Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι ειναι για μενα ο υπο ανδρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Tropical_Storm, στις 18 Απριλίου 2008.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    δεν ξερω κατα ποσο τελικα τα οικονομικα μπορουν να παραμεινουν εκτος ... αλλα προσωπικα μετα τα 12 στοματικα που εκανα στην Γιουρομπανκ , τα 7 στησιματα κωλου στην εθνικη και μερικα γκανκ μπανκ με την αλφα .... αισθανομαι λιγο κουρασμενος για να διοικησω αποψε σκλαβους και λοιπα πληθη ...
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Θεωρείς λοιπόν πως όποιος άντρας δεν πέφτει στα πόδια μιας γυναίκας και δεν της κάνει τα χατήρια είναι άξεστος και αγροίκος?  
     
  3. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    <SMiss_Angel2307 is thinking more loudly than usual... Does people here know how to read? >

    Να ρωτήσω σε συνέχεια του τελευταίου ποστ...
    Τι σχέση έχει το τι δίνει κάποιος μέσα σε μια σχέση ανεξάρτητα το είδος της, με το αν έχει η όχι τρόπους κ ξέρει ή όχι να φερθεί...???
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Τρελάθηκες τώρα? Να υποθέσω ότι κάπως σου ήρθε ή απάντηση Μου lara[E-p?

    Ξέχασα επίσης ανάμεσα στους χαρακτηρισμούς "άξεστος", "αγροίκος" να προσθέσω και το "Μούργος", εξ ίσου αντιπροσωπευτικό  

    LOL!!
     

    Θα ήθελα αυτό το "όποιος άντρας δεν πέφτει στα πόδια μιας γυναίκας και δεν της κάνει τα χατήρια" να το εκλάβεις ως σχήμα λόγου... (αν και εμένα ως έχει, με καλύπτει πλήρως, με όλη την σημασία της λέξης)

    Δεν σημαίνει όμως ότι δεν αγαπώ εξ ίσου τους "άξεστους", "αγροίκους", ακόμη και τους " Μούργους"...Έχω δυνατές φιλίες αλλά και λυκοφιλίες με δαύτους!! Είναι απαραίτητοι γύρω μου, ιδιαίτερα επειδή Μου αρέσει το παιχνίδι των λυγμών, όταν προσπαθώ να διακρίνω τα πρόβατα, μέσα ή και ανάμεσα από τους λύκους...
    Επίσης Μου αρέσουν και οι άντρες που βρυχώνται, αλλά ... από μέσα τους …Κρυφά! Για να μην τους ακούσω, προσέχοντας τους θορύβους τους, μην τυχόν αυτοί Μου χαλάσουν την ησυχία...

    Και πάλι διευκρινίζω ότι αυτή είναι προσωπική άποψη, που αφορά τα δικά Μου και μόνο γούστα...

    Εδώ που γράφω αυτά, μπορεί κάποια Κ/κυρία να συμφωνεί μαζί Μου και να της αρέσει ο ίδιος τύπος υποτακτικού άντρα …αλλά ίσως …για τελείως διαφορετικούς λόγους…
    Δεν ξέρω τι αντιπροσωπεύει ο κάθε άντρας υπό και μη, για την κάθε Γ/γυναικεία προσωπικότητα, ! Όλα είναι άλλωστε ρευστά και τελείως υποκειμενικά …

    Αν σε Ο/όλες άρεσε ο ίδιος τύπος Α/άντρα,...τότε οι υπόλοιποι, ζήτω που κάηκαν!
     
    Last edited: 26 Απριλίου 2008
  5. chrisV

    chrisV Regular Member

    σιγουρα δεν ειναι αγροικος.ειναι πολυ ερεθιστικο να εισαι στα ποδια μιας γυναικας
    ποσο μαλλον στα ομορφα ποδια σου miss eva
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Είναι η συμβατότητα ταύτιση, συμπλήρωση, ή και τα δύο κατά περίπτωση;
     
  7. hermis

    hermis Regular Member

    Ανάλογα το "timing" και το αποτέλεσμα.
    Κάποιες στιγμές, σαν έννοιες μπορούν να υπάρχουν και κάποιες άλλες στιγμές να απουσιάζουν, είτε και οι δύο έννοιες μαζί, είτε κάθε μια τους χωριστά.
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Θα έλεγες πως σε επίπεδο αξιών, η συμβατότητα αφορά περισσότερο σε ταύτιση ή σε αλληλοσυμπλήρωση;
     
  9. hermis

    hermis Regular Member

    Syrah, πιστεύω πως η συμβατότητα για να επέλθει, έχει να κάνει με ένα σύνολο «αρετών» (ας μου επιτραπεί να τις ονομάσω ως αρετές), οι οποίες αθροιστικά μπορούν να φέρουν το αποτέλεσμα αυτό.

    Θεωρώ πως σε επίπεδο αξιών, η συμβατότητα αφορά περισσότερο την αλληλοκατανόηση. Η δε αλληλοκατανόηση, είναι συνδεδεμένη άμεσα, με την ειλικρίνεια.

    Σε καμία περίπτωση η συμβατότητα δεν αφορά την ταύτιση, όταν μιλάμε για ερωτικές-προσωπικές σχέσεις. Η ταύτιση Syrah σε βάθος χρόνου μπορεί να αποβεί ψυχοφθόρα (πολλές φορές κουραστική) χωρίς αποτέλεσμα.
    Από την άλλη η αλληλοσυμπλήρωση είναι κάποια αρετή η οποία είναι χρήσιμη για την σχέση αλλά όχι πως μπορεί να αφορά περισσότερο την συμβατότητα.
     
  10. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Μετα απο πολυ χρονο, ηδου η μεταφραση του αρχικου κειμενου, χαρη στην καλοσυνη του καταπληκτικου και γλυκου capeaway:


    Οταν λεω στους αλλους οτι ειμαι μια κυριαρχη γυναικα... αυτο που θελω να σκεφτονται ειναι οτι συνηθιζω να τρωω σοκολατα φορωντας τις πυτζαμες μου μεχρι να αποφασισω να αφησω ενα πολυ ελκυστικο μυωδη γυμνο αντρα να μου κανει ομορφα ακολαστα πραγματα καθως τον χτυπαω... αλλα περισσοτερο απ' ολα δε θελω να πιστευουν οτι μιλαω για εναν ανδρα που φοραει γυναικεια εσωρουχα και δειχνει απαισιος μεσα σ' αυτα.

    Βλεπετε, μου αρεσει ο αντρας που θα τρεξει στο φλεγομενο σπιτι για να σωσει τη συλλογη με τις χειροπεδες μου και ετσι ειναι προφανες οτι αυτος ο αντρας δε θα φοραει ευλεκτο ροζ ναϋλον.

    Υπαρχει ενα σκοτεινο σημειο σε μερικους αντρες που εχει να κανει με το μισος και τη ζηλεια εναντι των γυναικων καθως προσπαθουν να πεισουν τους ευατους τους οτι το να εισαι γυναικα ειναι αθλιο σεξουαλικα. Το να γαμιεσαι ειναι απαισιο. Το να ρουφας το πεος ειναι απαισιο. Το να εισαι θυλικο σημαινει να σου κανουν, να σε χρησιμοποιουν, να σε υποβιβαζουν σεξουαλικα. Σημαινει οτι μονο δινεις ευχαριστηση.

    Αν χρησιμοποιεις τη θυλικοποιηση για ταπεινωση, ή τιμωρια, αν την εξισωνεις με υποταγη, μικροτητα, αδυναμια, σεξουαλικη αδυναμια, ελλειψη σεξουαλικου ελεγχου, κατασταση στην οποια χρησιμοποιησαι σεξουαλικα, τοτε με προσβαλεις. Αυτο γιατι φοραω κιλοτακι και σουτιεν καθε μερα. Επισης γιατι ειμαι μια τσουλα με ολη τη σημασια της λεξης. Ετσι λοιπον υποβιβαζεις τον εαυτο σου προσποιουμενος οτι εισαι εγω, ετσι δεν ειναι?... Τι θα ελεγες αν η γυναικεια κυριαρχια θεωρουταν κατι το θετικο. Αν εβλεπες τη θυλικη σεξουαλικοτητα σαν κατι το θετικο... η αρρενοπωτητα και η υποτακτικοτητα ειναι αυτο που με εκφραζει... θελω τον αντρα να ειναι στα γονατα...

    Δε θελω ενα αντρα υπο να παρουσιαζει την υποτακτικότητά του σαν οτιδηποτε αλλο παρα αρρενωπο. Δε θελω το να κρυβει την αρρενωπότητά του πισω απο μια σγουρη περουκα. Γαμα το. Θελω να αποδεκατισω την αρρενωπρέπειά του... Θελω να βλεπω την αρρενωπρέπειά του καθως του την διαλυω.

    Η υποαταγη ειναι ανδροπρεπεια. Οταν υποτασσεσαι γινεσαι περισσοτερο ανδροπρεπης. Ειναι η απολυτη εκφραση ολης της καλως νοουμενης ανδροπρεπειας. Παραδωσου. Φερσου σαν αντρας. Να εισαι περιφανος γι' αυτο. Να εισαι αντρας οταν υποτασσεσαι σε μια γυναικα. Βρες αυτη τη θεση. Μην υποβιβαζεις την αρρενωπότητά σου πριν αρχισεις, δωσ' τη σ' αυτη.

    Ειναι ανδροπρεπες να υποφερεις. Γι' αυτο το λογο ειναι φτιαγμενα τα μεγαλα και σκληρα σωματα τους. Πληγες και μωλωπες και ιδρωτας και σημαδια απο ραβδισματα ειναι ομορφα στα ανδρικα κορμια. Γιατι ποιο στο διαολο αλλο πραγμα ειναι η πλατη ενος ανδρα φτιαγμενη? Και καθε ανδρας ομορφαινει με μια προσεγμενη ουλη. Ρωτα τους πειρατες.

    Οταν ενας δυνατος ανδρας πευτει κατω - ενας αληθινος αντρας, γαμα τα, ναι, ενας Αντρας - ειναι πολυ φοβερο...

    ... Το βασανισμενο, μαρτυρικο ανδρικο σωμα που υποφερει ειναι πηγη κλασικης τεχνης και θρυλου: Σεβαστιανος, Προμηθεας, Τανταλος, Χριστος. Μου αρεσει το Fight Club... Ή ρωτα καποιον με ειδικες σπουδες στη φιλολογια: τον υπεροπτη κυριο Rochester* - διαλυμενο, χωρις χερι και τυφλο στο τελος του "Jayne Eyre" που αναγκαζεται να καταπιει την περιφανια του. Η ολοκληρωτικη θυσια του Sydney Carton στο "A Tale of Two Cities"**... Ειναι ενα πολυ, πολυ καλυτερο πραγμα απ' οτι εχω κανει, απ' οτι εχω κανει ποτε...

    Οι πραγματικοι αντρες υποτασσονται. Η υποταγη ειναι η απολυτη πραξη της αρσενικης δυναμης. (Και η δυναμη δεν ειναι μονο σωματικη.) Το να υποταχθει δειχνει γενναιοτητα. Το να υποταχθει δειχνει πιστη. Το να υποταχθει ειναι αριστοκρατικο. Τιποτε περισσοτερο δε μαρτυραει τη δυναμη ενος χαρακτηρα οπως αυτη ενος ανδρα ο οποιος ξερει οτι θα πεσει στα γονατα και στη συνεχεια θα ειναι ικανος να σηκωθει ξανα.

    Κοιτα με στα ματια και πεσε - και μετα θα σηκωθεις και θα κανεις κατι χρησιμο.

    Μου αρεσει ο δυνατος αντρας που λεει: "Ειμαι δυνατος για σενα. Εχω ολη αυτη την ισχυ για να σου τη δωσω. Εχω ολη αυτη τη δυναμη στο κορμι μου γιατι αυτο ειναι που χρειαζεσαι. Γιατι σου αρεσει να με πληγωνεις. Και θελεις να ειμαι ικανος να την απορροφησω. Αυτο ειναι το σωμα μου για να το πληγωσεις εσυ.

    Θα τρεξω μεσα στα φλεγομενα κτιρια και θα σφαξω τους δρακους και θα δεχτω τον πονο που μου δινεις. Και μετα, θα συρθω μπροστα σου ικετευοντας και ρημαγμενος με το κορμι μου στιγματισμενο και με το πεος μου σκληρο. Και θα σε γαμησω οπως ενας αντρας γαμαει μια γυναικα."

    Και τοτε θα ανασκουμπωθω.

    * Αναφερεται στο βιβλιο "Jane Eyre" τις Charlotte Bronte, εκδ. Penguin, σειρα Penguin Classics [ΣτΜ]

    ** Αναφερεται στο βιβλιο "A Tale of Two Cities" του Charles Dickens, εκδ. Penguin, σειρα Penguin Classics [ΣτΜ]
     
    Last edited: 1 Ιουνίου 2008
  11. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Τι ειναι για μενα ο υπο ανδρας

     
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Ένας ευγενής, υπερήφανος άνθρωπος πώς θα συνυπάρξει με έναν ταπεινό απατεωνισκό εντός μίας σχέσης, βιώσιμης και για τους δύο;

    Αν υπάρχει ειλικρίνεια και διάθεση κατανόησης, η αναγνώριση της διαφοροποίησης μεταξύ των δύο σε επίπεδο ανθρώπινων αξιών, θα οδηγήσει όχι σε συμβατότητα (εκτός αν υπονοείς ότι ένας εκ των δύο θα αλλάξει, συνεπώς κάνεις εμμέσως λόγο για μερική ταύτιση) αλλά σε ορθολογιστική τεκμηρίωση της αναγκαιότητας άμεσης λύσης της σχέσης για το καλό και των δύο.

    Συμβατότητα λοιπόν ως συμπλήρωση, αν μιλάμε για σεξουαλικό προσανατολισμό. Αν μιλάμε για κοινωνικά κριτήρια η μερική ταύτιση κρίνεται ως αναγκαία. Όπου κοινωνικά κριτήρια μπορούν να είναι οι Αξίες (το βασικότερο ίσως), η αισθητική, η κοινωνική μόρφωση κ.α.