Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 8 Μαϊου 2008.

1. -_...μην ανάβεις το φως,
    ψαξε με στο σκοτάδι.
    Δυο χέρια αρκούν,ένας ψίθυρος.
    Πού να πάω αναρωτίεμαι;
    Πού να πάω;
    Αόρατα και ορατά δεσμά μας ενώνουν.
    γελάς...μη γελάς.
    Πού να πάω;
    Τιμωρία και ηδονή είναι.
    Το θέλεις εσύ και αρκεί...
    Απλα αρκεί.
    Πού να πάω;
    Στην γωνία που με άφησες είμαι.
    Πού αλλού να είμαι;
    Δεν μπορώ και δεν θέλω...
    Εδώ ανήκω,σου ανήκω!
    Ορατά και αόρατα δεσμα μας ενώνουν.
    Πού αλλού να είμαι;
    Εδώ θα είμαι..._-

Last edited: 16 Σεπτεμβρίου 2019
  2. Mission

Mission Όσο προσπαθείς να μην με σκέφτεσαι,θα με σκέφτεσαι

3. lotus

lotus Silence

Ένα παιχνίδι είναι ο έρωτας που μερικές φορές μπορεί να γίνει η σκληρότερη παρτίδα ενός παιχνιδιού
    και πρέπει σε ένα και μόνο γύρο να τα παίξεις όλα για όλα.
    Κι εσύ απλά έχεις να αποφασίσεις αν θα πάρεις το ρίσκο ή θα προσπεράσεις.

4. lotus

lotus Silence

Κι αναρωτιέμαι γιατί δεν έχουν απλά τα αρχίδια να πουν μου τελείωσε και φεύγω? οεο?

5. RAIN

RAIN nefelibata

It's just an illusion.

6. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Ποιος το λέει αυτό?

7. lotus

lotus Silence

Τι απορία είναι αυτή?
    1ος ενικός είναι η πρόταση και ...
    Μην απομονώνεις...
    Σχόλιο στη γελοιογραφία ήταν πάει πακέτο δεν είναι γενικός κανόνας!!!

8. Katemou

Katemou Εκτός λειτουργίας

Ο έρωτας είναι μια διαστροφή.
    Κυνηγάς αυτό που σε πληγώνει και πληγώνεις αυτό που σε κυνηγά.

9. Alpha Wolf

Καλα.
    Αμα ειναι ετσι, να το καταργησουμε. Αλλα δε θα χουμε να παιζουμε με τις λεξεις μετα.

Ξερω περιπτωσεις, που εχει κανει τα χιλια μυρια λαθη μια Ψυχη, κι ανεβαινει στον αμβωνα και κουναει δακτυλακια...
    Αυτο ειναι η επιτομη του "αλλο τι ειναι και αλλο που βρισκομαι". Ειναι η λογικη του φταιχτη.

Ας παταμε και με τα δυο ποδαρακια στη Γη. Αλλιως ισοροπουμε επικινδυνα. Σκυλος ολοκληρος και πιτα χορτατη, δε γινεται.

Υ.Γ. Οι επιλογες μας εχουν τις συνεπειες τους. Οποιος/α καταλαβε, καταλαβε.

10. Mission

Mission Όσο προσπαθείς να μην με σκέφτεσαι,θα με σκέφτεσαι

Μέχρι να καταλάβεις τι είναι αυτό σε πληγώνει και να μην το κυνηγας,και να κυνηγάς αυτό που δεν θα σε πληγώνει...  

Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2019
  11. Alpha Wolf

Και καλα τωρα, οτι απαντω σε σενα, που δε σε ξερω και δεν μου εχεις σκοτωσει και τιποτα. 

Διαβαζω τις διαφορες κλαψομουνιές για το θεμα "ο Ερωτας" που προφανως κατι εχει παει στραβα και στο τελος φταει το .. κερασακι στην τουρτα.

Ας πουμε, υποθετικα, ενας τυπος, μπαινει μεθυσμενος στο αυτοκινητο του. Πανε να τον σταματησουν, αλλα αυτος λεει, ακρη εσεις, εγω ξερω.
    Μπαινει, το βαζει μπρος, κακοσυντηρητο, χωρις φωτα, το σανιδωνει στην εθνικη, περναει στο αλλο ρευμα και σκοτωνει επι τοπου πεντε.
    Την ωρα που του περνανε βραχιολακια, λεει με υφακι στην καμερα, "ακου να δεις αδερφακι, χικ, στο τελος θα πουνε οτι φταιω εγω, χικ"
    Οχι ρε μαγκα, Δε φταις εσυ. Ολοι οι αλλοι φταινε, μονο οχι εσυ. Αυτοπεποιθηση στο μαξιμουμ. Το ιδιο και η αναλγησια, η ανευθυνοτητα και ο αμετανοητος εγωισμος. Αμα τον αφησουν ελευθερο θα το ξανακανει αλλες 5 φορες και παντα φταινε οι αλλοι, το συστημα και η κακια η ωρα. Αν τον χωσουν μεσα, φταιει το συστημα, οι αλλοι και η κακια η ωρα. Που πα ρε Καραμητροοοο....
    Ιστοριουλα τελος. Οποιος το επιασε, ας το δωσει και στους αλλους.

Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2019
  12. Dimonius

Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ