Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα είχατε να πείτε?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος daf, στις 19 Ιουνίου 2007.

  1. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Όχι και ναι αντιστοίχως.

    Δεκάδες training seminars, workshops και conferences ανά τον κόσμο. Κι αν ντρέπεσαι, κωλύεσαι ή απλά δε μπορείς να παραστείς, υπάρχουν και εξαιρετικά κατατοπιστικά βιβλία (δεν υποκαθιστούν ένα καλό workshop, αλλά αν δεν έχεις την πολυτέλεια, είναι καλή λύση). Ακόμα και σε clubs μπορείς να μάθεις ένα-δυο πράγματα παρακολουθώντας άλλους να παίζουν (και/ή κάνοντας ερωτήσεις).
     
  2. female

    female Contributor



    Εχμ... Όταν κάποιος αναλαμβάνει να διατάζει, να δέρνει, κλπ, δεν πρέπει να ξέρει κάποια βασικά για να μην κάνει βλάβες στην υγεία του άλλου; Θυμάμαι κάποτε παλιά, η SM_Art Lady ανέφερε ακόμα και τον κίνδυνο καρδιακού επισοδείου κατά τη διάρκεια σέσιον. Κάποια νήματα παλιότερα ανέφεραν πολλά σχετικά.

    Μήπως να χρειάζεται λίγη μελέτη ; Ή, μήπως, αναρωτιέμαι, η ανήκεστος βλάβη του / της υπό είναι τελικά και το ζητούμενο για τη διέγερση;

     
  3. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    τα γνωρίζω καλά όλα αυτά αγαπητοί, και βεβαίως ΔΕΝ διαφωνώ καθόλου με το ότι όταν αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη του Dom και του bondage κλπ πρέπει να έχει κάποιες γνώσεις και να είναι προσεκτικός κλπ κλπ κλπ

    Το πνεύμα του ποστ μου δεν ήταν καθόλου αυτό , αλλά ίσως να μην κατάφερα να το δώσω εγώ σωστά.

    Αυτό που έλεγα λοιπόν είναι ότι πολύ λίγα στοιχεία απο την όλη συζήτηση γνωρίζουμε και βεβαίως όταν μιλάς με κάποιον και διαπραγματεύεσαι ...έστω ένα σεσσιον , ε ... θα πρέπει να μπορείς να αντιληφθείς αν είναι γνωστης των βασικών. Και τι νόημα έχει η ερωτηση "τι γνώσεις έχετε?" αντε και ξέρει o άλλος 4-5 όρους και σου λέει: ¨"ξέρω απο μπόντατζ , ξέρω να χρησιμοποιώ κεριά , ξέρω όλα τα είδη μαστιγίων"κοκ
    Τι σημαίνει αυτό??? ότι τα ξέρει??

    Απο την άλλη πολύ σωστά ο daf αναρωτήθηκε και μπήκε στη διαδικασία της αναζήτησης και των διευκρινήσεων λαμβάνοντας μια τόσο επιφανειακή απάντηση!!!

    Και αλήθεια... ισως είναι ενα θέμα για ένα νέο νήμα : Πως άραγε ψάχνει ένας υποτακτικός για τον/την Κυρίαρχό του??

    Μη μου λογίζετε λοιπον καμμιά ελαφρότητα 
    μια και θεωρώ πολύ σημαντικό το θέμα.

    Οσο για τα trainning courses και τις σχολές στο εξωτερικό τα έχω μελετήσει αρκετά (θεωρητικά πάντα) αλλα έχω σοβαρές επιφυλλάξεις!!

    Μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις. Και θα το λέω και θα το επαναλλαμβάνω και ας γινομαι βαρετή(και ας διαφωνούν ίσως κάποιοι). Δεν μαθαίνεις να δένεις κόμπους ή να περνάς βελόνες. Η Κυριαρχία δεν είναι εκεί δεν είναι τεχνική, είναι στις αισθήσεις και στο μυαλό , και το Ντομιλίκι ή το σαμπιλίκι είναι κάτι που εμπνέει ο Ε/ένας στον Α/άλλο και χαλαρά επιτυγχάνεται ακόμη και χωρίς κανένα 'εργαλείο'!

    (αν βέβαια θες να περνάς και βελόνες ή να κανεις ακροβατικά δεσίματα η ακόμη και απλώς να μαστιγώνεις σοβαρά, τοτεσαφώς θα πρέπει να το μελετήσεις και να εκπαιδευτείς!)
     
    Last edited: 19 Ιουνίου 2007
  4. Zondag

    Zondag Regular Member

    Θα συμφωνήσω απόλυτα με την MPslave...Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχουν μπλεχτεί τα πράγματα ενω δεν θα έπρεπε...Στις D/s σχέσεις δεν είναι απαραίτητο ούτε το bondage (και ιδιαίτερα το περίτεχνο που βλέπουμε σε διάφορα σαιτς απο επαγγελματίες που βγάζουν φράγκα απο αυτή τη "δουλειά"),ούτε οι σκληρές σαδομαζοχιστικές "τεχνικές" βελόνες κλπ

    Είμαι εναντια στην συγχρονη τάση να τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι.Αλλο σαδομαζοχισμός άλλο Κυριαρχία/υποταγή,θα πρεπει να γίνει ξεκάθαρο αυτό...Προσωπικά βρίσκω πιο ερωτικά διεγερτική την ιδέα ότι η σκλάβα αποδέχεται ότι όλα αυτά υπαρχουν σαν "potential",είναι στο χέρι του Αφέντη της να τα επιβάλλει ή όχι,παρά την ίδια την πράξη της πραγματοποίησης τους. Πολλά εξαρτώνται όχι μόνο απο τις "γνώσεις" του Κυρίαρχου αλλά και απο την υπευθυνότητα του. Τα περί σχολών s/m ακούγονται ολίγο "φανταστικά",εκτός και αν κάποιος την έχει δει "επαγγελματίας". Οι υπόλοιποι έχουμε δουλειές,υπευθυνότητες,λίγο χρόνο και πολλές αμφιβολλίες για την ηθική ποιότητα και το "ποιόν" των "επαγγελματιών του σαδομαζοχισμού".

    Προσωπικά απεχθάνομαι όλα τα παραπάνω όταν γίνονται αυτοσκοπός σε μια D/s σχέση...Πιστευω ότι το D/s είναι περισσότερο "mind game",περισσότερο "sensual role playing game" με στοιχεία σαδομαζοχισμού,παρα σκληρός σαδομαζοχισμός μαστίγια,ουλές,βελόνες και μεσαιωνικά βασανιστήρια με στοιχεία ερωτισμού.Υπάρχει διαφορά...
     
  5. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δηλαδή ένα Ds ζευγάρι που έχει το mind game πρέπει να ασχολείται απαραίτητα με sensual role playing game ακόμη κι αν δεν του αρέσει και γουστάρει σκληρό σαδομαζοχισμό μαστίγια,ουλές,βελόνες και μεσαιωνικά βασανιστήρια με στοιχεία ερωτισμού παύει να είναι - πάντα βέβαια κατά την άποψη σου - Ds?  
     
  6. Zondag

    Zondag Regular Member

    lara[E-p]   To point μου ήταν ότι ένα D/s ζευγάρι μπορεί να είναι D/s ζευγάρι χωρίς να είναι απαραίτητο να υπάρχει το στοιχείο του σκληρού σαδομαζοχισμού στη σχέση τους.Τονίζω το σκληρού,γιατί στοιχεία σαδομαζοχισμού θα υπάρξουν σίγουρα. Η σκλαβα θα πρεπει να τιμωρείτε και σωματικά κατα την άποψη μου. Αλλά άλλο το σπανκινκ και η βέργα,και άλλο οι βελόνες και τα κρεμάσματα απο τα ταβάνια όπως καταλαβαίνεις.

    Τώρα ένα D/s ζευγάρι που γουστάρει σκληρό σαδομαζοχισμό είναι εξ ορισμού D/s ζευγαρι απο τη στιγμή που υπάρχει Domination/submission στη σχέση τους.Εγώ θα το έλεγα D/s-S/M ζευγάρι για να το ξεχωρίσω, και αυτό για την περίπτωση που ο σαδομαζοχισμός έχει γίνει το κυρίαρχο στοιχείο στη σχέση τους.
     
  7. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    επειδη ακουω τακτικα για την bdsm σκηνη στο εξωτερικο δεν θα επρεπε καποια στιγμη να λαμβανουμε υποψην καποιους αλλους παραγοντες?την κουλτουρα και την ιδιομορφια της καθε χωρας?δηλ διαφερουμε γενικα σαν ατομα απο τους ολλανδους γερμανους αμερικανους κλπ αλλα στο bdsm ειμαστε ιδιοι?
     
  8. magda37

    magda37 Regular Member

    Απάντηση: Τι θα είχατε να πείτε?

    ...

    Aπό τη μια είναι αποδεκτό (απ΄όλους;) ότι το σπάσιμο ορίων απαιτεί χρόνο , κόπο ,διάθεση. Το σπάσιμο ορίων όμως παράλληλα σχετίζεται και παραπέμπει (εκτός των άλλων)και σε όλο και πιο σκληρά σαδομαζοχιστικά παιχνίδια.
    Από την άλλη ,ο χρόνος, ο κόπος και η διάθεση, στοιχεία απαραίτητα σ΄ αυτή τη διαδικασία, θα μπορούσε να φανταστεί κανείς κάποια άλλη σχέση στην οποία ν΄ αποτελούν συστατικά στοιχεία εκτός από μια D/s σχέση;;
    Μ΄άλλα λόγια , όσο βαθαίνει μια D/s σχέση τόσο πιο πολύ εντός της δεν είναι φυσικό να λαμβάνουν χώρα όλο και πιο σκληρά σαδομαζοχιστικά παιχνίδια;;Αν δε δικαιούται ο σαδομαζοχισμός να εκδηλώνεται αφειδώς μέσα σε μια D/s σχέση, που τελικά το δικαιούται;
    Επιπλέον...αυτή η εξέλιξη γίνεται βήμα προς βήμα και δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιεί κάποιος ανα πάσα στιγμή πόσο έχει προχωρήσει. Τότε ίσως η έλλειψη γνώσεων στην εφαρμογή πολύπλοκων τεχνικών κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη εφόσον δεν είναι καν συνειδητή επιλογή.
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    Re: Απάντηση: Τι θα είχατε να πείτε?


    Είχατε και στο χωριό σας σουλίνες και σενσουαλ ρολ πλεϊινγκ γκέιμς που κόβατε τουν πατσά μι του ψαλίδι....

    Βατραχουνίσι ....

    Καλημέρα....έχω νεύρα...
     
  10. Newby

    Newby New Member

    Δεν νομίζω ότι όλη αυτή ή ιστορία με τα σεμινάρια είναι απαραίττητη. Αυτή την στιγμή αρκεί ελάχιστο ψάξιμο στο δίκτυο για να βρείς ότι πληροφορία χρειάζεσαι. Γενικότερα όμως πέρα από κάποια ελάχιστη πληροφορία που σχετίζεται με στοιχεία ασφάλειας κατα την διάρκεια του παιχνιδιού δεν νομίζω ότι χρειάζεται και πολλή περισσότερη. Το σημαντικότερο για μένα είναι να είναι ο Ντομ υπομονετικός ωστε να κάνει σίγουρα βήματα αλλά και τουλάχιστον στην αρχή μια υπατακτική που να σκέφτεται δυνατά ώστε να έχει και αυτός την απαραίττητη αίσθηση του τι συμβαίνει στο μυαλό τησ μέχρι να φτάσει στο επίπεδο να μπορεί να διαβάζει σωστά τις σκέψεις της χωρίς να είναι η λεκτιή επικοινωνία απαραίττητη.

    ΥΓ. Η χρήση συγκεκριμένων φύλων στο παραπάνω κείμενο οφείλεται α) στο ότι είναι πολύ πρωί ακόμη και β) όταν γράφω την οπτική μου αυτή προφανώς και περιλαμβάνει συγκεκριμένο φύλο.
     
  11. Astarty

    Astarty Contributor

    Re: Απάντηση: Τι θα είχατε να πείτε?

    Σας ορκίζομαι δεν φταίω εγώ γι' αυτά!
    Κάθομαι στην γωνιά μου αλυσσοδεμένη και δεν μιλάω καθόλου. Μου πέταξε και ένα κοκκαλάκι για να ασχολούμαι.
    Κατ' άλλα είμαι καλά.

    Καλημέρα
     
  12. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Μερα! χε χε τσιγκελι ειχαμε για να κρεμαμμε τα σφαχτα, και τρομπα για να ξετομαριαζουμε...ορεες εποχες...ορεα κατσικακια ...¨), Παντως ενα τσιγκελι κραταη καμμια 150ρια οκαδες βαρος. Ειναι εκη ακομα, και περιμενουν τη χρησι τους...¨)
     
    Last edited: 20 Ιουνίου 2007