Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα κάνατε άν..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 28 Φεβρουαρίου 2016.

  1. Brt

    Brt #ολαπολυ

     
    Κλαίω...απλά. Μου έφτιαξες την μέρα.

    Αλλά θεωρώ ότι θα δώσει πάλι μια φωτισμένη απάντηση ο @hard_treasure . Αναμένω!
     
  2. leopoldos

    leopoldos Regular Member

    Κανένα πρόβλημα! Να τα πλεονεκτήματα να είσαι switch! Ίσως πάλι είναι μια ευκαιρία να γίνει κανείς!
     
  3. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Αν δέσει το σιρόπι μπαίνουμε σε μια βανιλοκινκυ σχέση. Ίσα ίσα μπορεί να είναι ακόμη πιο απολαυστικό καθώς και οι 2 θα καταννοούμε καλύτερα ο ένας τις αναγκες του άλλου ως προς το διαφορετικό status.
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Η δική μου αυστηρά προσωπική οπτική είναι πως όποιος ντρέπεται μένει πεινασμένος.

    Όπως έγραψε και ο @Kentavros αν είναι να μετανιώσεις για κάτι, καλύτερα είναι να είναι γι αυτό που έκανες παρά γι αυτό που δεν έκανες.

    ΥΓ: Το να κινήσεις για την Ιθάκη και να βρεθείς στη Θράκη δεν σε κάνει απαραίτητα ηλίθιο.
     
  5. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Τίποτα καλό δεν πάει χαμένο.

    Προσωπικά θα έδινα μία ευκαιρία και λίγο χρόνο, για να δω πιο σφαιρικά και να κρίνω την όλη κατάσταση. Ποτέ δεν ξέρεις...μπορεί μαζί με τα "φώτα" να της άλλαζα ή να.μου άλλαζε και κάτι άλλο. Κάτι (ανέλπιστα) καλό.

    Κι ας μην ξεχνάμε πως συχνά τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις  
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2020
  6. hard_treasure

    hard_treasure New Member

    Πρώτα απ΄όλα να σε ευχαριστήσω και δημόσια για τα καλά και εμψυχωτικά σου λόγια.

    Απαντώ εδώ.
    Το ερώτημα της @sokolata βάζει στο κάδρο την γενετήσια ερωτική έλξη ανάμεσα στα δύο πρόσωπα που το μόνο κίνητρο τους είναι το κεραυνοβόλο βανίλα αίσθημα που προκαλείται σε δύο σεξουαλικά ενεργά άτομα ακούσια.
    Η ενόραση μου έχει να κάνει με έναν αναπόφευκτο βανιλα έρωτα ανάμεσα σε δύο σαφώς υποψιασμένα ΒΔΣΜικως άτομα.
    Κατά την δημιουργία της βανίλα σχέσης μου (...σε αυτό το κάδρο) με την υποτακτική που ερωτευτήκαμε αμοιβαία θα της έθετα το ερώτημα αν και εκείνη ήταν σύμφωνη (γι αυτό γράφω για προσβολή και απαξίωση) να παραδώσουμε την διαχείριση του "δεμένου βανίλα έρωτά μας" σε ένα Κυριαρχικό άτομο (ή Κυριαρχικό Ζευγάρι).
    Ας κάνουμε την υπόθεση πως αυτός ο βανίλα έρωτας προκύπτει ανάμεσα σε 'σένα και 'μένα.
    Φαντάσου πόσα καταπληκτικά συναισθήματα μπορούν να προκύψουν από την επιβολή των σεξουαλικών επιθυμιών ενός Άντρα Κυριαρχικού που θα επέλεγε να μας στερήσει για ένα χρονικό διάστημα την σεξουαλική επαφή, επάνω στο φούντωμα του έρωτα μας, κλειδώνοντας εμένα σε ένα chastity cage και ερεθίζοντας εσένα μπροστά μου (για ακόμα μεγαλύτερη ένταση φαντάσου κοινή μας συγκατοίκηση στο σπίτι του σε όλη τη διάρκεια της στέρησης αυτής) με την βοήθεια μιας φίλης Του ή της Γυναίκας του χωρίς να σου επιτρέπει την σεξουαλική σου εκτόνωση.
    Την τελευταία μέρα της στέρησης μας Εκείνος διοργανώνει ένα πάρτυ για να γιορτάσουμε την προσμονή του ελεύθερου σεξουαλικού ξανασμιξίματος μας.
    Στο πάρτυ αυτό είναι καλεσμένοι γνωστοί δικοί σου (απο τον ΒΔΣΜικο χωρο) , δικοί μου (απο τον δικό μου ΒΔΣΜικο χώρο) και φυσικά δικοί του (απο όποιο χώρο Εκείνος επιλέξει).
    Εσύ βρίσκεσαι γυμνή μέσα σε ένα όρθιο στενό κλουβί με τα χέρια σου δεμένα πίσω από την μέση σου, κι εγώ γυμνός να περιφέρομαι υπηρετώντας τις τερψηλαρύγγιες ανάγκες όλων σερβίροντας τους και χαρίζοντας τους την θέα του γυμνού κορμιού μου, τις εκφράσεις του προσώπου μου και την λάμψη του απαστράπτοντος μεταλλικού chastity cage που με τις ταλαντώσεις του που πότε συνοδεύουν το βάδισμα μου και πότε το άγγιγμα των χεριών όσων ανδρών ή γυναικών το βρίσκουν προκλητικά ενδιαφέρον να το δοκιμάσουν, μετά από διάφορα αγγίγματα σε άλλα σημεία του κορμιού μου.
    Όλα αυτά συμβαίνουν μπρος στα δικά σου μάτια και η αγωνία σου για τον δικό μας έρωτα σε κάνει να δυσφορείς όσο σού επιτρέπουν οι ψηλαφίσεις του δικού σου κορμιού από τα δάκτυλα των άλλων που αφού υγρανθούν βγαίνοντας από το στόμα σου σέρνονται αφήνοντας το γυαλιστερό ίχνος τους στο δέρμα σου για να καταλήξουν να σκουπιστούν σχεδόν εντελώς κατά το βύθισμα τους στις κυρτές σάρκες που διατηρούν κλειστή την τρύπα του πρωκτού σου αφήνοντας σε σε μια σύγχυση καθώς νιώθεις παράλληλα κάποια άρρυθμα τσιμπήματα στις ρόγες σου.
    Κάποια στιγμή Ο Κύριος μας χτυπά τα χέρια του. Σημάδι που με καλεί εμπρός Του.
    Με γονατίζει στο χαμηλό τραπέζι του καφέ με το στήθος μου να ακουμπά επάνω του με το πλάϊ του κορμιού μου να κοιτά την μπροστινή πλευρά του κλουβιού σου.
    Με ένα νεύμα Του ένα αντρικό και ένα γυναικείο χέρι ανοίγουν τούς μύες του γλουτού μου και Εκείνος σέρνει όλο το μήκος από το αλυσιδάκι του κλειδιού του chastity cage μου στην τρύπα του πρωκτού μου.
    Μόλις το κλειδί περάσει και αυτό αγγίζοντας τον πρωκτό μου, σκουπίζει το σαλιωμένο Του δάκτυλο στον σφιγκτήρα μου και με ένα χτύπημα της παλάμης Του στον γλουτό μου τον παραδίδει σε όσους θέλουν να παίξουν μέσα μου.
    Τώρα Εκείνος έχει φτάσει δίπλα στο κεφάλι μου και με ένα τράβηγμα το σηκώνει προστάζοντας με να υγράνω τα χείλη μου περιμένοντας εμπρός σου να ικανοποιήσω όσους ή όσες θέλουν να μπούν μέσα τους ή να τριφτούν επάνω τους.
    Μια σειρά σχηματίζεται ενώ οι αγκράφες αντηχούν τα ελεύθερα κουδουνίσματα τους από διαφορετικά σημεία του σαλονιού και διακόπτουν τις βαριές και αργές ανάσες που ολοένα πλησιάζουν και παραμένουν ρυθμικά όσο χρόνο χρειαστούν σαν ταλαντούμενες "παρενθέσεις" εμπρός και πίσω μου, μπροστά σου.
    Δεν βλέπουμε την ώρα να βρεθούμε μόνοι ή κατι αλλο;
    Συμπέρασμα: Όταν βανίλα έρωτας προκύψει ανάμεσα σε δύο ΒDSMers τότε "το BDSM όλου του κόσμου", χωράει ανάμεσα τους.
     
  7. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Εν κατακλείδι... το BDSM δεν εχει αδιέξοδα!!
     
  8. espimain

    espimain Contributor



    Πλανάστε πλάνην οικτρά.
    Δεν μπορείτε να γενικεύετε έτσι τα πράγματα.
    Δεν είναι καθόλου απλό να καταπιέζεις την εκδήλωση της κυριαρχικής συμπεριφοράς σε μια ερωτική επαφή.
     
  9. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Μάλιστα...όλοι να περάσετε καλά κ εγώ κλεισμένη σε ένα κλουβί! Είναι να μην γίνομαι θηρίο ανήμερο;   ...δίνε ιδέες   ευχαριστώ θερμά! περιμένω ακόμα περισσότερα ποστ και ιστορίες! Έχουμε νέο ταλεντο!!
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2020
  10. hard_treasure

    hard_treasure New Member

    Το BDSM, όχι!
    Οι άνθρωποι έχουν.
    Αυτό που χρειάζονται είναι ένα περιβάλλον πού να τους εμπνεύσει ασφάλεια, να είναι αποστειρωμένο από κριτική διάθεση για τον ιδιαίτερο τρόπο που ο καθένας μπορεί να καυλώνει, να σέβεται την προσωπικότητα τους (αφού να μάθουν και οι ίδιοι να σέβονται τους εαυτούς τους και κατ' επέκταση τους άλλους) και να είναι όσο λιγότερο ανταγωνιστικό γίνεται (παρά το άκρως ανταγωνιστικό αντικείμενο του).
    Το χιούμορ είναι πολύτιμη τεχνική αναψυχής , ανακούφισης, ανύψωσης της διάθεσης αλλά στον ευαίσθητο προσωπικό χώρο που κάποιος ανοίγει την ψυχή του και μοιράζεται βαθιές σκέψεις για τον εαυτό του ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν τον γνωρίζουν ούτε τους γνωρίζει προσωπικά, έχω κάποιες επιφυλάξεις για την ικανή αμφίδρομη επικοινωνία που χρειάζεται τουλάχιστον δύο για να λειτουργήσει.
    Ο δεύτερος δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αυτός που "κάθετε στην κεντρική καρέκλα" και ανοίγει την ψυχή του.
     
  11. hard_treasure

    hard_treasure New Member

    Αντιλαμβάνομαι μια προσπάθεια τραγικής (οικτρά) γενίκευσης στο πόστ αυτό.
    Είναι πρόδηλο πως στον διάλογό μας εκθέτουμε την προσωπική μας εκτίμηση και προσδοκία και δεν γενικεύουμε.
    Όποιος διάβασε προσεκτικά την ροή των σκέψεων που διατυπώσαμε κατάλαβε πώς δεν αναφερθήκαμε στην καταπίεση καμίας Κυριαρχικής συμπεριφοράς.
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2020
  12. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits


    Εγω???
    Απλα απαντησα στον hard_treasure σε ολη αυτην την υβριδικη σχεση και πως το φαντασιώνεται .
    Για καποιους δεν ειναι απλο, για καποιους ειναι απλο, για καποιους δεν τους πολυνοιαζει, για καποιους δεν τους βγαινει αν ο/η συντροφος δεν τους εμπνεει, για καποιους απλα κολοκυθοπιτα.
    Αν για καποιον Κυριαρχο δεν ειναι απλο να καταπιεζει την κυριαρχικη του συμπεριφορα θα του προτεινα να μην το κανει, οπως επισης και να μην το γενικευει διοτι αυτο δεν αφορα ολους τους Κυριαρχους


    Υ.Γ. Κανενας προσωπικος υπαινιγμός κουβεντα κανουμε