Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι ειναι για μενα ο υπο ανδρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Tropical_Storm, στις 18 Απριλίου 2008.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Δεν είναι λάθος πως μια οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να είναι Κυρίαρχη.
    Για μένα όμως λάθος είναι να νομίζει πως θα μπορεί να ελέγχει και να έχει σκλάβο κάποιον που το επίπεδό του βρίσκεται αισθητά υψηλότερα από το δικό της.
     
  2. Lost boy κανεις μεγαλο λαθος.
    Ο «υπό» άντρας παραδίνεται συχνότερα και κατακτιέται σπανιότερα
    Συνήθως δεν τον καθιστά «υπό» κάποια ανώτερη πνευματική δύναμη μιας domme
    αλλά η δύναμη της ίδιας της καβλας του.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    cornilios μιλάμε για σχέσεις ή για sessions; Για τη δεύτερη περίπτωση συμφωνώ πως η δύναμη της καύλας είναι αυτή που αναγκάζει έναν υπό να κυριαρχηθεί.
    Στην περίπτωση όμως των bdsm σχέσεων δεν είναι ικανή από μόνη της να τις στηρίξει, μιας κι εκεί απαιτούνται και άλλα στοιχεία όπως π.χ. θαυμασμός, σεβασμός κ.α.
    Κι αυτά δεν συναντώνται εύκολα σε έναν άνθρωπο ο οποίος αισθάνεται πως υπερέχει κάποιου άλλου.
     

  4. Ναι εκει εχεις δικιο μονο που αυτο που γραφεις για τις σχεσεις δεν χωρα μονο σε
    bdsm σχεσεις αλλα σε καθε σωστη σχεση. Ετσι δεν ειναι?
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Όσον αφορά το σεβασμό, ναι. Ο θαυμασμός όμως δεν είναι απαραίτητα μονόπλευρος στις vanilla σχέσεις όπως πολλές φορές είναι στις bdsm ή μπορεί να μην υφίσταται και καθόλου.
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Ούτε εγώ το διαβάζω αγαπητέ hermis, αλλά έχω μία γενική αίσθηση αναφορικά με το τι πραγματεύεται. Επί της ουσίας κάνει παραινέσεις σε καθόλα μέτριες κυρίες σχετικές με το πώς να συμπεριφέρονται σαν να είναι καθόλα επιτυχημένες χωρίς να είναι. Η μέτριας ως χαμηλής οικονομικής στάθμης κυρία φαντασιώνεται πως συμμετέχει σε πάρτι με celebrities σε yachts αγκυροβολημένα στη μαρίνα του Saint Tropez και νύχτες πόκας στο καζίνο του Μονακό. Η μέτριας ή χαμηλής κοινωνικής μόρφωσης κυρίας φαντασιώνεται πως της ανοίγουν την πόρτα του συνοδηγού και της προτείνουν το χέρι με επισημότητα.

    Αυτά και πολλά άλλα καλείται να εκπληρώσει ο άνδρας κατά Cosmopolitan, ο οποίος εξυπακούεται ότι είναι νέος, εμφανίσιμος, ευγενής, γενναιόδωρος, και επιδέξιος στο σεξ. Αναλύωντας την προηγούμενη τοποθέτησή μου διερωτόμαι: ο άνδρας αυτός τι κίνητρο έχει να εμπλακεί με την αναγνώστρια του Cosmopolitan; Γιατί να ανοίξει την πόρτα σε μία λαϊκή γυναίκα που χρησιμοποιεί κατά κόρον τη φράση "ρε μα**κα"; Αν έχει την απαιτούμενη αισθητική αντίληψη και λεπτότητα να ανοίξει την πόρτα στη συνοδό του, δεν θα έχει αντίστοιχες απαιτήσεις και από εκείνη στο αισθητικό/κοινωνικό σκέλος; (Αφήνω τώρα στην άκρη το θέμα της ακαδημαϊκής μόρφωσης, που τόσο μυρηκάζεται σε αυτό το forum, και εκείνο της οικονομικής κατάστασης.)

    Σε BDSM βάση τώρα, αν γίνεται λόγος για σχέση και όχι μεμονωμένες συνεδρίες ισχύει ό,τι διατάθηκε ο Lost_boy:

    Τα κριτήρια ενός υποτακτικού είναι και κοινωνικά. Ένας καλλιεργημένος υποτακτικός θα αναζητήσει μία κυριαρχική γυναίκα με την οποία θα έχει και σε αυτόν τον τομέα συμβατότητα. Χωρίς να επιδιώκεται απόλυτη ταύτιση ή υπεροχή της Domme σε όλους τους επιμέρους τομείς, μία τουλάχιστον αξιοπρεπής κατά τα δικά του μέτρα γυναίκα, είναι κατά τη γνώμη μου μία εδαφική αξίωση. Και δείγμα ωριμότητας ασφαλώς γιατί στοχεύει εν τέλει και στη βιωσιμότητα της σχέσης. Ακριβώς επειδή και το παρακάτω επί του πρακτέου ισχύει:

    Αν λοιπόν μία κυρία δεν ταιριάζει κοινωνικά με τον άνδρα του Cosmopolitan που τόσο ποθεί, είναι ανώφελο το να προσπαθεί να τον δημιουργήσει μέσα από το ρόλο της κυρίαρχου. Είναι λυπηρό να πρέπει να διατάξει κάποιον για να της ανοίξει την πόρτα, και είναι φαιδρό να αξιώνει από αυτόν τακτ όταν η ίδια δεν μπορεί να φέρεται κόσμια. Είναι όλα αυτά μία απελπισμένη προσπάθεια η κυρία (ιδιοκτήτρια/κάτοχος υποτακτικού) να γίνει κυρία (ως κοινωνικό status), και αυτό δεν μπορεί να συμβεί.
     
  7. zinnia

    zinnia Contributor

    * Ξεχασες το θεληματικό πηγούνι και τον αερα σιγουριάς και ανδρισμού που αποπνέει απο καθε πόρο του κορμιου του.

    Το είδος αυτο, απαντιεται εκτος από το Κοσμοπόλιταν σελ.32, και σε αναρτημενα αρλεκιν με τιτλους: "Πασχα στη Ν. Γαλλία", "Ο εμιρης της σαχάρας", "Απόγευμα στην 5η Λεωφόρο".
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Xμ... Μην το λες με τόση βεβαιότητα Lost Boy... Ποτέ δεν ξέρεις το πόσο βιτσιόζοι και Μαζοχιστές είναι οι άνθρωποι...Αναφέρομαι σε D/s αλλά και σε Μ/s σχέσεις... Άλλωστε είναι μια καλή μέθοδος να κρατούνται ακόμα και με αυτόν τον τρόπο κάποιες ισορροπίες μέσα σε αυτές.
     
  9. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    @SM_Art_Lady: συγγνωμη που παρεμβαινω ετσι, απλα σε συνεχεια τον τελευταιων απαντησεων θα ηθελα να πω το εξης... Σίγουρα δεν ξερουμε ποτε ποσο βιτσιοζοι ειναι οι ανθρωποι αλλα κ μαζοχιστες, μονο που οι ερωτικες σχεσεις ανεξαρτιτου ειδους δεν βασιζονται μονο στην καυλα, στα βιτσια... συνηθως υπαρχει κ αλλη επαφη κ ειτε το θελουμε ειτε οχι, κ στατιστικα να το παρουμε, ανθρωποι διαφορετικου επιπεδου (μιλαω για αισθητες διαφορες τωρα) δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσουν να εχουν μια σχεση διαρκειας...
    Υ.Γ: φυσικα υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα...
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αγαπητή SMiss_angel2307, ουδεμία αντίρρηση δεν έχω επ’ αυτού!
     
  11. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Τι ειναι για μενα ο υπο ανδρας

    Δυστυχως το λαθος ειναι πως οι καυλες βασίζονται στις σχεσεις ...
     
  12. hermis

    hermis Regular Member

    Syrah , θα ομολογήσω πως με κάλυψε η ανάλυση σου περί cosmopolitan και ευχαριστώ για την πλήρη εξήγηση του.
    Περιττό να πω, πως το στυλάκι του αρσενικού που ανέφερες πως πλασάρει το εν λόγο περιοδικό είναι «κάπως» ιδανικό (μην εκφραστώ διαφορετικά)… Ένας καλλιεργημένος , νέος, εμφανίσιμος ,ευγενής , γενναιόδωρος ,επιδέξιος στο σεξ αλλά και με yacht, μου ακούγεται …...

    Υποκειμενικά να συνεχίσω τις σκέψεις μου για τα κριτήρια ενός ανθρώπου απαντώντας σε γενικότερα πλαίσια. Είθισται η ασυμβατότητα να υπάρχει στα ομώνυμα syrah και όχι στα ετερώνυμα. Τα ερωτικά status σε έναν άνθρωπο πραγματικά είναι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν, αλλά δεν παύουν να είναι ένα στοιχείο από τα δεκάδες που μπορεί να έχει κάποιος/α.
    Εδώ πιστεύω είναι το κλειδί μαζί μία γερή δόση ρεαλισμού.
    Οι επιλογές που κάνει το ένα άτομο έναντι του άλλου είναι ένα θέμα πολύπλοκο και υποκειμενικό. Η μόρφωση, τα €, είναι θέμα του «πήχη επιλογής» του κάθε ενός από εμάς, σε συνάρτηση με το υποκειμενικό αποτέλεσμα, στον επιθυμητό χρόνο.
    Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή.
    Από την άλλη δεν θα έλεγα πως υπάρχουν κάθετοι ορισμοί και απόλυτοι κανόνες σε μια ερωτική σχέση είτε BDSM είτε vanilla.

    Ειδικά όταν τέτοιες καταστάσεις πάμε να τις αναλύσουμε χαλάμε και την μαγεία τους.

    Ειδικότερα σε σχέσεις ιδιαίτερων ερωτικών προτιμήσεων (φετιχιστικές , BDSM κτλ κτλ) υπάρχουν ψυχικοί δεσμοί, με ιδιαίτερη έντονη “χημεία”, αρκετές φορές χωρίς κώδικα-τύπο.

    Εκ πρώτης αναγνωρίζω τον παράγον ψυχή και μετά έρχονται τα υπόλοιπα.

    Εδαφικές αξιώσεις και βιωσιμότητες, μόνο στα επαγγελματικά μου τις αναζητώ αλλά και τις επιδιώκω.
    Στις προσωπικές σχέσεις ως στόχο, είναι κάτι που δεν με απασχολεί προς το παρόν. Άμα έρθουν έχει καλώς , αλλιώς ας προσπεράσουν ….


    Ένα αγαπημένο άσμα των Door’s λέει σε ένα στοίχο τους "take it as it comes, specialize in having fun."
    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
    Ταιριάζει γάντι, στην προαναφερόμενη περίπτωση .


    Αυτά τα ολίγα…
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014