Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 8 Μαϊου 2008.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

O έρωτας είναι ένα πράμα που έχει να κάνει με το μυαλό...
    Που το μυαλό μαζώχνει ερεθίσματα τα ανακατώνει και μετά αποφασίζει...
    Και μετά σού λέει σκάσε και βούτα ή αλάργα...
    Αυτό είναι το ζουμί κι έχει να κάνει με το θηλαστικό μας μυαλό...
    Το άλλο μυαλό, που πολύ κοκορευόμαστε που τόχουμε, βάζει φίλτρα...
    Μην κι ετούτο, μην κι εκείνο, τέτοια πράματα...
    Που μας κάνει κουφάλες σε αυτά που μάς λέει το μυαλό στο βάθος - κήπος (το θηλαστικό ρε σεις)...
    Επειδής είμεθα όντα μυστήρια τραίνα, πα να βρούμε τι είν' τούτο...
    Βασικά τώρα, για να δείτε τι ζούδια είμαστε, το ξέρουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια...
    Αλλά όχι κύριέ μου... Δεν θέμε να το ξέρουμε έτσι, θέμε να το ξέρουμε αλλιώς...
    Τι σκατά αλλιώς θες να ξες ρε ζώον, αφού και εξ αρχαιοτάτων το ξες και κάποια καλόπαιδα τα τελευταία χρόνια, ένα πράμα, σού είπαν πως βρήκαν πως το ξες.
    Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις ένα κλικ...
    Όχι εμείς... Διγιότι μας χαλάει τη μανέστρα να μάθουμε να μαθαίνουμε αλλιώς...
    Α , προ παντός... Υπάρχουν νόμοι και κανόνες στο πώς μαθαίνουμε...
    Μιλάμε για παπαριά καμαρωτή, αφού και η κουτσή Μαρία ξέρει, πως ό,τι καλό βγάλαμε ως είδος κατά καιρούς ήταν επειδή ανέτρεψε τση νομοκανόνες...
    Εμείς ως ζούδια δεν το πιάνουμε, διγιότι αντί να καταλάβουμε πως το ζουμί βγήκε σπάζοντας τση κανόνες, νιώθουμε πως το ζουμί ήταν αποτέλεσμα του σπασίματος κι όχι το σπάσιμο...
    Με λίγα λόγια, τι να το κάνεις κι αν το βρεις καταπώς θες, αφού στο φινάλε δεν ξες τι να το κάνεις..?
    Σάμπως βρε ζούδια κι αυτά που έχουμε ξέμε τι να τα κάνουμε?
    Δεν βλέπουμε το χάλι μας το μαύρο..?
    Αυτά...

2. libra

libra Regular Member

Κυνηγι φαντασματων. Το βρισκεις κ αυτο χανεται οταν ξημερωσει!

3. brenda

brenda FU very much

Η χίμαιρα που ανερυθρίαστα κυνηγώ...

4. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

When I say, ‘I love you,’ it’s not because I want you or because I can’t have you. It has nothing to do with me. I love what you are, what you do, how you try. I’ve seen your kindness and your strength. I’ve seen the best and the worst of you. And I understand with perfect clarity exactly what you are. You’re a hell of a person.

Joss Whedon

5. prodigal sub

prodigal sub ΠαΝούργα Premium Member

Ο έρωτας είναι αλήτης. Δεν σε ρωτάει, δεν σου δίνει εξηγήσεις.

Είναι ελεύθερος. Δεν πιάνεται, μα ούτε μπορείς να του ξεφύγεις.

Είναι ένας τύπος που όταν πέσεις στα δίχτυα του εθίζεσαι στο γέλιο του.

Ο έρωτας είναι ροκ. Ασυμβίβαστος, ή θα σπάσεις κάθε όριο μαζί του, ή δεν κάνεις γι΄αυτόν.

Είναι σαν να κοιτάς τον λύκο κατάματα και τον παρακαλάς να σε κατασπαράξει.

Είναι μποέμ, λίγο αδιάφορος, λίγο ποιητής, λίγο μελαγχολικός, λίγο τσιγγάνος.

Ο έρωτας είναι δαίμονας που μπαίνει μέσα σου και σε κυριεύει.

Είναι ένας τρελός μουσικός που σε παρασέρνει στο ρυθμό του.

Ο έρωτας είναι ένα μεγάλο, δυνατό παιδί που απαιτεί να παίξεις μαζί του.

Είναι σκληρός, χαμογελάει όταν πονάς, θέλει να του ανήκεις.

Είναι μια κόλαση λουσμένη με φως.

Ο Έρωτας είναι αρσενικό παλιάς κοπής.

6. Soraya

Soraya Guest

εγω θα απαντήσω με ένα τραγούδι...   enjoy

7. Maze_

Maze_ Maze

'Οσες λέξεις και αν χρησιμοποιήσω για να περιγράψω τον έρωτα στο τέλος θα τον αδικήσω...

8. n0m3rcy

n0m3rcy La luz se fue... de vuelta a la oscuridad

http://www.pillowfights.gr/omega_male/item3089/Να_ποινικοποιήσουμε_τον_έρωτα

Να ποινικοποιήσουμε τον έρωτα

Με έχουν κουράσει τα γλυκανάλατα στον έρωτα.

«Ο έρωτας κάνει τα πουλάκια να κελαηδούν», «την ώρα που αισθάνεσαι πεταλούδες να πετάνε στο στομάχι σου», «κι η καρδιά σου δένεται κόμπος», «και βγάζεις φτερά και πετάς», «ως τ’ αστέρια κι ακόμα παραπέρα», κι άλλα τέτοια, που δε θα μπαίνανε ούτε σε βιβλίο της Μαντά. Στεγνές συναισθημάτων μελούρες, για να πουλήσουμε περιοδικά, άρλεκιν και διαφημίσεις στο Ε.

Ο έρωτας είναι βρώμικο συναίσθημα.

Δεν έχει καμιά σχέση με την αγάπη. Η αγάπη είναι ανιδιοτελής, ο έρωτας είναι κτητικός και μουνόπανο. Ζηλεύει, τσαντίζεται και παίρνει τηλέφωνα σ’ ακατάλληλες στιγμές. Σκοτώνει υπέροχα τριαντάφυλλα, τα τυλίγει σε πλαστικό, και στα φέρνει πεσκέσι. Ο έρωτας δεν ξέρει ν’ αφήνει τον κόσμο να φεύγει, και κάνει φασαρίες μόνο και μόνο για να κερδίσει προσοχή.

Γιατί, πάνω απ’ όλα, ο έρωτας είναι τελείως ηλίθιος.

«Ο έρωτας σε μεταμορφώνει», λέει ο κόσμος· κι έχει δίκιο, σε μεταμορφώνει σ’ ένα χαρούμενο καθυστέρημα, ανίκανο για οποιαδήποτε παραγωγική δραστηριότητα. Μπλοκάρει το μυαλό, και το αναγκάζει να σκέφτεται συνεχώς το καλοσχηματισμένο της πρόσωπο, τα μάτια της, έτσι όπως δείχνουν το ηλιόφως, τα χείλη της, κόκκινα σαν…

Καταλαβαίνεις τι εννοώ;

Ο ερωτευμένος δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Υποχρεώσεις, ευθύνες, κόσμος που εξαρτάται από σένα, όλα μια πολύ περίεργη θολούρα μπροστά σ’ όλα αυτά που αισθάνεσαι. Παρατάς τους φίλους σου (μεγάλο φάουλ), το playstation (μεγαλύτερο φάουλ),και βάζεις στο λεξιλόγιό σου μαλακίες του στυλ «μωρό μου», «μωράκι μου» αν είσαι βαριά περίπτωση, «αγάπη μου» για τους εντελώς αποβλακωμένους.

Ο εγωκεντρισμός του ερωτευμένου δεν έχει ταβάνι. Αν έχεις βρεθεί σε παρέα με ερωτευμένο και δεν έχεις σκεφτεί ούτε μια φορά να τον πιάσεις από τα μαλλιά, να του χώσεις το κεφάλι στο μπολ με τη σούπα και να του το κρατήσεις εκεί μέχρι να σταματήσει να βγάζει μπουρμπουλήθρες, δεν ξέρω σε ποιο σύμπαν μεγαλωσες ...

9. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Αυτό είναι το νήμα στο οποίο κάθε διαδικτυακή τυπάρα που σέβεται τον κυβερνοχώρο που καταλαμβάνει πρέπει να αφιεωρώσει από μία βαρύγδουπη ατάκα, έως ένα λευκό σατέν (moody blues, μωρό μου, για έρωτα μιλάμε!) σεντόνι;

Μαζευτείτε λοιπόν, κορίτσια, θα απαγγείλω. (Το εννοώ ότι θέλω να μαζευτούν μόνο τα κορίτσια. Η ανιδιοτέλεια απόθανε από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να μιλάμε περί έρωτος).

Ο έρωτας είναι ίλιγγος.

Αυτά.

Τι μοιάζει ελλιπής η τοποθέτηση; Να ξηγηθώ;

Έχεις πάθει ποτέ ίλιγγο; Αληθινό, ε; Όχι "έχω μια ζαλάδα, να ξαπλωσω μέχρι να μου βάλεις δυο πιάτα να φάω". Ίλιγγο!

Αν έχεις πάθει, μη διαβάζεις άλλο. Είσαι τυχερή μέσα στην ατυχία σου. Παίρνεις ζαλούρα, αλλά γλιτώνεις εμένα.

Αν δεν έχεις πάθει, κλείσε τα μάτια και διάβασε (αυτά μόνο στον Κοέλιο κι εδώ τα διαβάζετε):

Ξέρεις τι είναι ίλιγγος (/έρωτας);
    Είναι να είσαι τέζα στο κρεβάτι, ακριβώς πέντε μέτρα μακριά από τη χέστρα, να κατουριέσαι σαν να πρόκειται από το άδειασμα της κύστης σου να σωθεί το τελευταίο ζευγάρι λαχανί ασιατικών φλαμίνγκο και όμως να μην μπορείς να φτάσεις εκεί εκτός κι αν σε κουβαλήσουν.

Ίλιγγος (/έρωτας) είναι να έχεις πλήρη συναίσθηση όλων των αναγκών και πόνων του κορμιού σου, αλλά καμία δυνατότητα να τις ελέγξεις ή ικανοποιήσεις, αφού είσαι σαν το μεταξοσκώληκα στο κουκούλι του (προσοχή κορίτσια, πολλά παιδιά που ξέρω σκώληκες μένουν και μετά την έξοδο από το κουκούλι).

Έρωτας (/ίλιγγος) είναι να πρέπει να βάλεις υπόθετο, για να σταματήσεις να ζαλίζεσαι, αλλά να μην μπορείς να σκύψεις να το βάλεις, επειδή ζαλίζεσαι και να μη γουστάρεις να απομυθοποιήσεις τις στραπονοτσόντες που έχεις δει ζητώντας βοήθεια και τελικά να το κάνεις ακινητοποιώντας το κεφάλι σε νιπτήρα (μέσα) που 'χει και βολικό σχήμα.

Έρωτας (και τώρα θα πάρεις και λίγη μελοζάχαρη που την ζητάει ο οργανισμός σου, για να είσαι σ' αυτό το νήμα) είναι να έχεις ίλιγγο και όμως αυτός να μην είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο ζαλίζεσαι.

ΥΓ Λυπάμαι, κορίτσια, αλλά το κείμενο είναι αφιερωμένο ήδη*.

*Βέβαια τον έρωτα/ίλιγγο και τις αφιερώσεις πολλοί εμίσησαν, τις γυμνές ερασιτεχνικές φωτογραφίες θαυμαστριών ουδείς εξ ημών των βαρυποινιτών.

10. MASTER--YODA

MASTER--YODA Vincit qui se vincit

να το περιγράψω με μια μόνο λέξη !!! "κλικ"

11. Soraya

Soraya Guest

καλέ κύριε;;;; μπορώ να βάλω ακόμα ένα τραγούδι η θα θεωρηθεί εκμετάλλευση του νήματος υπέρ μου;;;; άντε να με δικαιολογήσετε λόγο ερωτοχτυπήματος!!!!!!!!!!!!

και για πιο ελαφρολαικά μωρά....

12. soutzoukakia

soutzoukakia His precious

Πάνε και τα τελευταία λαχανί φλαμινίνος