Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι μας γεμίζει πραγματικά στη ζωή;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος KASEFI, στις 2 Οκτωβρίου 2016.

1. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Καλά ντε είπαμε θα τον πιώ τον καταραμένο....χαχαχ
    Αφού θα έχω τέτοια παρέα με φτιαγμένη ατμόσφαιρα χαλάλι....

2. KASEFI

KASEFI New Member

Άντε βρε θα σου πω και φλυτζάνι...!!!

3. KASEFI

KASEFI New Member

Το βλέπω να αλλάζει πάλι κατηγορία!!!
    Εκτός τόπου και χρόνου θα γίνει τώρα....

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Διάβασα όλο σου το εισαγωγικό post κι αν μη τι άλλο, μου άρεσε ο ενθουσιασμός που "μυρίζει".
    Θα σου γράψω λίγο ανάκατα ( σαν το μυαλό μου ένα πράγμα ) κι αν ξεχάσω κάτι, συγχώρα με ( παραβλέπω τα περί καταιγισμού από μηνύματα, σε λίγο θα πάρεις τα μέτρα του "χώρου"-forum και θα περάσει και η παραμικρή τρομάρα. Αν δεν αρχίσουν να σε πιάνουν και τα γέλια σε κάποιες περιπτώσεις ).

Το λοιπόν, για μένα, όχι το bdsm δεν είναι ούτε ναρκωτικό, ούτε το αλατοπίπερο της ζωής μου. Είναι κάτι που μου αρέσει, υπήρξαν και θα ξανα υπάρξουν περίοδοι, που το παραμέριζα/θα το παραμερίζω και από επιλογή. Αφού σαν καλός Παπάς που είμαι, το πολύ το Κυρ ελέησον το βαριέμαι. Κι έχω ανάγκη από διαλείμματα.

Όχι, δεν μπορεί ν' αντικατασταθεί από κάτι άλλο, ούτε μικρό, ούτε μεγάλο. Είναι κάτι το αυτούσιο, όπως αυτούσια και ανεξάρτητα είναι όλα τα πράγματα, που θα με "πάθιαζαν" ( ή καλύτερα, θα μ' ευχαριστούσαν αρκετά ).

Αν κάτι δεν το γνωρίζεις, μάλλον δεν μπορεί να σου λείπει. Αλλά δεν πρέπει καν να γνωρίζεις την ύπαρξη του.
    Άπαξ και σου κινηθεί η περιέργεια, είναι ζήτημα ιδιοσυγκρασίας από άτομο σ' άτομο. Όλοι οι δρόμοι δεν οδηγούν στη Ρώμη.

Ως προς τα μικρά ή μεγάλα που θα γέμιζαν εμένα...Μπε...δεν έχει νόημα να τα γράψω, πόσο μάλλον απ' την στιγμή που στα χρόνια δεν έχουν μείνει σταθερά κι απαράλλακτα. Βέβαια, προτιμούσα πάντα εκείνα τα πολύ λίγα, με τα οποία εγώ γέμιζα την ζωή μου. Εκείνα που περνούσαν αποκλειστικά απ' τα δικά μου τα χέρια μονάχα. Και που δεν είχαν να κάνουν με κανέναν και τίποτε έξω από μένα. Κάποια/οι/ες απ' αυτά/ους/ες τα/τους/τις τελευταία/ους/ες μου έδιναν πολλά, μ' ευχαριστούσαν όταν τύχαιναν ή όταν δίπλα μου βρίσκονταν, αλλά να "γεμίσουν" την ζωή μου, αυτό δεν το επέτρεψα ποτέ εγώ.
    Πάντως μια ζωή μονίμως γεμάτη θα ήταν βαρετή. Πρέπει πάντα κάτι να λείπει, να υπάρχει κάτι να "κυνηγάς".

* Καλώς όρισες κι από μένα και καλά "ταξίδια" εδώ πέρα.  

5. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Περίπλοκες βρήκα τις ερωτήσεις σου αλλά θα προσπαθήσω να απαντήσω χωρίς να προσπαθήσω όμως να μην γίνω κι εγώ περίπλοκη .  

εμένα στη ζωή με γεμίζει ο έρωτας, ο ήλιος, τα παιδιά , η φύση και οι φίλοι.

αυτά είναι πράγματα μεγαλειώδη . αλλά μέσα στο ρου της ζωής εμφανίζονται ως μικρές στιγμές... οπότε νομίζω η απάντηση για μένα βρίσκεται κάπου στη μέση.

6. KASEFI

KASEFI New Member

Βοήθειά μας....!!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!