Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα κάνατε άν..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 28 Φεβρουαρίου 2016.

1. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Το να "την πέσω" δεν θα το υιοθετούσα ούτε στην περίπτωση της κυρίαρχης.
    Έκανα μια αναφορά σε μια πιθανή κατάσταση που νιώθεις ότι μπορεί να υπάρχει χημεία. Η χημεία δεν μπορεί να είναι ποτέ μονόπλευρη.
    Το οξυγόνο αντιδρά με το υδρογόνο όσο και το υδρογόνο με το οξυγόνο για να σχηματιστεί νερό.
    Και η εμπειρία ζωής που αναφέρω θεώρησα ότι δεν χρειαζόταν να εξηγήσω ότι δεν είμαι εγώ αλλά η ίδια η ένωση. Μάλλον θεώρησα λάθος.
    Αν δεν έχω απαντήσει ήδη, συνοψίζω:
    Τη φλόγα της χημείας τη βλέπεις και όταν σε κοιτάξει ο άλλος. Αν νιώσω ότι βγάζει φλόγες όταν με κοιτάει θα ακολουθήσω τη φλόγα και όχι το στάτους.
    Αν βγάλουμε τη χημεία από τη μέση δεν θα την έπεφτα ούτε σε ομοφυλόφιλη ούτε σε κυρίαρχη.
    Ελπίζω αυτή τη φορά να τα κατάφερα καλύτερα στην διατύπωση

2. tithon

tithon Contributor

η χημεία που προκύπτει με τον μήτσο είναι θεόδοτη ή σχετίζεται με την αναζήτηση μήτσου εξ αρχής (έστω εκ φωτίσεως);

3. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι είστε ή δεν είστε. Ένα κείμενο σχολιάζω, με αποκλειστική βάση το περιεχόμενό του.

Πολύ ωραίο και συμπαντικά συγκινητικό το παραπάνω, αλλά κάπως μου το χαλάει αυτό:

Γιατί δεν τον καταλάβατε. Είπα ότι γράψατε "ίδια μπούρδα με <κάτι άλλο>", όχι ότι επικρίνετε την ομοφυλοφιλία.

Μμμ, η ένωση ε; Παράξενα εκφράζεστε. Γράψατε "αν τα καταφέρεις θα έχεις μια εμπειρία ζωής δεμένη στο κρεβάτι σου που περιμένει για πρώτη φορά στη ζωή της ένας άντρας να χρησιμοποιησει το κορμί της με όποιον τρόπο θέλει αυτός και η ιδέα θα την κάνει υγρή "ντιπ χαμλά". Την ένωση. Μάλιστα.

Last edited: 22 Μαϊου 2020
  4. Nickname

Ανάθεμα και αν κατάλαβα τι εννοείς.
    Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρέπει να χαρώ που ασχολείστε αρκετοί με αυτό που έγραψα ή πρέπει να αρχίσω να νιώθω εξωγήινος.
    Προς το παρόν τα αυτιά μου έχουν αρχίσει να γίνονται μυτερά

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Να μην αισθάνεσαι εξωγήινος. Σαν τις τοποθετήσεις σου, εκφράζονται συχνά σε τούτη τη γη που την πατούμε και σε τούτο το φόρουμ που πληκτρολογούμε  

6. Nickname

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να σου αποδείξω ή να μου αποδείξεις κάτι.
    Αν όμως νιώθεις μια βαθύτερη ανάγκη να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος άνθρωπος από κάποιον που έχεις διαβάσει πέντε σειρές του σε ένα χαρτί δεν έχω κανένα λόγο να σου το χαλάσω. Εννοείτε ότι είσαι.
    Καλά έκανες και σχολίασες το κείμενο, το ότι είναι δημόσιο σου δίνει κάθε δικαίωμα. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι θεώρησα το ύφος σου προσβλητικό. Και δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει ιδιαίτερα.

7. espimain

espimain Contributor

Δεν

8. Nickname

Χαχααχαχαχαχαχαχαχαχα
    Εγκαταλείπω
    Πες πως το διάβασες μια νύχτα σε ένα όνειρο...

9. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Εκτός από την χημεία , στην περίπτωση που συζητάμε, θα έπρεπε να ρίξετε μια ματιά και στη φυσική.

10. Nickname

Το ότι τα ομώνυμα απωθούνται κάτι μου θυμίζει σαν έκφραση.
    Η αλήθεια είναι ότι μόνο στα μαθηματικά είμαι καλός. Κε στοιν ωρθωγραφυα.
    Δε γνώριζα ότι φαίνεται η ανεπάρκεια μου στα υπόλοιπα μαθήματα.
    Ευτυχώς για εμένα η ζωή είναι μαθηματικά.

Last edited: 23 Μαϊου 2020
  11. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Συνάδελφος;

12. LilithOnTop

LilithOnTop Regular Member

Αυτή η πολύ βολική και αυτάρεσκη αντίληψη ότι όλες οι Κυριαρχικές περιμένουμε το σωστό αρσενικό για να υποταχτούμε....