Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 8 Μαϊου 2008.

1. G_E

G_E Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Άριστη πρακτική. Προτείνω να συνδυαστεί με τρίχρονη υποχρεωτική σκληρή αγροτική εργασία των διανοουμένων, πρακτική που εφήρμοσε ο Μάο κατά τη διάρκεια της πολιτιστικής επανάστασης.

2. MindMaster

MindMaster Contributor

Δεν θα αντιταχθώ στις προτάσεις σας, ει μη μόνον στην περίπτωση που υπάρχει η πιθανότης να εφαρμοσθούν ταυτοχρόνως.
    Δεν ξέρω βεβαίως, εάν στη σκέψη σας περιλαμβάνονται τα ενδεχόμενα της ημιαπασχόλησης ή της διπλοθεσίας, πάντως εγώ, μη όντας λάτρης του ιδρώτα και δη του βρωμερού,
    δεν θα ήθελα να επωφεληθώ των υπηρεσιών της οποιασδήποτε διανοούμενης, που πριν να πιάσει βάρδια στο μπουρδέλο, θα είχε περάσει μερικές ώρες ξεβοτανίζοντας κάποιο χωράφι...

3. G_E

G_E Contributor

Δεν κατάλαβες. Κι εσύ διανοούμενος είσαι.

4. Ηλίας

Ηλίας Guest

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Γιατρέ με καυλώνουν οι ιδέες σου. Έχω ελπίδα;

5. MindMaster

MindMaster Contributor

Καλά. Παρακαλώ λοιπόν, όπως φροντίσετε αμφότεροι να συμπεριλάβετε στις προτάσεις σας, την κατασκευή (ευμεγεθών) λουτήρων...

Last edited: 24 Ιουλίου 2008
  6. Atroce_Libertina

Atroce_Libertina Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Αγαπημένε G E :

Ουδείς φόβος για κάθε είδους συναισθηματική κραιπάλη! Αντιθέτως!

Ωστόσο, όπερ αποτελεί και τον πυρήνα της ανωτέρω αναφοράς μου, εάν η συναισθηματική κραιπάλη, είναι ή καταλήγει, π.χ. μονομερής, ήτοι απρόσφορη, ποιός ο λόγος ενάρξεως ή εξακολουθήσεως της «δοκιμασίας», ιδίως εάν αυτή ενδείκνυται για την επιβεβαίωση των «κινδύνων» και συνεπειών, τις οποίες περιέγραψα?

Δεν τίθεται λοιπόν θέμα φόβου αλλά επιλογών, σε τρόπο ώστε να διασφαλίζονται, με τις λιγότερες δυνατές "απώλειες", οι πάσης φύσεως ηδονές και κραιπάλες.

7. elfcat

elfcat . Contributor

Εάν όμως η συναισθηματική κραιπάλη δεν είναι ή δεν καταλήγει μονομερής?

8. Atroce_Libertina

Τότε, τη νιώθουμε και τη ζούμε στον υπέρτατο βαθμό..

9. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Συμπληρωνουμε καποιο κοριτσιστικο λευκωμα επ ευκαιριας των διακοπων?
    Να ρωτησουμε κ τι ειναι το φιλι..

10. elfcat

elfcat . Contributor

11. female

female Contributor

Τα must του έρωτος; (΄Ωχου πως τα βαριέμαι...)

-- Πρέπει να νιώθεις πως κυνηγάς / κυνηγιέσαι

-- Πρέπει να ερωτεύεσαι / ερωτευθείς, αλλιώς είσαι ξενέρωτος

-- Δεν πρέπει να ερωτεύεσαι / ερωτευθείς -- είναι κακό ως αρχή

-- Δεν πρέπει να ερωτεύεσαι -- Μια φορά που ερωτεύθηκα πληγώθηκε το εγώ μου

-- Ο έρωτας σημαίνει απαραιτήτως βάσανα και αφορμή να δείξεις πόσο υποφέρεις, δώστε δράμα και παραμύθα στη ζωή μου

-- Εγώ δεν ερωτεύομαι, αλλά οι άλλοι είναι απολύτως υποχρεωμένοι να με ερωτεύονται και να σφάζουνται στα πόδια μου -- όσο περισσότεροι -ες, τόσο μεγαλύτερη η αξία μου

-- Έρωτας; Απαπα... αυτό είναι για χαζά κοριτσόπουλα μόνο.

-- Κανείς δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής να ανγνωρίσει την τεράστια αξία μου και να αυτοκτονήσει από έρωτα για μένα, ή έστω να μου παίρνει πανάκριβα δώρα μόνο και μόνο επειδή υπάρχω στη γη

-- Είμαι μοναδικός - μοναδική και με ερωτεύονται όλοι... Μα όλοι... Έτσι πρέπει.

-- Πρέπει να τα καταφέρνω και με καψουρεύονται διάφοροι / διάφορες κι έτσι και γαμάω / γαμιέμαι και έτσι να τονώνω το αχόρταγο εγώ μου

12. Atroce_Libertina

Re: Απάντηση: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Τί είναι το φιλί ??