Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 8 Μαϊου 2008.

1. Eri

Eri

Στον ερωτα δεν επιβαλεις τιποτα.....Οι καλες συνηθειες καλο ειναι να υιοθετουνται η να αποκτουνται αλλα οχι να επιβαλλονται....Τοτε εχεις τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα......Αν δεν καπνιζεις εσυ κ η αλλη καπνιζει δεν θα απαγορεψεις το καπνισμα (εκτος αν η αλλη εχει εκφρασει την επιθυμια της να το κοψει και δεν μπορει διαφορετικα) αλλα θα βρειτε καποιο κοινο κωδικα οπως πχ δεν θα καπνιζει μεσα στο σπιτι αλλα μονο στο μπαλκονι κτλ..........

Συμφωνω με τη Λαιδη......

Αμα ηταν τοσο απλο τοτε θα υπηρχαν μονο γραφεια συνοικεσιων οπου θα εστελνες φωτογραφια και βιογραφικο με χαρακτηριστικα, ενδιαφεροντα, δουλεια, προσδοκιες, θα τα εβαζαν στον υπολογιστη και τσουπ θα εβρισκαν το αλλο σου μισο....Δυστυχως δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα.......

Με τα υπολοιπα που λες συμφωνω.......

---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:20 ----------

Θα απαντησω απο τη δικη μου σκοπια.......

Τοσο ωστε να μη νιωθει οτι καταπιεζεται.......

Πχ το καπνισμα......  

[/QUOTE]κακα τα ψεμματα .. οι παραπανω ..."ομορφες" σκεψεις .. ειναι τοσο υποπτες , οσο και μια καμηλοπαρδαλη που "βοσκει" χιονι , εξω απο πυρηνικη βαση στην Σιβηρια , που στην ακρη της ουρας της υπαρχει ετικετα : "Made in USA"[/QUOTE]

Δεν ειναι ομορφες σκεψεις ειναι η πολλη δουλεια που πρεπει να γινεται συνεχως σε μια σχεση ωστε να ονομαζεται και να ειναι "καλη σχεση".......

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

μα δεν γινεται να αγαπας , να εισαι ερωτευμενος και το αγαπημενο σου προσωπο να βαζει τον καρκινο μνεσα του ... δεν γινεται ...
    εσυ θα ηθελς το αγορι σου να σου δινει ραντεβου και να ερχεται κατεβαινοντας την Τσιμισκη με 200 με την μοτο ? .. ποσες φορες λες οτι θα το καταφερει μεχρι να τον πανε 4 ? ..
    αν πραγματικα τον αγαπουσες θα του ελεγες : "κοιτα .. την επομενη φορα που θα τρεχεις με 200 .. μην ερθεις καθολου να με βρεις .. μην το εχω και βαρος στην συνειδηση .."

3. Eri

Eri

Re: Απάντηση: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Καταρχην στην Τσιμισκη δεν μπορει να τρεξει με 200 οποτε ακυρο το παραδειγμα.....  

Θα το πεις βρε δεν ειπε κανεις οτι δεν θα το πεις....Αλλα δνε μπορεις να το επιβαλεις.....Ειναι λιγο διαφορετικο......Απο κει κ περα απλα βρισκεις μια λυση που ναικανοποιει κ τους δυο......Ας πουμε οκ σ'αρεσει να τρεχεις ενταξει αλλα ποτε οταν ειμαι κι εγω πανω.....Η καπνιζεις, οκ αλλα καλο θα ειναι να το αποφευγεις οσο μπορεις οταν ειμαστε μαζι....Δοκιμασμενη και πετυχημενη μεθοδος......Απο κει κ περα οσο και να αγαπς εσυ τον αλλον και να μην θες να βαζει τον καρκινο μεσα του οπως λες, αν δεν το παρει αποφαση το ιδιο ατομο δεν γινεται τπτ......

4. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Τόσο,ώστε να μην τον φυλακίζεις. Να νιώθει ελεύθερος να κάνει τα πράγματα που έκανε και πριν απο εσένα. Να βλέπει τους φίλους του,να έχει δραστηριότητες και χόμπυ και να μην πρέπει σώνει και καλά,για να σου δείξει την αγάπη του,να είναι κολλημένος σαν βεντούζα,πάνω σου. Να μπορεί να αναπνέει και να μη νιώθει καταπιεσμένος,οπως πολύ σωστά είπε η Eri.

Mίλησα για προτιμήσεις,γιατί ανέφερες το κάπνισμα. Δεν είναι ομως μόνο αυτό.. είναι πολλές καθημερινές,απλές συνήθειες,που εγώ τουλάχιστον,δεν θα επέτρεπα σε κανέναν να μου αλλάξει με το "ετσι θέλω". Φυσικά θα συμβουλέψεις τον άνθρωπό σου για το τι είναι καλό,σύμφωνα με την δική σου εκτίμηση,αλλά θα πρέπει εκείνος να αποφασίζει για το τι θα κάνει. Δείξ'του εσύ τον δρόμο,και αν θέλει θα ακολουθήσει.

Οι παραπάνω σκέψεις που εσύ ονομάζεις "όμορφες" ,για μένα είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιτευχθούν. Παρ'ολα αυτά,είναι η μαγική συνταγή της επιτυχίας για μια σχέση,που θες να πετύχει. Αν δεν σε νοιάζει,δεν μπαίνεις στον κόπο καν..  

"Υποπτες" και "Made in USA" όμως,δεν ξέρω γιατί τις χαρακτήρισες..

^*^

5. lacryma

lacryma Regular Member

ΕΡΩΤΑΣ

Όλη τη νύχτα πάλεψαν απεγνωσμένα
    να σωθούν απ'τον εαυτό τους,
    δαγκώθηκαν,
    στα νύχια τους μείναν κομμάτια δέρμα,
    γδαρθήκανε σαν δυό ανυπεράσπιστοι εχθροί, σε μιά στιγμή,
    αλλόφρονες, ματωμένοι,
    βγάλανε μια κραυγή σα ναυαγοί,
    που, λίγο πριν ξεψυχήσουν,
    θαρρούν πως βλέπουν φώτα,
    κάπου μακριά.

Κι όταν ξημέρωσε,
    τα σώματά τους σα δυό μεγάλα ψαροκόκκαλα
    ξεβρασμένα
    στην όχθη ενός καινούργιου μάταιου πρωϊνού...

Τάσος Λειβαδίτης

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

σιγουρα στον ερωτα , η επιβολη , ειναι λεξη ανυπαρκτη .... δεν επιβαλεις σε αυτον που αγαπας ...
    ομως μην πηγαινουμε στο αλλο ακρο ...
    μιλησα για "υποπτη" ιδεολογια διοτι το θεωρω λαθος να ξεκινας να οριζεις τον ερωτα περιφρουροντας τα ατομικα δικαιωματα ...
    τα ατομικα δικαιωματα εχουν αντικατασταθει απο το "μαζι" ....
    στους φιλους ? , ναι .. μαζι ..
    στην ψυχαγωγια ? , ναι .. μαζι
    δεν καταλαβα ? .. γιατι να πας μονη ? .. τι εχεις να πεις ή να κανεις που δεν μπορεις να το κανεις με το συντροφο σου ? ...
    και δεν μιλαω απο ανασφαλεια ή ζηλεια (που ποτε δεν ενοιωσα) .. η λογικη το λεει αυτο .
    οποιος δεν μπορει να δεχτει το "μαζι" δεν ειναι ετοιμος ουτε για ερωτα ουτε για να παρθει στα σοβαρα ..

σε οτι αφορα το τσιγαρο ..... με τον ερωτα , παυει να ειναι σωμα σου και σωμα μου .. ειμαστε ενα .. οταν κανεις κακο στο δικο σου , στην ουσια , κανεις κακο στο δικο μας σωμα .... φυσικα δεν μπορω να σου επιβαλω κατι , αν ομως επιμενεις να δηλητιριαζεις την σχεση με τον καπνο του τσιγαρου σου , υπαρχει περιπτωση να καταληξει καπου θετικα ?

η σημερινη τραγικη κατασταση στην οποια εχει περιελθει ο ερωτας και οι σχεσεις ειναι προϊον του οτι ο κοσμος αναζητα παραθυρακια .... δεκαδες παραθυρακια με ονομασιες που θυμιζουν διακυρηξη των αρχων της ελευθεριας του ατομου .... Hellooooo .. δεν μιλαμε ομως πλεον για ατομο .... μιλαμε για σχεση ..
    Και πιστεψτε το .. χρειαζεται κατι παραπανω απο ενα ικανο κορμι και ενα ελκυστικο μυαλο για να απαγκιστρωθεις απο τα δικαιωματα του ατομου και να υπηρετησεις την σχεση

7. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

8. G_E

G_E Contributor

Συμφωνώ απόλυτα.

9. Απάντηση: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Όταν το μυαλό επιθυμεί, και η επιθυμία καταπιέζεται.[/CO
    LOR]

10. Mirage2009

Mirage2009 Non Serviam

Δε θυμάμαι.
    Ίσως δεν θέλω να θυμάμαι
    Ίσως δεν πρέπει να θυμάμαι.
    Ίσως δεν αντέχω να θυμάμαι.
    Το μικρό κρυφό μοναδικό μου σημάδι που με σκοτώνει και με κάνει ανίκητο.

11. LordAini

LordAini Regular Member

Όπως αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά, κάτι ανάμεσα σε ψέμα και παραισθησιογόνο.
    Εγώ φταίω γαμώτο, που ασχολούμαι...

12. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Τι είναι για εσάς ο έρωτας; (Πλούταρχος σε μετάφραση Αναστάσιου Νικολαϊδη)

Ο έρωτας,ούτε γεννιέται,ούτε ολοκληρώνεται μονομιάς,όπως ο θυμός,ούτε περνάει και φεύγει γρήγορα,παρ'οτι λένε πως έχει φτερά.
    Αντίθετα,φουντώνει αργά,σχεδόν σαν να λιώνει μέσα μας.
    Και από τη στιγμή που αγγίξει την ψυχή,μένει εκεί για πολύ καιρό και σε μερικούς ανθρώπους,δεν ησυχάζει ούτε και όταν γεράσουν,αλλά παραμένει ακμαίος,φρέσκος και θαλερός,ακόμη και όταν ασπρίσουν τα μαλλιά τους.
    Αν πάλι σβήσει και διαλυθεί,επειδή μαράθηκε από τον χρόνο ή ύστερα από λογικές σκέψεις,δεν εγκαταλείπει ούτε τότε ολότελα την ψυχή,αλλά αφήνει μέσα της καμένο υλικό και θερμά αποτυπώματα,όπως ακριβώς οι κεραυνοί αφήνουν πίσω τους,φωτιά που σιγοκαίει..
    Η λύπη,όταν πάψουμε να είμαστε λυπημένοι,δεν αφήνει κανένα σημάδι στη ψυχή,ούτε η άγρια οργή μς όταν υποχωρήσει,η έξαψη της επιθυμίας,όσο βίαια και αν μας συγκλονίζει,επίσης καταλαγιάζει.
    Αντίθετα,οι λαβωματιές του έρωτα,ακόμα και αν απομακρυνθεί το θεριό,δεν χάνουν το κεντρί τους,αλλά προκαλούν πρηξίματα στα κομμάτια της ψυχής. Και κανείς δεν ξέρει τι ήταν,πως ξεκίνησε και από που εφόρμησε εναντίον της ψυχής..

^*^