Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα θέλατε να λένε για εσάς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Stilvi, στις 2 Ιουνίου 2019.

1. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Αχ εσύ!  

2. lexy

lexy .ti.va.

3. bumblebee

bumblebee Contributor

Αλλο τι θα θέλατε να λένε και άλλο τι συζητιέται στις μυστικές συναντήσεις των Ντομ.
    Κούνια που σας κουναγε  

4. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Και κούνια και τραμπάλα και γύρω γύρω όλοι,μανάρι μου  

5. bumblebee

bumblebee Contributor

Δεν γνωρίζω να σας πω τι θα θέλατε εσείς, να λένε οι άλλοι, για σας. Γιατί δεν είμαι ο μάντης Κάλχας.
    Μπορώ να σας πω όμως, τι λένε οι άλλοι για σας. Γιατί είμαι ο Μπούμπλε ο Μπαγασας.

Πληρώνομαι σε είδος. Σοβαρές προτάσεις  

6. lexy

lexy .ti.va.

Μπαμπλι
    εχουν παρεισφρήσει καταπτυστοι σουίτς στις μυστικές συναντήσεις σας και μας τα μεταφέρουν όλα. Γνωριζουμε τα πάντα...νομιζα οτι γνωρίζεις τι σημαίνει υ  

7. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Πόσες μπύρες θες για να τα πεις όλα;

8. Mirage2009

Mirage2009 Non Serviam

Στα βαθυά του γεράματα αποφάσισε να εγκαταλήψει πια τη κρεπάλη το σεχ και τις διαστροφές.
    Και έμεινε σταθερός σε αυτή του την απόφαση μεχρι να πεθάνει......... δυο λεπτά αργότερα.

Last edited: 5 Ιουνίου 2019
  9. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

10. bumblebee

bumblebee Contributor

Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι   Οι κατασκοποι ειχαν εντοπιστει απο νωρις.

Ποσο πολυ θες να μαθεις τι λενε για σενα ;
    Τοσες μπυρες

Για να σοβαρευτουμε επιτελους.. Υπαρχουν οι πληροφοριες που θελετε να μαθετε. Αλλα θα σας κοστισουν  

11. sigh

sigh .

Μ' ενδιαφέρει μονάχα η γνώμη εκείνων που η εγγύτητά τους σ' εμένα, δίνει σ' εκείνους λόγο, ενώ εγώ χαμογελώ γι' αυτό το ενδιαφέρον και δεν έχω καμία άλλη απορία.

12. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Αυτή η Stilvi; είναι μεγάλο τσουλί.