Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι καταλαβαίνει κάποιος καινούριος στο χώρο, που διαβάζει το φόρουμ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Vakhos, στις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αυτό το νήμα έχει μονάχα τρεις σελίδες. Άρα όποιος/α θέλει, είναι πανεύκολο να τις διαβάσει όλες. Και να δει σίγουρα πιο σχετικές με το θέμα απαντήσεις απ' αυτή την δική μου.
    Τι μπορεί να καταλάβαινε ο/η όποιος/α νέος/α στο "χώρο" διαβάζοντας τις διάφορες ενότητες ( ή μεμονωμένες παρεμβάσεις ) του forum?
    Ότι θα έψαχνε, μπορεί και να το έβρισκε, μπορεί και όχι. Εξαρτάται απ' τα μάτια που θα "φορούσε" και απ' το ποια γωνία θα "διάβαζε" τις σκιές και τα λόγια/σκέψεις τους.

    Και τώρα το τελείως άσχετο ( είναι τελείως άσχετο? ), πέρα απ' τα "κρέατα", πέρα απ' τ' όποιο bdsm ( καθώς και την όποια ορθότητα ή ανορθοδοξία του ).
    Ακόμη και αυτοί/ες που στα μάτια του/της θα φάνταζαν φαφλατάδες ή άσχετοι/ες ή ειδήμονες ή συμπαθείς/αντιπαθείς, ο/η καθένας/καθεμία με τον τρόπο του/της, προσπαθεί να διαβιβάσει κάποιο "μήνυμα" του/της στους άλλους, να επικοινωνήσει μαζί τους.
    Ίσως και αναφορικά με πράγματα του/της "ζόρικα" που δύσκολα θ' απεκάλυπτε στους πάντες.
    Κι ας τον/την κορόϊδευε ένα μικρό ή μεγάλο μέρος της "ομήγυρης". Γιατί μάλλον είναι καλύτερος ο "μολυσμένος" αέρας απ' την παντελή έλλειψη "οξυγόνου".
    Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον εγώ σαν νέος εδώ ( με δυο χρόνια και κάτι "ενεργός" εδώ μέσα και κάποιους μήνες παρατηρητής απ' έξω, δεν με θεωρώ και "παλιά καραβάνα" ).
     
    Last edited: 8 Σεπτεμβρίου 2016
  2. Αρκετά μην μπεις όμως στον κόπο να ρωτήσεις η να αναρωτηθείς η να γράψεις κάτι όπως σε όλες τις κοινωνικές και τις υποβαθμισμένες περιοχές του κόσμου και εδώ υπάρχουν κλίκες.. Υπάρχει κλίκα τρολ κλίκα σοφιστικέ κλίκα ποίησης κλίκα σπουδαγμενων ( σας το έχω πει πως αυτοί του πολυτεχνειου είναι περισσοτερο) ... Απλά δεν σας ανήκει το Φόρουμ ούτε υπάρχει πιο έξυπνος πιο μάγκας πιο όμορφος πιο Σ χολιαστικος πιο μορφωμένος πιο σιωπηλός... Εγώ παλιά εμπαινα μια φορά την βδομάδα για μήνες τώρα μια φορά έστω την μέρα... Αυτά Αφήστε τον κόσμο Ν μάθει και να μπει για τα καλά στο θέμα αν σας ενδιαφέρει και αγαπάτε τον χώρο..
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Πότε πρόλαβες και είδες κλίκες, ειλικρινά, εντυπωσιακό. Να γράφετε να σας διαβάζουμε..  
    Φυσικά και δεν μας ανήκει το φόρουμ, τι απορία, είναι αυτή, αλλά όμορφα παιδιά είμαστε, νταξ, όχι, όλοι.  
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Εγώ κάθε φορά από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο φόρουμ έως και σήμερα μια εικόνα βλέπω....

    Αυτή....
     
    Μην με ρωτάτε το γιατί δεν σας το αποκαλύψω...

    Αλλά αυτή είναι η εικόνα που από την πρώτη στιγμή είδα και από τότε στοίχειωσε μέσα μου....
     
  5. SAP

    SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

    Εγω στην αρχη δεν βοηθηθηκα καθολου.. δλδ η επαφη με το φορουμ με εκανε να αμφισβητω το τι θελω. Μετεπειτα αντιληφθηκα οτι οσο πιο μακρια μενω απ το φορουμ τοσο πιο πολυ εξελισσομαι σεξουαλικα. (Με μικρες επανοδους για να μοιραστω την εξελιξη μου φυσικα)