Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι ερεθιζει περισσοτερο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος sklavos33, στις 19 Αυγούστου 2007.

1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Τι ερεθιζει περισσοτερο;

Αυτο που ερεθιζει εμενα απαλη μου εισαι εσυ, το μυαλο σου, το σωμα σου, η υποταγη σου, και η απολυτη θηλυκοτητα σου υπεροχη σκυλιτσα μου.......  

2. Elvira

Elvira Regular Member

Κυριε μου....

3. sapfw

sapfw out of order Contributor

κρατάει ένα ταψί

4. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Re: Απάντηση: Τι ερεθιζει περισσοτερο;

Μου το δίνει δώρο, το βλέπω, το μυρίζω, βγάζω τη γλώσσα μου έξω από το στόμα μου (η γλώσσα μου είναι πολύ πιο μεγάλη από το στόμα μου), το γλείφω, το γεύομαι (σαν θεσπέσιο γαλακτομπούρεκο) και μετά μου λέει:

"Είναι δικό σου. Απλά δεν μπορείς να το φας. Είναι όμως δικό σου."

Εγώ ξέρω πώς να απαντήσω. Εσύ;

ΥΓ. Νομίζω πως ξέρουμε ήδη την απάντηση. Κανένας δεν μπόρεσε ποτέ να αντισταθεί στο γαλακτομπούρεκο. Και κανένα γαλακτομπούρεκο δεν γλύτωσε ποτέ το στόμα που εκτιμά τις θεσπέσιες γεύσεις.

ΥΓ2. Όλοι οι κανόνες έχουν τις εξαιρέσεις τους. Αυτό λέγεται αντίδωρο.

5. sakiss3000

sakiss3000 Regular Member

Ο πόνος της στιγμής και το σαδιστικό της βλέμμα.

Last edited: 28 Σεπτεμβρίου 2007
  6. sw

sw

Το λαχανιασμα απο την ταχυπαλμια της λαγνειας (και οχι της προσπαθειας) Της Αφεντρας, πριν,

κατα τη διαρκεια η μετα απο : μια σκεψη Της, μια εντολη Της, μια επιπληξη Της, το μαστιγωμα Της,

τον οργασμο Της, την ικανοποιηση Της. Και παραλληλα η θεα του βλεματος Της, οι κινησεις Των

ποδιων Της, οι σπασμοι της κλιμακωσης της ηδονης Της, ολα αυτα, ευωδιασμενα στα αρωματα της

αναπνοης Της, τον ιδρωτα των πελματων και των δακτυλων των ποδιων Της, των υγρων που ικετευεις

να σε λουσουν απ το κορμι Της, η μυροδια του αερα που παρεσειρε, και σ εφτασε, το κορμι Της,

καθως πλησιαζεις σε εξαναγκασμενο οργασμο (forced masturbation) που... δεν ξερεις καν αν θα νοιωσεις,

περνοντας μεσα απο, nipple piercing (temporary), electro torture, νοιωθοντας να αχνιζουν οι

ραυδωσεις του μαστιγωματος στις αθεατες σου καμπυλες του ιδρωμενου κορμιου σου,

του εκτεθημενου στα βλεματα Της και των "Δικων" Της, τρεμοντας μηπως και αυτη τη φορα

η ηδονη σου μακρυα θα πεταξει, και "κλειδωμενος" ξανα στα "δεσμα", τα "ορια" σου,

συντριμια μετα , σε ΕΚΕΙΝΗ τελειως περασεις.

Last edited: 28 Σεπτεμβρίου 2007
  7. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

προκαλω σε οτιδηποτε αλλο μπορει να ερεθισει ... εστω και το μισο απο οσο ερεθιζει αυτο :

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. dim2525

dim2525 New Member

Εμενα με ερεθιζει περισσοτερο ο πονος της στιγμης

9. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Γιατι θα φτιαξεις τιποτε στο φουρνο ?..........  

10. sapfw

sapfw out of order Contributor

με τόσο σιρόπι; μάλλον για μπακλαβά το βλέπω

11. sw

sw

Το βιαιο τεντωμα της ...αλυσιδας της! 

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. perfect_number

perfect_number Regular Member

Απάντηση: Re: Τι ερεθιζει περισσοτερο;

(Wow!)