Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι η σεξουαλική υποταγή;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 10 Ιανουαρίου 2017.

1. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

τώρα με πλήγωσες ανεπανόρθωτα! 

2. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Και στο τέλος κάνεις δεν διαταζει και δεν βαράει!
    Ε;  

3. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Γιατί μόνο δυο; Σκέψου τι δυνατότητες ανοίγονται όταν συμμετέχουν τρεις, τέσσερις, πολλοί. Περιμένω την περιγραφή ενός τέτοιου ménage à plusieurs, πάμε, αντερ!  

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Εμ , εγώ τι να πω που δεν κατάλαβα τπτ, το ''διατάζει και βαράει'' σε όλο του το μεγαλείο, αγχώθηκα! :- )

5. underherfeet

αμα δεν έχουν θέσει το πλαίσιο μεσα στο οποίο θα κινηθούν μάλλον! 

6. tithon

tithon Contributor

διαφωτιστικό. είναι αυτή η εμβάθυνση που μας κάνει σοφότερους και δεν προσβάλλει κανέναν.

7. tithon

tithon Contributor

πού να βρουν χρόνο;

8. tithon

tithon Contributor

αυτό είναι που λένε "σύμφωνο συνεύρεσης";

9. underherfeet

Ευχαρίστως!.
    Λοιπόν , αμα είναι τρείς ή περισσότεροι που θέλουν να πηδηχτούν αλλά όχι μόνο να πηδηχτούν και να φιλιούνται και να γλύφονται κι αυτά, αλλά και να τους αρέσει να διατάζει ο ένας τους υπόλοιπους και να δέρνονται και να δένονται και τέτοια, αποφασίζουν ποιός θα είναι ο αρχηγός και αυτός θα διατάζει θα γαμάει και θα δέρνει τους υπόλοιπους και θα λέει επιπλέον και τι θα κάνουν οι υπόλοιποι μεταξύ τους , ποιός θα δέρνει ποιόν και πότε και τα σχετικά και μπορεί να βάλει και υπαρχηγό για όλ' αυτά άμα είναι πεντ -έξη για να υπάρχει οργάνωση και ιεραρχία!

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Σεξουαλική φαντασίωση των γυναικών.    

11. underherfeet

...Και επειδή μου είστε όλοι κουλτουριάρηδες και καμώνεστε πως δεν καταλαβαίνετε τον απλό ,λαϊκό τρόπο έκφρασης (άμα και συντακτικό) που χρησιμοποίησα προηγουμένως ... 

Σεξουαλικά υποτακτικός για μένα, στα πλαίσια πάντα μιας σχέσης που κατά τα άλλα μπορεί και να είναι βανίλα, είναι αυτός/η που στην ερωτική ζωή του ζευγαριού (αρέσκεται να) ακολουθεί το πλάνο και τις επιθυμίες κάθε φορά του σεξουαλικά κυριαρχικού μέλους.
    Για να είναι βέβαια επιτυχής και απολαυστικη η ερωτική τους ζωή και κατ' επέκταση και η σχέση θα πρέπει να έχει τεθεί απο κοινού και συμφωνηθεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινείται το κυριαρχικό μέλος ,που φυσικά θα μπορεί και να μεταβάλλεται με το πέρασμα του χρόνου και την τριβή .

12. zoeleene

zoeleene D̶̸̡̀͏įs̡t̵͞͏o̢̢̕ŗ͝t̨̢e̢͘͜͞͞d̴̸͜͝҉

Είμαι υποτακτική. Όταν και αν το επιθυμεί Εκείνος, κάνουμε σεξ. Είναι ο Κύριός μου.
    Είμαι σεξουαλικά υποτακτική. Όταν κάνουμε σεξ, Εκείνος είναι ο Κύριός μου.