Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα ήθελα τώρα......

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Afentis_Epi8ymiwn, στις 13 Μαρτίου 2007.

1. blindfold

blindfold Contributor

έρωτα και ένα εντομοκτόνο

2. zinnia

zinnia Contributor

Nα μη μ αμφισβητουν σ' οτι λεω. Με πληγωνει πολυ αυτο. Βεβαια θα μου πειτε δε σε ξερουμε και καλα , αρα μας γεννωνται αμφιβολιες. Λογικο κι Ανθρωπινο. Ομως εχω δικαιωμα να υποστηριξω τον εαυτο μου και δεν εχω την παραμικρο κρατημα να σε κοιταξω βαθεια στα ματια και να σου πω: Εδω με αδικησες και αυτο με στεναχωρεσε και με θυμωσε, οχι γιατι το σκεφτηκες, αλλα γιατι δεν σταθηκες να ακουσεις τις εξηγησεις, κι αν ακομα και τοτε δε πειθοσουν ...οκ τι να κανουμε δεν εχω αλλο τροπο να σε πεισω..λυπαμαι πολυ, αλλα η ζωη μας παει παρακατω.. Το να βγει ομως βιαστικο συμπερασμα χωρις να επιτρεψεις στον αλλον να "απολογηθει" κλεινοντας του την μεχρι τοτε αγαστη επικοινωνια , ειναι απαγοητευτικο και πολυ πολυ κριμα..Δεν τιμα ουτε τον "προσβαλλομενο"ουτε τον "προσβαλλοντα¨.. Οι παρεξηγησεις καλα κρατουν τελικα. 

3. Παστιτσάκι αυτό θα θελα.

4. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Να ημουνα Θεσσαλονικη στην αγκαλια μου να κουρνιαζε...

5. Eri

Eri

Καποιον να παει για ψωνια και να κανει τις δουλειες (α ρε μανα χαρα στο κουραγιο σου με τα ρεμαλια που χεις για παιδια....)

6. blindfold

blindfold Contributor

the company of a Woman ...

7. Afentis_Epi8ymiwn

Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

Απάντηση: Τι θα ήθελα τώρα......

ένα υγιές όργιο ανάμεσα σε μια παλιοπαρέα

8. HiSasori

HiSasori Regular Member

Μωβ σχοινί (άντε πάλι η μονομανία)

9. slv_hana

slv_hana Regular Member

Να εχω το κεφαλι μου στα γονατα Του και να μου Χαϊδευει τα μαλλια...

10. month

month Regular Member

Piece and peace of mind.

11. Dolce

Dolce Regular Member

Να ήταν εδώ.

Ή τουλάχιστον σε ένα μέρος λιγότερο από 5 ώρες μακρια. Με το αεροπλάνο έστω.
    Ή εν πάσει περιπτώση να ήταν ο δίδυμος αδερφός του εδώ.
    Ή κάποιος που του μοιάζει; Έστω και λίγο;

Λέω να το σταματήσω εδώ, μη με πουν και λυσσάρα.  

12. Afentis_Epi8ymiwn

Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

Να μην ερχόταν το Πάσχα