Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι ειναι για εσας το BDSM?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Maze_, στις 21 Οκτωβρίου 2013.

1. Να δίνω, να δινομαι. Να μπορω να ζητήσω αυτό που επιθυμώ αυτό που με εξιταρει και με αναστατωνει χωρίς να ντρεπομαι, να εκτονωνομαι σεξουαλικα με πρακτικές μη διαδεδομένες ,κατακριτεες,αθλιες και αηδιαστικες απο το μεσο σεξουαλικα ενεργο ατομο, να παραδινομαι σε παθη ακραια με τον βουδουσουμιαρη συντροφο μου και να με καταλαβαίνει απόλυτα χωρίς χαρακτηρισμούς η κριτική. Να φτάνω στα ακρα μου και να απολαμβανω το καθε λεπτο ,την κάθε λέξη το κάθε χτύπημα σαν το πιο όμορφο δώρο.

Bdsm in love..

2. Baron Shamedi

Baron Shamedi BDSM = Brain Dead Sorry Mate ?

Freeze almonds, δηλαδη στασου μωρη ξεκωλιαρα μυγδαλα και αν δεν τα φας, θα σε σαπισω στις βουρδουλιες. Για μενα αυτο ειναι το BDSM γαμησι με τουμπερλεκι και σκαμπιλια. Μεχρι ενος σημειου βεβαια, ειμαι καφρος, οχι ψυχακιας.

3. Ένας άνθρωπος κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέφτη και ρωτάει τι είναι ελευθερία. Πως θα το βρω; Καθάρισε λίγο το τζάμι, είναι βρώμικο. Ίσως τότε δεις...Πως καθαρίζει; Απλώς πετάς ότι σου έχουνε πει οι άλλοι. Για πες μου...τι Δεν είναι ελευθερία; Έτσι δεν θα καταλάβουμε τι είναι; Μάλλον...Είναι ελευθερία η εξάρτηση; Όχι...τότε γιατί εξαρτιωμαστε από τους άλλους; Για ψυχολογική ασφάλεια ίσως...επειδή είμαστε κενοί μέσα μας και φοβόμαστε αυτό το κενό. Είναι η ελευθερία φόβος; Υπάρχει ελευθερία στο φόβο; Όχι...γιατί φοβόμαστε; Γιατί... Σκεφτόμαστε υπερβολικά... Σκεφτόμαστε το μέλλον...σκεφτόμαστε να μην πάθουμε κάτι... Να μην μείνουμε μόνοι μας......Οπότε...εδώ παίζει θέμα με το χρόνο...τον ψυχολογικό χρόνο...είναι ο πόνος ελευθερία; Όχι...γιατί ποναμε; Γιατί σκεφτόμαστε... Το μυαλό μας τρέχει... Σκέφτομαι που χώρισα και ποναω...μπόρουμε να μην σκεφτόμαστε; Όχι δεν μπορούμε...τότε ; Χμ...Μημπως μπορούμε να σκεφτόμαστε αλλά να μην πάμε κόντρα στις σκέψεις μας; Να τις κοιτάμε απλώς; Είναι η υποταγή ελευθερία; Χμ...όχι...; Τι σημαίνει υποταγή; Να δίνεις ψυχή τε και σωμασι; Δεν ξέρω...να ανήκεις κάπου είναι ελευθερία; Να παραχωρεις το ΕΓΩ σου σε κάποιον είναι ελευθερία; Ναι αλλά επιλέγω να το κάνω...παίρνω ευχαρίστηση από αυτό...και καυλα...δεν τρέφεις το ΕΓΩ σου έτσι πάλι; Δεν είναι ένα είδος αυτοπροβολης...; Με έχεις μπερδέψει τώρα...η καυλα είναι ελευθερία; Το σεξ; Ναι είναι. Δεν είναι κι αυτό εξάρτηση μεγάλη; Ναι...Ένα πάθος...ένα φέτιχ...δεν είναι; Ναι είναι...είναι το μίσος, η οργή ελευθερία; Η γκρίνια; Το να κρίνουμε συνεχώς τους άλλους; Δεν νομίζω...τελικά ρε φίλε είναι κάνεις ελεύθερος; Είναι το bdsm ελευθερία; Ναι αλλά...είμαι ελεύθερος...κάνω αυτό που μ αρέσει, που γουστάρω, που με καυλωνει... Ναι αλλά πως τα κάνεις όλα αυτά...; Θέλω να πω...αγαπάς τον εαυτό σου; Αγαπάς τους ανθρώπους; Είσαι εντάξει με τον εαυτό σου; Είσαι βίαιος και αλλάζονας; Εγωιστής και εγωκεντρικος; Ε και ποιος δεν είναι; Τότε πως θες να λέγεσαι ελεύθερος; Πώς θες να ζήσεις όμορφα αυτό που σε καυλωνει; Ω...και εσύ τώρα...μιλάς για την απόλυτη ελευθερία! Υπάρχει; Εσύ τι λες; Υπάρχει; Σιγά μην υπάρχει! Κι όμως...κάτι αναλαμπές της τις έχω βιώσει πέρα από λόγια...πως;;; Ε...κάποιες στιγμές που...το ΕΓΩ εξαφανίζεται...και όλη η βρωμιά που έχει κολλήσει γύρω του...δεν ξέρω πως γίνεται...δεν είναι εύκολο να εκφραστεί με λόγια...ίσως... Όταν παρατηρώ τα πάντα με απόλυτη προσοχή και ηρεμία...εκεί γαληνευει ο νους...ελεύθερος από κρίσεις και συμπεράσματα Και όλες αυτές τις συναισθηματικες σαβουρες... Μακάρι να κράταγε όλο αυτό πολύ περισσότερο.... Καλή φάση... Ναι όμως δεν θα ήταν βαρετή η ζωη χωρίς όλα αυτά; Καυλα, πόνος, εξαρτήσεις κ.τ.λ. Χμ...όλα τελικά χρειάζονται στην ζωή αλλά...το θέμα είναι ότι μπορούμε να είμαστε πραγματικά ελεύθεροι και μαζί μ αυτά....μέσα μας και στο μυαλό μας. Καλα....θα τα σκεφτώ όλα αυτά....ναι και εγώ θα τα σκεφτώ. Μαζί θα τα σκεφτούμε. Αντε τώρα...πήγαινε για ύπνο...πήγαινε είπα...κάνεις δεν απαντά στον καθρέφτη που βλέπω εμένα.

4. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Για μένα είναι μία υπέρτατη μορφή έκφρασης πάνω απ'όλα. Δεν θα πω τρόπος ζωής, καθώς για διάφορους λόγους δεν έχει και τόσο χώρο και χρόνο στην καθημερινότητά μου.

Σίγουρα όμως είναι κάτι μαγικό. Είναι η ανακάλυψη του εαυτού μου. Μία διαρκής αναζήτηση των ορίων με διάθεση κάθε φορά να τα ξεπερνάω. Δε μιλάω για κάτι "αρρωστημένο" ή αντικειμενικά υπερβολικό και ακραίο, μα για όμορφες και "δυνατές" στιγμές, που συνήθως μου αρέσει να ξεκινάνε από κάτι τρυφερό και να καταλήγουν στις πιο "ανομολόγητες" πράξεις με αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων, ξεφτιλισμού, πόνου, καύλας και ηδονής. Πλαισιωμένες πάντα από αμοιβαία εμπιστοσύνη και διάθεση πρωτίστως να δώσω, παρά να πάρω. Από τη μία, γιατί θέλω να βλέπω το χαμόγελο "ζωγραφισμένο" στο πρόσωπο της συντρόφου μου και από την άλλη γιατί ενδόμυχα ξέρω καλά ότι μέσα από τη δική της ικανοποίηση θα έρθει και η δική μου. Και μάλιστα πολλαπλάσια.

Το bdsm για μένα έχει μία πολύ σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με το σεξ. Ή μάλλον δύο. 1) Απαιτεί πολύ καλύτερη "χημεία" . Αν δεν σου "γαμήσει" η/ο παρτενέρ πρώτα το μυαλό, πολύ δύσκολα θα περάσεις καλά. Τουλάχιστον τόσο, ώστε να το θυμάσαι και να το επιδιώξεις ξανά με το ίδιο άτομο. Δεν είναι "βρήκα μία όμορφη ενδεχομένως γυναίκα και πάω να περάσω καλά". Στο σεξ μπορεί να πηδήξει κανείς μία ωραία τρύπα με όμορφο "περιτύλιγμα" και τέλος. Στο bdsm όμως η "συνταγή" απαιτεί πολύ περισσότερα υλικά.
    Και 2) από προσωπική εμπειρία τουλάχιστον θεωρώ ότι η (αντικειμενική) ομορφιά-εξωτερική εμφάνιση δεν είναι τόσο σημαντική σε bdsmικά παιχνίδια όσο ίσως στο σεξ.

Σε κάθε περίπτωση το bdsm το θεωρώ υπέροχο. Ανοίγεις το μυαλό και κλείνεις τα μάτια με στόχο ένα πραγματικό ταξίδι γεμάτο αντιθέσεις, ευχάριστες εκπλήξεις και πολλές εναλλαγές. Με απόλυτο προορισμό και στόχο την αξεπέραστη εγκεφαλική και ψυχική ευχαρίστηση.

Last edited: 24 Φεβρουαρίου 2015
  5. whisperer

whisperer Regular Member

αλλαγη στασης,επικοινωνια,εκφραση

6. brenda

brenda FU very much

Με συγκίνησες βρε μπαγάσα....αλήθεια...μακάρι να έβλεπαν περισσότεροι από μας έτσι τα πράγματα...αλλά το τζάμι είναι βρώμικο...ή τα μάτια μας είναι βρώμικα? όχι δεν το δέχομαι, δεν υπάρχει ελευθερία στον φόβο...Η καύλα είναι ελευθερία, προορισμένη να είναι ελεύθερη από συμβάσεις, η οικονομία του bdsm μόνο αν ιδωθεί απελευθερωτικά μπορεί να λειτουργήσει σε βάθος χρόνου...Η ελευθερία είναι κάτι που σ΄όλη μας την ζωή ψάχνουμε υποδουλωνόμενοι σε πράγματα που δεν αξίζουν απαραίτητα την παραχώρηση...αλλά ο καθένας μόνος του δομεί τον δρόμο του προς την προσωπική του απελευθέρωση.... Στην καλύτερη τον περιπτώσεων βρίσκει και έναν συνοδοιπόρο....

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@spartacus

Τι γλυκό... 

Ελευθερία είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο...

Απλά.

8. Ktitor

Ktitor Regular Member

αψογος spartakus. Aπλά αψογος.....

9. Lost Hours

Lost Hours Regular Member

Διεύρυνση συνείδησης,βουτιά στην αμυγδαλη' του εγκεφάλου και επέκταση του εγκεφαλικού φλοιού

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ

Είμαστε εμείς οι ονειροπαρμένοι τρελλοί της γης
    με τη φλογισμένη καρδιά και τα έξαλλα μάτια.
    Είμαστε οι αλύτρωτοι στοχαστές και οι τραγικοί ερωτευμένοι.
    Χίλιοι ήλιοι κυλούνε μες στο αίμα μας
    κι ολούθε μας κυνηγά το όραμα του απείρου.
    Η φόρμα δεν μπορεί να μας δαμάσει.
    Εμείς ερωτευθήκαμε την ουσία του είναι μας
    και σ’ όλους μας τους έρωτες αυτήν αγαπούμε.
    Είμαστε οι μεγάλοι ενθουσιασμένοι κι οι μεγάλοι αρνητές.
    Κλείνουμε μέσα μας τον κόσμο όλο και δεν είμαστε τίποτα απ’
    αυτόν τον κόσμο
    Οι μέρες μας είναι μια πυρκαγιά κι οι νύχτες μας ένα πέλαγο
    Γύρω μας αντηχεί το γέλιο των ανθρώπων.

Είμαστε οι προάγγελοι του χάους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

11. Wolverine

Wolverine Wolvie

Προέκταση του έντονου ερωτισμού και σεξουαλικότητας.

12. Phoenix Valthian

Phoenix Valthian New Member

Προσωπικά μου αρέσουν ολα όσα γίνονται μέσα σε μια bdsm σχέση, η κυριαρχία,σεβασμός,ενδυμασίες και η νοοτροπία