέμε....όχι από το Τζίνι του μαγικού λυχναριού!!!     

5. Astrovroxi

Άγιε μου Βασίλη, αν το θυμηθείς,ρίξε στην καμινάδα μου ένα ζευγάρι γάντια του μποξ γιατί τα περσυνά τρύπησαν

Α, αν το θυμηθείς,αν λέω, σε όποιο σπίτι μπορείς, άφηνε από εκείνα τα χαρτάκια που είχαμε τυπώσει παλαιότερα.Ξέρεις, εκείνα που έγραφαν WARNING,μην μου σκοτίζετε άλλο το μ....γιατί τα όριά μου εξαντλούνται-Βασιλική!!!!

6. BitterSweat

BitterSweat Regular Member

θέλω η μέρα να διαρκεί περισσότερο...

7. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

εγω θελω να ζητησω απο τον Αγιο Βασιλη , (αφου για νυφη δεν το βλεπω , θα του συμβει τιποτα κακο με την γκαντεμια) , να βαλει μεσα στο κεφαλι του Κωσταντινου (με καποιο τροπο) την ιδεα να εμπλουτισει τις πληροφοριες των προφιλ κανοντας τες μαλιστα και υποχρεωτικες με τα εξης παρακατω :

Σωματοτυπος : Α) λεπτο/ισχο/αερινο Β) κανονικο Γ) κανονικο +μια υπεροχη τουρτα σοκολατα Δ) κανονικο +πολλες υπεροχες τουρτες σοκκολατα Ε) protected by WWF
    Ψυχαγωγικες Δραστηριοτητες : Α) αλεξιπτωτο/καταδυση Β) κολυμπι/τρεξιμο Γ) πεζοπορια/εκδρομες Δ) ταβλι/σκακι/μπιριμπα Ε) Ζαμπινγκ/καναπεδοκλανιγκ .
    Προσοδκιες : Α) Γαμος/οικογενια Β) μονιμη σχεση Γ) σχεση και βλεπουμε Δ) θα δουμε Ε) ορδες απο γκομενους/νες - βιβλιο Γκινες

Αγιε μου Βασιλη κανε το θαυμα σου μηπως και βρουμε καμια νυφη ....

8. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

Δηλαδη θες να μπει ερωτηση για σωματοτυπο και τι ειδους σχεση ψαχνει (αν ψαχνει) ?

9. Astrovroxi

Mπίλυ,
    αναλογίες?
    χρώμα μαλλιών,ματιών?
    Καταννοώντας τις διαφορετικές ανάγκες του καθένα μας, τάσσομαι υπέρ της άποψης του φίλτατου Isnogood.Τι στην ευχή? Χριστούγεννα είναι...που σκατά πήγε εκέινο το κωλοπνεύμα?

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Αν και καταλαβαινω οτι τα μελη που θελουν να βρεθουν στο "παιχνιδι" , εμφανιζοντε στις συναντησεις , υπαρχουν και αλλα που ναι μεν ειναι ενδιαφερομενα για σχεση αλλα προτιμουν να απεχουν απο την "δημοσιοτητα" .
    Δεν βλεπω γιατι οχι στο να υπαρχουν καποιες περισσοτερες τυποποιημενες πληροφοριες στα προφιλ , αλωστε οποιος θελει μπορει να μην τις συμπληρωνει .

Αναρωτιεμαι μηπως τελικα οι ιδιοι εφαρμοζουμε τον ρατσισμο στον εαυτο μας με το να θεωρουμε οτι αποκρυπτοντας το πως ειμαστε αλλαζει ή επιρεαζει το ποιοι ειμαστε .
    Σχεδον κυριαρχει το i am not looking for σε αντιθεση με τις κλαψες και τα παρακαλειτα που δημοσιευονται σε ολα τα νηματα .
    Θα ελεγα οτι ειμαι ο μοναδικος που εκφραζω στα ισια αυτο που θα ηθελαν να πουνε τα μισα μελη ...(και βαλε..)
    Γιατι ? ...

Ναι , προσωπικα θα τις εβρισκα χρησιμες αυτες τις πληροφοριες .. ισως με καποιον ευθυμο τροπο που να μην θυμιζει κρεαταγορα ή γραφειο συνοικεσιων ...

11. heeler

heeler Regular Member

Ας φέρει ότι θέλει γιατί αν του πω όσα θέλω, δεν θα φτάσει να πάρει κανείς άλλος!!!  

Κάπου μαλακίζεται!!!

12. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Τι δώρο επιθυμείτε να σας φέρει φέτος...ο Αη Βασίλης?

Μπες κατευθείαν στο ψητό
    Όποια μουνίτσα μπαίνει και κάνει προφίλ και είναι καλή θα την ρωτάς εάν ενδιαφέρεται για τον ισνο , δείχνοντας της την φωτογραφία του
    Και αν σε λέει ναι μετά θα την ρωτάς για γάμο ? για σχέση ? ‘η ξεπέτα ?