Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι εννουμε τελικα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος θαΐς, στις 14 Νοεμβρίου 2020.

  1. θαΐς

    θαΐς Regular Member

    Ναι καταλαβαινω την λαθος διατυπωση της αρχικης μου τοποθετησης η οποια δηλωνω οτι δεν εγινε εσκεμμενα. Απλα δεν μου ηταν πολυ ευκολο να εκφραστω δημοσια σε ενα τετοιο φορουμ.Οπως καταλαβατε ειναι η πρωτη φορα που μπαινω σε μια τετοια διαδικασια.
     
  2. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Ευχαρίστως MasterJp, έχω την γνώμη ότι το υ έχει ενδοβάλλει αυτό που θεωρεί σωστό και καλό ο Κ και έτσι νιώθει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά πριν γίνει γνωστό στον Κ τι έχει συμβεί. Δεν είναι ότι προκαταλαμβάνει την κρίση του Κ διότι αυτό, από την εμπειρία μου, δεν μπορεί να το κάνει, είναι όμως ότι νιώθει πως κάτι πήγε στραβά.
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Δεν πήγε καλά ως προς;
     
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Ως προς τις επιθυμίες, τα όρια, τις αποφάσεις του Κ.
     
  5. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Εννοείτε τον αντίκτυπο τους υποθέτω ή κάτι άλλο;
     
  6. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αν ο αντίκτυπος στον Κ είναι η επίπτωση κάποιου αποτελέσματος από ενέργειες ή παραλείψεις του υ, η γενική μου θέση είναι ότι δεν κρίνω εκ του αποτελέσματος αλλά εξετάζω την διαδρομή του υ. Στην διαδρομή του υ πήγε κάτι στραβά ως προς αυτό που έχει ενδοβάλλει ως συνθήκη ικανοποίησης του Κ.
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αναφερόμουν στον αντίκτυπο στο υ. Αυτό που αναφέρετε είναι μια από τις αιτίες για τον κανόνα assuming is not allowed.
     
  8. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Καλημέρα MasterJp  

    Το assuming is not allowed προϋποθέτει ότι κάποια συμπεριφορά του Κ κάνει το υ να νιώθει άβολα, να απορεί και αναρωτιέται τι συνέβη. Επειδή δεν γνωρίζει, καλύπτει το κενό με υποθέσεις όχι μόνον για τον Κ αλλά και για το τι μπορεί να έκανε το ίδιο. Είναι διαδικασία νοητική όπου τα assumptions δεν προέρχονται από το Κ αλλά από τις πεποιθήσεις του υ.

    Αναφερόμουν στην προσαρμογή του υ στο Κ, που είναι διαφορετική διεργασία. Και όχι ερήμην του Κ, όπως είναι το assuming is not allowed.

    Αναφέρεστε στην κατανόηση και αποδοχή των κριτηρίων του δικαίου του ισχυρού, το επεκτείνω στην ενδοβολή αυτών των κριτηρίων.

    Κάθε κριτήριο δικαίου είναι μια διαμεσολάβηση ανάμεσα στην πραγματικότητα και του ποια είναι η αντίληψη της πραγματικότητας, και ποια θα είναι η αντίληψη της πραγματικότητας από το υ, ως εκ τούτου το δίκαιο του ισχυρού είναι μια έννοια σχετική. Γνωρίζετε απείρως καλύτερα από εμένα την τάση των σ προς τα απόλυτα...  
     
  9. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Εντάξει μιλάμε έχουμε καταχαθεί όμως ε; Το δίκιο μας ένοιαζε στο νήμα τώρα.Τώρα θα το λύσουμε αυτό.Εδώ η κοπέλα λέει ότι έχει διακοπεί η επικοινωνία την στιγμή που εκείνη "πνίγεται".Αυτό το αγνοούμε; Το τι αποφασίστηκε απ το κ είναι ξεκάθαρο,έχει τελειώσει το πράγμα.Και συζητήσαμε και για προσπάθειες...Προσπάθεια κάνει κάποιος όταν ξέρω γω,κουβαλάει τα πιάτα και προσέχει μη του φύγουν απ' το βάρος και του σπάσουν,εδώ δεν υπάρχει πιάτο καν.
    Νομίζω το βασικό ερώτημα του νήματος,είναι το αν το κ τα παρατάει όποτε τα βρίσκει σκούρα ή περιμένει να τα λύσει το υ μόνο του.
    Άλλο θέλω να κάνεις αυτό και κόψε τον λαιμό σου να το κάνεις,και τελείως άλλο το παραπάνω.
     
  10. moufa

    moufa into pussylicking

    "Άλλο θέλω να κάνεις αυτό και κόψε τον λαιμό σου να το κάνεις,και τελείως άλλο το παραπάνω."

    Σωστό.
     
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Το μόνο που δεν πρέπει να αγνοηθεί είναι ότι το φόρουμ δεν είναι λαϊκό δικαστήριο, και ότι πρόκειται για συζητήσεις μεταξύ αγνώστων για προσωπικό θέμα.
    Με τέτοιες συνθήκες, οποιοδήποτε πάρομοιο θέμα κατά τη γνώμη μου μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο είτε με αφαίρεση σε γενικότερες έννοιες (ποιά είναι τα θεμελιώδη στοιχεία μιας ασύμμετρης σχέσης) είτε με την προτροπή για απεύθυνση στον αρμόδιο μέσα στη σχέση.
    Οτιδήποτε άλλο - ειδικά ηθικοπλαστικές κρίσεις και ετυμηγορίες στο πόδι - είναι απλά γελοίο. Εννοείται ότι έχει το ενδιαφέρον του, γιατί δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται ο καθένας  
     
    Last edited: 15 Νοεμβρίου 2020
  12. moufa

    moufa into pussylicking

    υπάρχει και η άποψη ότι αν κάτι βλέπεις ότι δεν προχωράει Persa απλά προχωράς παρακάτω.