Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 8 Μαϊου 2008.

1. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Α ρε αίμα μου.... κεντάς....

2. Apolytos

Apolytos I am back bitches

The point of no return..

3. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

ναι καλό θα ταν να έλεγα ότι άλλος το χει πει (Χόρχε Μπουκάι)

4. Apolytos

Apolytos I am back bitches

lol αληθεια?

5. cadpmpc

cadpmpc Contributor

΄Εναυσμα... Διαρκές και κυλιόμενο...

6. lotus

lotus Silence

7. Ταξιδευτης

Ταξιδευτης Regular Member

Και ηρθε το βραδυ η ωρα που σε παιρνω αγκαλια..οχι για να κοιμηθουμε αλλα για να γινουμε ενα ξανα και ξανα...τα κορμια μας ιδρωνουν κλεινεις τα ματια σα να ονειρευεσαι..οχι μη σε μεινε μαζι μου θελω να νοιωσεις αυτη τη στιγμη περισσοτερο απο εμενα να τη χαρεις περισσοτερο απο εμενα..μην αφηνεις το ονειρο να σε παρασυρει...
    Εχουμε καιρο να ονειρευτουμε μαζι..μετα..οταν λαχανιασμενη θα σε σφιγγω στην αγκαλια μου και η ανασα σου θα χαιδευει το λαιμο μου..

8. SIMONA

SIMONA New Member

Φαντάσου να σε έβλεπα πίσω από το τζάμι της ζωής μου

κι όσο ανάπνεα να θόλωνε

κι όσο θόλωνε να σε έχανα

Μα αν δεν αναπνέω θα πεθάνω,

Αξίζει όμως να σε βλέπω

9. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Καμια αισθηση εγωισμου

10. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Επισης τελευταια σκεφτομουν για τον ερωτα..ειναι ενα εντελως σαδομαζοχιστικο συναισθημα. Καποιος θα ειναι ο σαδιστης και καποιος ο μαζοχιστης. Οι ρολοι αλλαζουν ανα διαστηματα.

11. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

"Passion isn't a path through the woods. Passion is the woods. It's the deepest, wildest part of the forest; the grove where the fairies still dance and obscene old vipers snooze in the boughs. Everybody but the most dried up and dysfunctional is drawn to the grove and enchanted by its mysteries, but then they just can't wait to call in the chain saws and bulldozers and replace it with a family-style restaurant or a new S and L. That's the payoff, I guess. Safety. Security. Certainty. Yes, indeed. Well, remember this, pussy latte: we're not involved in a 'relationship,' you and I, we're involved in a collision. Collisions don't much lend themselves to secure futures..."
    Όπου passion βλέπε, για εμένα, έρωτας.

12. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

ο ερωτας ειναι σαν το κρυωμα.αλλες φορες φευγει γρηγορα και αλλες σε βασανιζει για καιρο