Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι κανει εναν ανθρωπο ευτυχισμενο ? Αριστοτελης και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 26 Νοεμβρίου 2015.

1. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Εγώ πάντως αντιλήφθηκα ότι δεν σου αρέσει το Brazilian

2. ΟΚ, ας το πούμε "πληρότητα". Εϊναι ο συντονισμός με την υποτακτική μου. Στο στάδιο της έντασης, της κορύφωσης της καύλας και της εκτόνωσης. Αυτό που κάνει το σεξ πολλαπλασιαστικά απολαυστικό, η επικοινωνία βλεμμάτων, κορμιών και ψυχών μέσα από τη παράδοση και την εμπιστοσύνη. Αυτή η υπέροχη αλληλεπίδραση, το ανυπέρβλητο "μαζί"...

3. Μπαρμπαριά και τούνεζι  
    Η γκρίνια είναι το αλάτι του session

4. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

ουαου ! πολυ μεστη απαντηση κυριε ελεγκτα !

κραταω την κεντρικη ιδεα, την αλληλεπιδραση στο "μαζι"

5. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Βανιλλάκι  

6. seduced mind

seduced mind Guest

Ok σαν πρώην υ θα απαντήσω με πάσα ειλικρίνεια... Προσωπικά με ερέθιζε η ιδέα της συνεύρεσης με κάποια η οποία με κάλυπτε ηλικιακά, νοητικά και εμφανισιακά. Αυτά τα 3 έπρεπε να τα είχε στάνταρ. Μια τέτοια γυναίκα η οποία αντιλαμβανόταν μέσω της καθημερινότητας μου τον έλεγχο που ασκούσα, με ερέθιζε όταν μου τον αφαιρούσε και με έκανε υποχείριο της. Δεν με ξετρέλενε τόσο το τι θα μου έκανε ή το τι θα μου ζητούσε να κάνω εγώ για εκείνη, αλλά το ότι μπορούσε να κερδίσει από εμένα, έναν έλεγχο που ανέκαθεν έμαθα να έχω στη ζωή μου. Δηλαδή προσωπικά, τα high heels, pvc, latex, leather και όλα αυτά που έχουν άμεση σχέση με το BDSM ουδέποτε με ξετρέλαναν ή με ερέθιζαν, αυτό που μου χάριζε ευτυχία αλλά και ανακούφιση ήταν ότι έδινα τον εαυτό μου σε κάποια και όποτε το έκανα αυτό ένιωθα μέσα μου να φεύγει ένα βάρος. Πολλές μπορεί να πούνε τι έχεις να μου παραδώσεις, αλλά το θέμα δεν είναι τι έχω να παραδώσω εγώ, το θέμα είναι αν μπορεί εκείνη να αντεπεξέλθει σε αυτό που θα λάβει...

7. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

@peleas, συμφωνώ απόλυτα, από την "από κάτω" μεριά  .

Θα άλλαζα μόνο μια μικρή λεπτομέρεια, εκεί που λες "η επικοινωνία <...> μέσα από τη παράδοση και την εμπιστοσύνη" θα έβαζα "η επικοινωνία μέσα από την παράδοση που προέρχεται από την εμπιστοσύνη".

8. Eυχαριστώ για το editing  

9. Say it clear, say it loud
    I' m vanilla and I'm proud!  

10. Apolytos

Apolytos I am back bitches

Απλα πράγματα. Μια λεξουλα.
    Αυτοπραγματωση.

11. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

πες μας λιγο παραπανω απολυτε, πως την αποκτας μεσα απο το BDSM την αυτοπραγματωση. Ειπαμε να μην χρησιμοποιουμε μονολεκτικες απαντησεις σε αυτο το θεμα.

12. Apolytos

Apolytos I am back bitches

Ειδα Αριστοτελη και παρασυρθηκα δινοντας γενικοτερη απαντηση. Βεβαια μια υποκατηγορια της αυτοπραγματωσης ειναι και το κομματι εκεινο της πληρωσης που πετυχαινει ο ανθρωπος οταν ικανοποιει τις σεξουαλικες του αναγκες οχι μονο στο πλαισιο του χρονου, διχως δηλαδη να υπαρχουν μεγαλα χρονικα διαστηματα χωρις στερησεις, αλλα και στο πλαισιο της σεξουαλικης αναπτυξης οπως αυτη οριζεται απο τις εγγενεις και επικτητες, απο τα βιωματα, αναγκες, του ανθρωπου. Ειδικα ο τομεας της σεξουαλικης αναπτυξης αγγιζει περισσοτερο τον ανθρωπο με bdsm επιθυμιες απο καποιον με βανιλλα γουστα, καθοτι οι bdsm επαφες ειναι οχι μονο πιο εγκεφαλικες αλλα και η ποικιλια των διαθεσιμων ερωτικων παιχνιδιων ειναι "ανεξαντλητη" συγκρινομενη με τις πιο "κλασσικες" σχεσεις. Απο την αλλη το κυνηγι της σεξουαλικης (και συναισθηματικης) ευτυχιας μεσα σε bdsm σχεση φανταζει πιο δυσκολο, μιας και οι διαθεσιμοι υποψηφιοι για αυτο το ειδος του παιχνιδιου ειναι δυστυχως πολυ λιγοι.