Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 8 Μαϊου 2008.

1. zinnia

zinnia Contributor

Θα πρέπει να ρωτησεις Αλλον ΑΝ με πουλαει πρωτα  

2. Ηλίας

Ηλίας Guest

Σε πήρε από έρωτα;
    Αν σε πήρε από έρωτα δε νομίζω να καταλαβαίνει την αξία του:

3. zinnia

zinnia Contributor

Με πήρε και με σήκωσε.

Κιβδηλα, χαρτινα φανταστικά και εικονικα δεν αναγνωρίζονται

4. Ηλίας

Ηλίας Guest

Μα καρδιά μου εγώ είμαι ένας φτωχός σαδιστής...

Αυτά έχω μόνο

5. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Θα επαναλάβω τα λόγια του Σκοτ Πεκ.

....ο έρωτας είναι το προσωρινό και μερικό γκρέμισμα των συνόρων του εγώ, γκρέμισμα που συνιστά το ερωτικό αίσθημα- μια στερεότυπη απόκριση των ανθρωπίνων όντων στη διαμόρφωση εσωτερικών σεξοουαλικών ενορμήσεων και των εξωτερικών σεξουαλικών ερεθισμάτων που χρησιμεύει για την αύξηση των πιθανοτήτων σεξουαλικού ζευγαρώματος και δεσμού, έτσι που να προάγει την επιβίωση του είδους.
    Με πιο χοντροκομμένα λόγια, το ερωτικό συναίσθημα είναι ένα κόλπο που παίζουν τα γονίδια μας, στο κατά τα άλλα αντιληπτικό μυαλό μας, για να μας σκεπάσει τα μάτια και να μας σπρώξει στην παγίδα του γάμου.

6. pure innocence

pure innocence Regular Member

διαβασα απαντησεις και απαντησεις για το τι ειναι ερωτας..τελος παντων αγαπητοι μου αντι να αναρωτιομαστε τι ειναι ερωτας ας αναρωτηθουμε τι ειναι ακριβως αυτο που μας λειπει.οχι τιποτα αλλο με αυτο το ατερμονο πηγαινε ελα των σκεψεων ζαλιστηκα κ μου ρχεται να κανω εμετο:crazy:

7. blindfold

blindfold Contributor

+1
    μα πόσο συμφωνώ

8. chemical23

chemical23 Regular Member

O έρωτας σε ζαλίζει και ταυτόχρονα σε γιάνει. Σε φυλακίζει και ταυτόχρονα σε απελευθερώνει. Είναι η απόλυτη λατρεία του άλλου. Την αντέχουμε?

9. female

female Contributor

Χα, χα, ναι είδες, γράφουμε και σαν σε παλιά λευκώματα... Η θεματολογία του τμήματος του φόρουμ φταίει: "Love, Sex and Affairs. > Sex and Relationships". Άκου "λαβ"...

Κρίμα να παιδεύεσαι. Άμα σε ζαλίζει, καλή μας pure innocence, το διάβασμα μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Και που να διαβάσεις και παλιότερα νήματα με βαριά κι ασήκωτα θέματα. Κάνε εσύ τις επιλογές σου και μην δίνεις σημασία στα αδιάφορα πράγματα που γράφονται εδώ. Δεν είναι απαραίτητο το διάβασμα, κάθε άλλο. Άσε μας τους άλλους να γράφουμε ότι μας κατεβάζει η γκλάβα μας κι αδιαφόρησε προκειμενου να σε πειράζει στο στομάχι. Μάλιστα άμα σε εκνευρίζει κάποιος όλως ιδιαιτέρως μπορείς να τον κάνεις "ignore" με το ανάλογο "κουμπάκι". Υπάρχει ακόμα το "mark this forum read", για να μην ασχολείσαι με θέματα που δεν σε ενδιαφέρουν.

10. mr.goodcat

mr.goodcat Regular Member

Αναγκαίος.

11. pure innocence

pure innocence Regular Member

αγαπητη μου female καλημερα  δεν εχω λογο να κανω καποιον ignore ουτε να μην διαβαζω πραγματα. τα μυαλα πρεπει να ειναι ανοιχτα οπως και τα αλεξιπτωτα διαβαζωντας τα παντα. ελπιζω να μη με παρεξηγησες, γιατι οτι γταφω ειναι με τροπο καλοπροαιρετο και παντα χιουμοριστικο. καλη σου μερα κοριτσι μου 
    blindfold τι να πω για σενα, σε εχω κατασυμπαθησει καλο μου 

12. mr.goodcat

mr.goodcat Regular Member

Σόρρυ για την παρέμβαση.

Αλλά δεν υπάρχει κανένας γενικός κανόνας για το πώς πρέπει να είναι τα μυαλά.
    Στον Κώστα μπορεί να λειτουργούν καλύτερα όταν είναι "τέρμα ανοιχτά",
    στη Μαρία, όταν είναι "μισοανοιχτά", και στον Γιώργο όταν είναι "τέρμα κλειστά".

Κ' επίσης, επειδή έχω βαρεθεί να ακούω κανά 2 κλισέ συνεχώς σαν παγκόσμιες αλήθειες,
    δεν ισχύει ούτε το ότι "όλα έχουν δυο πλευρές". Η mobius strip έχει μονάχα μία...

Χμ, παίζει να με αντιπαθήσεις τώρα, αλλά δεν βαριέσαι.