Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 8 Μαϊου 2008.

1. HooF

HooF πεισματικά ακοινώνητος

Εγω αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ο Μπουκάι αναφέρεται στις πράξεις.

Η αλήθεια είναι οτι σπανίζει η ανιδιοτέλεια παρολαυτα υφίσταται.... υπάρχουν εκεί έξω πολλά διαμάντια.

2. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχει ανιδιοτέλεια,γιατί ακόμη κι όταν δεν περιμένουμε να το εκτιμήσουν ή να ανταποδώσουν,νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας που προσφέραμε.

3. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Ακριβώς

4. Ken Jackson

Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

Με τον έρωτα να έχει πετάξει από το παράθυρο το βράδυ, ξυπνάς ένα πρωί και πλέον, σε ενοχλεί ότι δεν σε ενοχλούσε ποτέ, βλέπεις την προσφορά με άλλο μάτι και αρχίζει η μαλακία που σε έδερνε τόσο καιρό να δέρνει και τον άλλον, γίνονται όλα πουτάνα και μετά τα βάζεις με τον έρωτα.

5. φουστάνι

φουστάνι Regular Member

αν δεν υπήρχε στον έρωτα η προσδοκία ανταπόκρισης,
    θα ερωτευόμασταν και τους νεκρούς

η ρήση ανήκει σε κάποιον που δεν ερωτεύτηκε ποτέ, ίσως αγαπούσε βαθειά ωστόσο

6. Alice in wonderland

Αν και δυσκολεύομαι να αντιληφθώ τον συνειρμό σου κατανοώ ότι έχεις διαφορετική άποψη Η διαφωνείς με την δική μου τοποθέτηση....
    Υγιές αλλά καθόλου σωστά δοσμένη η απάντηση σου.
    Διότι από όσο κατάλαβα,κι αν κάνω λάθος διόρθωσε με, με κατηγορείς ότι έχω πατήσει τη βατραχα (Έχω φάει φόλα δλδ) και η άποψη μου είναι αυτή που αντιλαμβάνεσαι και βλέπω στα συμπεράσματα σού.
    Παρόλα αυτά θα σου πω ότι είμαι από τους υπέρμαχους του έρωτα από τα γεννοφάσκια μου. Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος σε σημείο που πολλοί με λένε ονειροπόλα.
    Παρόλα αυτά ο έρωτας συνεχίζει να μην είναι ανιδιοτελής.
    Αν το αντιλαμβάνεσαι καλώς.
    Αν Όχι λυπάμαι.
    Καλό σου βράδυ

7. Ότι η προσφορά δηλαδή έχει πολλές όψεις; Άλλη όταν είσαι ερωτευμένος και άλλη όταν δεν είσαι;

8. Ken Jackson

Δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο, και συγγνώμη, δηλαδή, ποιος σε κατηγόρησε για κάτι ;

Άμα, είσαι ρομαντικός άνθρωπος καλά κάνεις, και τυχερός αυτός που σε έχει, ο ρομαντισμός δεν χρειάζεται , επιβάλλεται.

Θα σου πω, όμως, ότι η ανιδιοτέλεια υπάρχει παντού, και στα απλά πράματα όχι μόνο στον έρωτα. Είναι σαν τα θαύματα, δεν πιστεύεις σε αυτά μέχρι να σου τύχει ένα.

9. Ken Jackson

Όχι, η προσφορά είναι μία, τα κίνητρα πολλά.

10. Alice in wonderland

Αν δεν με είχες κοουταρει δεν θα ασχολουμουν καν.
    Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.

11. Amoreisa

Amoreisa Regular Member

Ο πρώτος φόβος

12. Higita

Higita Brain_alcoholic

Τόσο απλό...
    Και δύσκολο...