Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα κάνατε άν..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 28 Φεβρουαρίου 2016.

1. LilithOnTop

LilithOnTop Regular Member

Αχ, καημένο νεούδι μπρατούδι, πόσα ΔΕΝ ξέρεις  

υ.γ. σταματάω εδώ γιατί ήδη μαγάρισα το νήμα

2. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

μπρατ εγώ και δε το ξέρω? τι μανία είναι τούτη

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Μπορεί κάποιος να είναι αγενής και να είναι υποτακτικός ή κυριαρχικός, μπορεί να είναι φωνακλάς και να είναι υποτακτικός ή κυριαρχικός, μπορεί να είναι ευγενής και να είναι υποτακτικός ή κυριαρχικός, μπορεί να είναι ψύχραιμος και να είναι υποτακτικός ή κυριαρχικός κ.ό.κ.
    Φυσικά οι ερωτικές επιλογές σχετίζονται αλλά και διαμορφώνουν το χαρακτήρα. Ωστόσο η έκφραση των χαρακτηριστικών και η επιλογή αν θα εκδηλωθούν αυτά ή τα flipside χαρακτηριστικά τους δεν είναι θέμα status.
    Εξ ου και υπάρχουν καλοί και κωλοχαρακτήρες σε όλα τα statuses.

4. espimain

espimain Contributor

Αναφέρεσαι σε κυριαρχικά άτομα ή σε σαδιστές;
    Υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά.

5. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Υπάρχει και νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος: Θέση και σχέση ένα πράγμα, παιχνίδι/μη παιχνίδι άλλο πράγμα.

Last edited: 20 Μαϊου 2020
  6. espimain

espimain Contributor

Εγώ ρώτησα μόνο για τα 9+ χρόνια.
    Τα άλλα και τα διάβασα και άποψη έχω.

7. sigh

sigh .

Τέτοιες καταδικασμένες καταστάσεις, πυροδοτούν τα ντέρτια τ αξημέρωτα και λοιπούς χιλιοτραγουδισμένους βανιλονταλκάδες.
    Θα μαζοχιζόμασταν λοιπόν παρεούλα, υποταγμένοι στον αδιέξοδο πόθο και τα παρεμφερή, περιμένοντας την εκτόνωση στον μπουφέ με τα υπόλοιπα απαγορευμένα.

8. Arioch

Σε ότι αφορά εμένα S/m, σε ότι αφορά πράγματα που γνωρίζω προσωπικά, θέση 15+ χρόνια.

9. Arioch

Υπάρχουν άνθρωποι που κρατάνε το λόγο τους και τιμάνε τις επιλογές τους.

Ταμείο γίνεται πάντα στο τέλος.

10. espimain

espimain Contributor

Εφόσον είναι S/m ναι. Κι εγώ θεωρώ ότι εκεί μπορεί να γίνει, γι αυτό και ρώτησα, αναφερόμενος σε ειδοποιό διαφορά.

Το να πηδάς και να κάνεις κινκιές, χωρίς να δέρνεις έχει μια λογική.
    Αλλά το να κυριαρχείς χωρίς να κυριαρχείς δεν γίνεται.
    Όταν μιλάμε για D/s, εκεί μέσα είναι όλα και οι κινκιές και τα πηδήματα και οι ξυλιές, αλλά κυρίως το κουμάντο.

Δύο υποτακτικοί θα φάνε τις σάρκες τους, το ίδιο και δύο κυριαρχικοί. (χωρίς τρίτο όπως λες)
    Εκτός κι αν υιοθετήσουν την θεωρία του vanilla time, μόνιμα.
    Ο κυριαρχικός γκαυλώνει από το bottoming απέναντι του.
    Χωρίς αυτό δεν……….

11. Arioch

Έλα όμως που το έχουν κάνει, οι δύο που γνωρίζω είναι αμφότεροι Κ.

12. espimain

espimain Contributor

Εσύ;