Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 8 Μαϊου 2008.

1. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Το βέβαιον είναι πως αν τα μυαλά, καταπώς λέει η pure innocence, δεν είναι σαν τα αλεξίπτωτα, καλύτερα να μη σαλτάρεις αν είσαι πάνω από τον 1ο όροφο.
    Κάτι ανάλογο εννοούμε όταν λέμε πως τα μυαλά κάποιου πήραν αέρα: είναι που μπάζει το αλεξίπτωτο.

2. ddragon

ddragon Regular Member

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το πώς ο κόσμος είναι πάντα έτοιμος να την πεί σε κάποιον και ψάχνει να βρεί την αφορμή. Και αναφέρομαι στην απάντηση της female στην pure innocence. Πόσο μα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να καταλάβει κάποιος έναν αστεϊσμό σε ένα κείμενο; Πιστεύω τόσο εύκολο όσο να καταλάβει κάποιος άλλος αν μια απάντηση είναι κακοπροαίρετη η όχι.
    Ακόμα... είναι ένα βήμα μπροστά για την ανθρωπότητα αν κόψουμε να κρίνουμε "εξ ιδίων τα αλλότρια"

3. pure innocence

pure innocence Regular Member

αγαπητε mr goodcat δεν εχω κανενα λογο να σας αντιπαθησω, ο καθενας εχει τα πιστευω του. 
    dolmance δεν με εκπλησσει η απαντηση σας, μπορω να πω οτι την περιμενα κιολας 
    dragon μου εσενα απλα σου στελνω το πιο γλυκο μου χαμογελο   
    και για να επανελθουμε τελικα τι ειναι ερωτας?  

4. dora_salonica

dora_salonica Contributor

[nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. Dolmance

Απάντηση: Re: Τι είναι για εσάς ο έρωτας;

Αιώνιος. Σαν τις προπολεμικές κονσέρβες κορν μπηφ που δίναν στο στρατό, μεταπολεμικά.
    Καταλαβαίνεις τώρα γιατί, μέσα στη συγκίνηση της μνημοσύνης, τον συσχέτισα με την ευκοιλιότητα, τις ηδονές και τις οδύνες της;

6. pure innocence

αγαπητε dolmance ειτε καταλαβαινω ειτε οχι δεν εχει ιδιαιτερη σημασια. αυτο το στενο σας μαρκαρισμα σπαει κοκκαλα   

7. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

κ ακομα δεν δολωσε να φανταστεις..

8. Dolmance

Ποταπότητες Micra Psemata!
    Η καθαρή αθωότητα είναι το υπερβατικό μου μέλημα.

pure innocence, αν υποφέρεις από το παραμικρό, ας πούμε διάστρεμμα ή ανεπαίσθητη αρθρίτιδα ή όλως αμελητέα οστεοπόρωση, σταματώ πάραυτα να ενοχλώ τον σκελετό σου. Οι μέχρι τώρα παρεμβάσεις μου, μολονότι αυστηρές (λογω συνείδησης bdsm), στόχευαν απλώς στην αμφοτερόπλευρη βελτίωση, μέσω των φιλοσοφικών και λογοτεχνικών αναζητήσεων.

9. pure innocence

το κατανοω αγαπητε dolmance. το παραπανω post μου ηταν καθαρα χιουμοριστικο.παντως σου ετοιμαζω νεο κειμενακι να σχολιασεις.ηδη βλεπω το σαρδονιο χαμογελο ευχαριστισης στα χειλη σου 

10. mr.goodcat

mr.goodcat Regular Member

11. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Η καθημερινοτητα μου πλεον  

12. female

female Contributor

Ωχ, κάπως ρουτίνα ακούγεται... Καθημερινότητα έρωτος; Ερωτική καθημερινότητα; Πολύ αντιφατικό... Δεν ξέρω... Κάτι δεν πρέπει να κατάλαβα... Αγαπητέ Apollyon, μήπως μπορείς να διευκρινήσεις ; Πρέπει να ξέρεις κάτι που δεν ξέρω.