Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι μάθατε σήμερα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 27 Φεβρουαρίου 2009.

1. Avel

Avel Regular Member

Απάντηση: Re: Τι μάθατε σήμερα;

Αγαπημένη Άρτεμις ,
    Ξέχνα ότι έμαθες σήμερα γιατί πιστεύω ότι είναι λάθος. Πάντα να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους και ας σε προδώσουν. Ξέρω ότι πονάει. Το έχω νοιώσει πολλές φορές, αλλά αξίζει να εμπιστεύεσαι. Κερδίζεις!!!
    Μπορεί φυσικά να μην αξίζει να εμπιστεύεσαι όλους όσους πιστεύεις ότι αξίζουν, αλλά αν δεν τους εμπιστευτείς δεν θα το μάθεις ποτέ και δεν θα έχεις γνωρίσει κανέναν πραγματικά.
    Φιλιά. 
    ΥΓ. Σε έχασα  (( γιατί???

2. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Re: Τι μάθατε σήμερα;

Έγραψες!

Αλλά έχω νιώσει και όπως λέει η Αρτέμης!   Μη μασάς πουθενά!

Υπάρχουν άνθρωποι που αξίζει να εμπιστευτείς
    Συνήθως τρώω τα μούτρα μου και έχω πληγώσει και γω 

Και μάλλον το κόβω ότι θα ξαναπληγωθώ(ή  θα πληγώσω).

Ίσως και τίποτε απ τα δύο 

3. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Σημερα εμαθα μια καινουργια λεξη.
    Ερχεται μια ξανθια ζουμπουρλου (δεν υπονοω τιποτα,αλλα ηταν ξανθια,τι να κανουμε) και μου ζηταει αν εχω να της προτεινω κατι για την πιτυριτιδα !!!
    - πως το καταλαβατε οτι εχετε πιτυριδα ; τονισα με ελαφρο μειδιαμα
    - να...εχω φαγουρα και πεφτουν κατι ασπρα απ το κεφαλι μου οταν ξυνομαι..,απαντησε,...της πιτυριτιδας δεν ειναι αυτα; συνεχισε απτοητη.
    "Προφανως θα εκρηγνυνται ετσι οπως θα κατρακυλανε στους ωμους σας" ,μπηκα στον πειρασμο να της απαντησω, αλλα με συγκρατησε η προσδοκωμενη πωληση και αρκεστηκα να συγκατανευσω,παραδομενος:

-Της πιτυριτιδας ειναι, της πιτυριτιδας...

4. Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα "Μπριζόλας και Πεολειχίας"!

5. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Σήμερα ζήτησα να μου φτιάξουν καφέ για πρώτη φορά στη ζωή μου..

Σήμερα έμαθα οτι μεγάλωσα..

6. Georgia

Georgia Owned Contributor

Πως οι άνθρωποι τελικά δεν αλλάζουν.
    Και οτι δεν είμαι τόσο καλή όσο πίστευα.

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Απάντηση: Τι μάθατε σήμερα;

Eγω κοντευω να ξεχασω και αυτα που ξερω... 

8. Babylon

Babylon Regular Member

Οτι εχει φτασει ενα κουνουπι στην Ελλαδα απο την Ασια αφου περασε και απο αλλες Ευρωπαικες χωρες, το οποιο ειναι θανατηφορο. Κουβαλαει 22 ασθενειες (ελονοσια, εγκεφαλιτιδα, κλπ), και δεν τσιμπαει μονο τη νυχτα αλλα και την ημερα. Βιολογοι ενημερωσαν το κρατος καιρο πριν ερθει να παρει αναλογα μετρα, αλλα φυσικα το κρατος αδιαφορησε. Το κουνουπι ηρθε, αλλα παλι το κρατος αδιαφορησε. Λενε πως ακομα δεν υπαρχουν πολλα απο δαυτα αλλα αν δεν παρθουν τα αναλογα μετρα το καλοκαιρι θα γινουν επικινδυνα τα πραματα. Στην Ιταλια απο τσιμπημα του κουνουπιου νοσηλευτηκαν 200 ανθρωποι και πεθανε ενας.

Εχουν γραφτει λιγα πραματα για αυτο στα νεα (κουνουπι τιγρης) αλλα δεν εχει δωθει η πρεπουσα σημασια...

9. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

ε ρε θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ανθρώπους.

10. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

11. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Τι μάθατε σήμερα;

....την αλφάβητο...

12. ipakouo_skilaki

ipakouo_skilaki Regular Member

Ότι έχει πολύ πλάκα να κουνάει ένα αεροπλάνο ο αέρας.Γυναίκες και παιδιά να κλαίνε.Οι αεροσυνοδοί να μην εμφανίζονται καθόλου στην διάρκεια της πτήσης.Ο πιλότος να προσπαθεί να κρατήσει το σκάφος.Και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα όταν το προσγείωσε...ωραία εμπειρία...