Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι μου έτυχε σήμερα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 22 Νοεμβρίου 2016.

1. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Well done!

Και σε μένα ήρθαν τα πάνω - κάτω σήμερα (αλλά δεν μπορώ να τα γράψω public) ..

Πάντως έκανες πολύ σωστή κίνηση!!  

2. Soraya

Soraya Guest

ελπίζω μόνο να είχε καλό τέλος   κι ας μην το μοιραστείτε μαζί μας

3. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Εύγε τίμια,αμόλυντη και ηθική κορασίδα μου... 

4. Soraya

Soraya Guest

χαχαχαχα εγώ και οι 12 παρθένες.....

5. tithon

tithon Contributor

πού έχασες την ευκαιρία να απολαύσεις την συνειδητή ηλιθιότητα του υπαλλήλου των ελτα που διαμαρτυρήθηκε δεν το καταλαβαίνω.
    αυτά ήταν τα εύρετρά σου και τα αποποιήθηκες.

6. Soraya

Soraya Guest

παρόλα αυτά όμως επειδή είμαι ελ επαγγελματίας και τα λεφτά ήταν "συναδέλφου" και ξέρω ότι 7 στους 10 δεν έχουν να πληρώσουν το ΤΕΒΕ τους σκέφτηκα διαφορετικά...
    ίσως και βλακεία... ίσως και σωστό...
    όπως και να έχει τωρα τελείωσε και απλά γελάμε  

7. tithon

tithon Contributor

πιθανότατα δεν έγινα κατανοητός.

8. Soraya

Soraya Guest

ίσως...   είμαι και κουρασμένη από την δουλειά... οπότε συγχωρέστε με

9. tithon

tithon Contributor

από την ιστορία σας τίποτε δε μου φάνηκε αφύσικο εκτός απ το γκρινιάρικο τηλεφώνημα εκείνου που σας ζήτησε να απολογηθείτε κατά το δικό του πρωτοκολο αντι να απολογηθεί και να ευχαριστήσει. μια τέτοια ευκαιρια θα την εκμεταλευόμουν μετατρέποντας το τηλεφώνημα σε λεκτική απόλαυση μέσης διάρκειας. είναι κι αυτό ένα είδος βραβείου.

υγ: το οτι δεν ευχαρίστησε ο δικαιούχος θα το αξιολογούσα λαμβανοντας υπ οψιν και τον ενδεχόμενο πανικό του. ρητα θα διατυπωνα το συμπερασμα μου.

10. Soraya

Soraya Guest

ωωωω είχα μια τόσο τρομερή μέρα στη δουλειά μου που δεν είχα κουράγιο όχι να "μαλώσω" τον υπάλληλο... αλλά ούτε να μιλήσω δεν είχα κουράγιο...

11. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Εγώ όμως που δεν είμαι και τόσο αμόλυντος σας θέλω όλες μαζί παρθένες μου....     

12. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Ζήτησα αναπτήρα απο κάποιον και αντι να μου τον δώσει να ανάψω τσιγάρο (μόλις είχα πάρει και καφέ) με ρώτησε "τι τάξη πάω"
    Νταααααξ έλαμψα