Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα κάνατε άν..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 28 Φεβρουαρίου 2016.

  1. Σας αγαπω!!!!
     
  2. Από πότε έχετε αυτό το σύμπτωμα?
     
  3. Salamander

    Salamander Dance into the fire

    Αν η έλξη είναι αμοιβαία ..follow your heart.
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    πεσ' τα ρε μήτσο.
     
  5. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Αφου το status δεν είναι συμβατό,τοτε κυριαρχείς στον εαυτό σου και τα θέλω σου, γυρνάς τη πλάτη και δεν ασχολείσαι ποτέ. Δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει ποτέ για εσένα.
     
  6. Just_Me

    Just_Me Contributor

    Πηγαίνω στον μπουφέ
    Αποχαιρετώ τη διατροφή
    Και τι είπαμε πως περιέχουν αυτά τα burgerakia?  

    Εάν υπάρξει χημεία και μια κοινή οδός,
    περί ορέξεως μπεργκερόπιτα!
     
  7. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Άντε καλε και ποιος θα το μάθει...στο φόρουμ θα το πούμε; Οπωσδήποτε δοκιμή. Να ξέρεις να πεις «α ναι, τελικά δεν μου έκανε»με στοιχεία  
     
  8. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Βάλε και ένα cutty shark για το κινηματογραφικό του πράγματος 
     
  9. hard_treasure

    hard_treasure New Member

    Η ερωτική έλξη προκαλείται από ακούσιες βιολογικές διαδικασίες/επεξεργασίες τις οποίες συνδράμουν στην συνέχεια οι προσωπικότητες των εμπλεκομένων.
    Το αρχικό κομμάτι το αναλαμβάνουν οι αισθήσεις όραση, όσφρηση, γεύση κλπ και το δεύτερο τα επίκτητα χαρακτηριστικά γύρω από τα οποία επέλεξαν βιωματικά να περιπλέξουν τον χαρακτήρα και τις συμπεριφορές τους.

    Και τα δύο αυτά στάδια εξυπηρετούν γενετήσιες λειτουργίες που αναλαμβάνει το φίλτρο της επιλογής συντρόφου για την βέλτιστη σχέση αναπαραγωγής. Τα αλάθητα φυσικά κριτήρια του συστήματος αυτού ευδοκιμούν μέσα σε ένα κλίμα τρυφερότητας και ανάπτυξης οικειότητας και φροντίδας ώστε ο καρπός της ένωσης αυτής να τύχει προστασίας και διπλής αγάπης και φροντίδας από τους γονείς του.
    Η έλξη αυτή αφορά την σεξουαλική ορμή που προκαλείται για τον σκοπό αυτό.
    Η νόηση και οι σεξουαλικές ιδιαιτερότητες αργούν να πάρουν μέρος στην διαδικασία αυτή και τις περισσότερες φορές οι ιδιαιτερότητες "χάνουν το τραίνο" στο ταξίδι αυτό.

    Αντίθετα η διαδικασία της αναζήτησης σεξουαλικού συντρόφου, σε συνάρτηση με τις ιδιαιτερότητες μας, έχει τις αφετηρίες της σε επίκτητες ερωτικές καταγραφές καθαρά νοητικές εντελώς υποκειμενικές και αποθηκευμένες σε σεξουαλικά κέντρα ειδικής διέγερσης που καθορίζουν την επιλογή των χαρακτήρων και κατ' επέκταση των status που παρ' ότι είναι μοναδικά για τον καθένα μας έχουμε δημιουργήσει μια εύληπτη (αλλά λίγο παρεξηγημένη) κατηγοριοποίηση για επικοινωνιακούς λόγους.

    Εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως ή σεξουαλική διέγερση αυτή αναστατώνει και ερεθίζει τα σεξουαλικά μας κέντρα όχι με σκοπό την γενετήσια πράξη αυτή καθεαυτή αλλά με σκοπό τον ερεθισμό και την αναστάτωση των αντίστοιχων σεξουαλικών κέντρων των συμπληρωματικών μας παρτενέρ. Αυτή ή ερωτική επικοινωνία προκαλεί αυτήν την σεξουαλική ευφορία που στην καλύτερη μορφή της αφορά το subspace ή το Domspace που είναι και το ζητούμενο. Τις περισσότερες φορές μια σεξουαλική ευφορία αυτού του είδους οδηγεί και σεξουαλικές ορμές γενετήσιας ικανοποίησης αλλά δεν ξεκινούμε από αυτό και μπορεί να είναι μια φυσική κατάληξη και όχι το ζητούμενο. (...μιλώ για ενεργητικούς/ες Κυριαρχικούς και όχι για 'μένα)

    Παρατηρούμε εδώ πώς η διαδικασία αναζήτησης σεξουαλικού συντρόφου για την ικανοποίηση των σεξουαλικών ιδιαιτεροτήτων μας έχει εντελώς αντίστροφη σειρά.
    Αυτό που γνωρίζουμε (ή πρέπει να έχουμε γνωρίσει για να ξέρουμε τι αναζητούμε) βρίσκεται μέσα μας.
    Συνεπώς η αναζήτηση μας ξεκινά από μέσα μας. Αυτή είναι τελείως διαφορετική από αυτήν της γενετήσιας έλξης.
    Ξεκινά από τα εγκεφαλικά χαρακτηριστικά της ερωτικής σεξουαλικής προσωπικότητας μας που αφήνουμε να αποκαλυφθούν, όταν το περιβάλλον το επιτρέπει ή ακόμα καλύτερα το προστατεύει και το προτρέπει χωρίς ίχνος κριτικής, εμπαιγμού ή διάθεση αστεϊσμού (όπως ελπίζω να συμβαίνει μέσα σε αυτό το φόρουμ), ώστε να πάν και να αναστατώσουν τους κατάλληλους δέκτες των μηνυμάτων μας αυτών και να αρχίσει η διαδικασία τής αλληλοαναγνώρισης.

    Εδώ αντίθετα με την γενετήσια έλξη ή κορύφωση έρχεται από την ασύμμετρη διατήρηση της απουσίας οποιασδήποτε οικειότητας, της απουσίας οποιασδήποτε τρυφερότητας ( το aftercare μπορεί να μοιάζει αλλά δεν είναι ίδιο) , την απουσία των δικαιωμάτων και ή πιθανή αντικατάστασή τους από ανακαλούμενα παροδικά προνόμια.
    Είναι εξαιρετικά ερεθιστικό όταν σχεδόν τίποτα δεν είναι συμμετρικά αμοιβαίο στην δική μου αντίληψη.

    Ξεκινώ με προσφορά του εαυτού μου και με την παράδοση του ελέγχου μου με μόνη προσδοκία την ανάληψη της και την τήρηση της απαίτησης να δεχθώ να προσαρμοστώ ώστε να εκπαιδευτώ να ικανοποιώ με τους απαιτητούς τρόπους και να μάθω να ικανοποιούμαι από αυτό.
    Η έκσταση στην οποία με φέρνει σε μια τέτοια εγκεφαλική κατάσταση η βιωματική εφαρμογή της δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με οποιοδήποτε φλογερό φλέρτ με βανίλλα προοπτικές.

    Όμως όταν το ερώτημα βάζει στο πλάνο συμπληρωματικούς , παραπληρωματικούς, ομόρροπους , ομονοούντες BDSMers
    όπου μια κεραυνοβόλα ερωτική έλξη τύχαινε αυθόρμητα τότε η ανήσυχη φαντασία μου θα με οδηγούσε σε δημιουργία σχέσης με "λειτουργικές επεκτατικές προοπτικές", για Αυτές και Αυτούς που θα προτιμούσαν ένα έτοιμο "δεμένο σχήμα".
    Αυτό φυσικά μόνο αν δεν προσέβαλλε ή δεν απαξίωνε την σεξουαλικότητα της και τα θέλω της.
    Πιστεύω πώς αν επιμείνει κανείς με συνέπεια και ειλικρινή έκθεση του εαυτού του, θα πετύχει όλα αυτά που θα αναζητήσει συνεχίζοντας να το κάνει.
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2020
  10. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Επειδη μου εχει τυχει πριν μερικα χρονια σε καποια παρτυ που γινοντουσαν στην Αθηνα τοτε, μια γνωστη Μιστρεςς για την εποχη της και αρκετα ομορφη, να υπαρξει μια αμοιβαία ελξη μεταξυ μας. Τελικα δεν εγινε τιποτα μονο και μονο απο τον εγωισμο μας και το στατους μας...
    Το εχω μετανιώσει !!!
    Και οπως λεει και ο σοφος λαος "καλυτερα να μετανιώσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες"
    Δυστυχώς η συγκεκριμενη χαθηκε ξαφνικα και οσο και αν την ψαξαμε ( ναι την εψαχναν και αλλοι) χαθηκαν τα ιχνη της. Καποιοι μου ειπαν οτι εφυγε εξωτερικο (ισως και να μας διαβάζει ακομα)
    Τωρα εμαθα και ξερω... ποτε πλεον ευκαιρια χαμενη!!
    Η φραση " βουρ στον πατσα" σε κατι τετοιες περιπτώσεις αποκταει νοημα


    Υ.Γ. Δεν μετραει ο προορισμος αλλα το ταξιδι
     
  11. Brt

    Brt #ολαπολυ

     
    @hard_treasure ξανά εκδηλώνω τον θαυμασμό μου για το μυαλό σου και το πόσο υπέροχα σμιλεμένα και δουλεμένα είναι τα υποτακτικά σου χαρακτηριστικά. Πως το εννοείς το «δεμένο σχήμα»;

    Αντιγράφω από πμ μεταξύ μας, γιατί θεωρώ ότι είναι μια τόσο όμορφη παρομοίωση που αξίζει να διαβαστεί στο φόρουμ. Σε ρώτησα πως , από όσο φαίνεται από τα εναρκτήρια πόστς σου, γίνεται να έχετε δουλέψει τόσο πολύ και να μην έχεις αντιστάσεις. Πως πέτυχες αυτή την κορυφή...(όταν εκεί που νομίζω ότι επιτέλους έσπασε και η τελευταία αντίσταση...τσουπ...εμφανίζεται μια ακόμα να μας κάνει κεφάλι) ...έγραψες:

    «Οι αντιστάσεις μας είναι το πεντάγραμμο που θα γράψουμε τις νότες της μελωδίας μας.
    Χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε να απολαύσουμε την ενορχήστρωση που θα
    επιλέξει να συνθεσει ο/η/οι Μαέστρος μας.»


    Πως είναι δυνατόν να δέσει κάτι χωρίς Μαέστρο;

    για παιχνίδι και για νέες εμπειριες, και αφού το επιθυμούν τα εμπλεκόμενα μέλη, SSC, ναι το καταλαβαίνω. Αλλά να δέσει κάτι; Θα χαρώ να διαβάσω τις απόψεις σου.
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2020
  12. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Το φαντάζομαι κάπως σαν το ανέκδοτο με την πουτανα και τον πρωτάρη.
    Θα περιμέναμε τον Κ να έρθει να μας γαμησει.

    Πάει ένας πρωτάρης σε ένα μπουρδέλο.
    Τον αναλαμβάνει μια και πριν ξεκινήσουν,της λέει ο πρωτάρης πως δεν έχει ξανακάνει σεξ.
    "Μην ανησυχείς",του λέει η πουτανα, "θα κάνεις ότι κάνω".
    Βγάζει η πουτανα την μπλούζα της,τη βγάζει και ο πρωτάρης.
    Βγάζει η πουτανα τη φούστα της,βγάζει και ο πρωτάρης το παντελόνι του.
    Βγάζει η πουτανα τα εσώρουχα,τα βγάζει και ο πρωτάρης.
    Ξαπλώνει η πουτανα ανάσκελα,ξαπλωνει ανάσκελα και ο πρωτάρης.
    Περιμένει η πουτανα...τίποτα!
    Περιμένει...τίποτα!
    Κάποια στιγμή ρωτάει ο πρωτάρης: "τώρα τι κανουμε;"
    Και απαντάει η πουτανα "περιμένουμε να έρθει κανείς να μας γαμησει".