Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θα μπορουσε να γινει?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος bdsmslave191, στις 2 Νοεμβρίου 2007.

  1. she_Dragon

    she_Dragon Regular Member

    εχει συζητηθει κ παλιοτερα το θεμα, πραγματικα δεν καταλαβαινω......
    χρειαζεται κανεις τη συναινεση του υπολοιπου Ελληνικου πληθυσμου ωστε να νιωθει καλα με οτι κανει στις ιδιαιτερες στιγμες του? αν πχ η κυρα σουλα απο απεναντι εγκρινει.....

    (απο το απεναντι μπαλκονι: "τι εγινε χθες βρε κοριτσι μου?? τις αρπαξες.. τις αρπαξες?? [κλεινει το ματι, χαμογελα πονηρα] "ναι! ναι! κυρα σουλα μαυρη με εκανε ο Κυριος μου" "μπραβο βρε κοριτσι μου επιτελους βρηκες κ εσυ τον καταλληλο Αφεντη να υπηρετεις, μη μεινεις ανυποταχτη μια ζωη" [τιναζει τη μπουχαρα κ μπαινει μεσα] )

    ....εγω θα νιωσω κοινωνικη καταξιωση κ αποδοχη??
    κ τι μας νοιαζει πως θα χαρακτιριζε ο καθενας τι κανουμε αν ηξερε, που στο κατω κατω οτιδηποτε παρεκκλινει του ιεραποστολικου προς αναπαραγωγη του ειδους ανωμαλο θεωρειται...
     
  2. latexduck

    latexduck Contributor

    χχααχαχχαχαχχααχχααχ  
     
  3. HiSasori

    HiSasori Regular Member

    Δεν νομίζω ότι το θέμα είναι η αποδοχή, όχι όπως σκέφτομαι τουλάχιστον.

    Πιστεύω ότι το ζήτημα είναι ότι μειλίχια πιστεύουμε ότι αν το BDSM γίνει γνωστό, θα αρχίσει να "μαζεύει κόσμο" και είτε για μερικούς θα "αυξηθούν οι επιλογές", είτε για κάποιους άλλους θα υπάρχει πλέον το συναίσθημα του ανήκουμε κάπου και δεν είμαστε οι "περίεργοι".. Προσέξτε παρακαλώ όλα τα εισαγωγικά. Δεν προσπαθώ να εκφέρω μια γενική αλήθεια, απλά μία σκέψη που μου την υπαγορεύει η κοινωνική φύση του ανθρώπου.

    Είμαι σίγουρος πάντως ότι αν το BDSM γινόταν γνωστό στην Ελλάδα δεν θα είχαμε ούτε την αποδοχή, ούτε την επιδοκιμασία των πολλών.. Πάλι η κυρα-κατίνα και το αλφα-αρσενικό-τρεντάς τα ίδια θα λένε. Αλλά έχω την ελπίδα και την πεποίθηση ότι γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που με τα κατάλληλα ερεθίσματα και θα πειραματίζονταν, και θα γινόντουσαν φίλιοι προς το BDSM και μπορεί ακόμα και να έβρισκαν τον τρόπο ερωτικής έκφρασης που έψαχναν μία ζωή..
    Μέχρι στιγμής ο μόνος τρόπος να αποκτήσει κανείς αυτά τα ερεθίσματα είναι το internet.. Γιαυτό και αυτό το φόρουμ είναι τόσο σημαντικό.

    Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει να μαθευτεί το BDSM, διατυμπανίστε το εσείς οι ίδιοι γιατί μόνο εσείς μπορείτε.. Όχι σε όλους απαραίτητα, σε λίγους και καλούς.. Δεν υπάρχει λόγος να κρυφτείς. Ο κόσμος πιστεύει ότι αν κρύβεις κάτι, τότε αυτό είναι κάτι κακό.. Σε αυτούς που έτσι κιαλλιώς θα κακολογούσαν μην δίνετε σημασία. Θα έβρισκαν έτσι κιαλλιώς κάτι να σας κουτσομπολέψουν. Και προπάντως μην φερθείτε ελιτίστικα "Δεν είναι αυτά για εσάς, μόνο οι Hardcore είναι BDSMίτες". Δεν απειλεί κανένας το στάτους και την διαφορετικότητα κανενός. Και αν μαζευτεί και πλέμπα, αυτή έχει τον τρόπο να την κοπανάει μόνη της όταν δει ότι δεν την παίρνει..

    Χαίρομαι πάντως που αυτά τα πράγματα που λέω είναι λίγο πολύ άχρηστα στο φόρουμ.. Οι περισσότεροι ήδη σκέφτονται έτσι ή παρόμοια.. Απλά βλέπω ότι το θέμα συνεχίζει και απασχολεί.. Απλά είπα να μιλήσω σαν ένας από τους ανθρώπους που μάζεψε κοντά του το BDSM ενώ δεν το φανταζόταν καν.
     
  4. Mr Giannis

    Mr Giannis Regular Member

    τελικά έχει πλάκα από την μιά να αδιαφορεί κάποιος-δήθεν- για την κοινωνική καταξίωση και αποδοχή (ωραίο αυτό δρακουλίνα) - και από την άλλη να κάνει ό,τι τούρθει για να προκαλέσει την προσοχή και την ανοχή των άλλων.
    Αλήθεια, το παράδειγμα της HOL-λανδίας ειπώθηκε για μίμηση ή για αποφυγή?? (ρητορική η ερώτηση)
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Με σάλιο και υπομονή ο κώλος γίνεται μουνί…
     
  6. johnny

    johnny Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι θα μπορουσε να γινει?

    σωστη παρατηρηση.........! 
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    είναι βλάκες και μαλθακοί και έχουν αναγκή να βάζουν κανόνες για να κατανοήσουν την ζωή γύρω τους

    το να λες είμαι του bdsm ακούγετε τόσο ηλίθιο...
    τίποτα δεν χρειάζετε να γίνει .
     
  8. Kits

    Kits Contributor

    και γιατι να κανουμε τον κωλο μουνι????

    αλλη χαρη το μουνι και αλλη ο κωλος... αν ηταν ιδια θα ηταν ανιαρό !
     
  9. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    Με σάλιο και υπομονή.
    γαμει ο ελεφαντας αρνι...
    (το χω ακουσει ετσι)

    για το θεμα,
    τα πε ολα ο HiSasori.
     
  10. bdsmslave191

    bdsmslave191 Regular Member

    οταν ξεκινησα αυτο το θεμα η αφορμη ηταν μια φραση που διαβασα σε καποιο αλλο θεμα "με βλεπω και παλι στο εξωτερικο να τρεχω..."!!!!!! αρα στον τοπο μας δεν υπαρχει κατι αναλογο πανω στο Bdsm οποτε δεν υπαρχει λογος να συζηταμε καν,να ερχομαστε σε αντιπαραθεση,να καταθετουμε αποψεις εμπειριες και οτι αλλο αφορα αυτο το θεμα.θα μπαινουμε στο αεροπλανο θα πηγαινουμε Ολλανδια,Αγγλια,Γερμανια και οπου υπαρχει παρτυ ή κατι αλλο που τραβαει την προσοχη μας για το χωρο αυτο.ρωτησα λοιπον για το τι θα μπορουσε να γινει ωστε ο χωρος αυτος να γινει αποδεκτος ωστε ο α ή ο β να μην τρεχει στο εξωτερικο.δεν ειπα να εισβαλει η γειτονια στο σπιτι ή στο κρεβατι μου και να δει αν σημερα εφαγα ξυλο ή βασανιστικα απο τον παρτενερ μου.τα προσωπικα δεδομενα του καθενα πρεπει να παραμενουν παντα προσωπικα.υπαρχουν ανθρωποι που ψαχνουν απεγνωσμενα να βρουν συντροφο μεσα απο αυτο το χωρο,και πιστευω οτι τωρα που εχει ξεκινησει η διοργανωση καποιων παρτυ θα γινει και αποδεκτο αλλα και τοπος γνωριμιας για ορισμενους.παραλληλα με την αποδοχη ερχεται και η πτωση προκαταληψεων,ταμπου και αναστολων.