Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι μου συμβαίνει

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος anima0, στις 23 Αυγούστου 2016.

1. anima0

anima0 Regular Member

Δεν ήξερα σε ποιό άλλο, ίσως, σημείο του φόρουμ να μοιραστώ αυτό. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς Βδσμ-ικη εμπειρία, είναι τέλος-πάντων περί αυτής αυτό που μου συμβαίνει και εξηγώ :
    Οταν βαριέμαι να διαβάζω εδώ στο GreekBDSMCommunity αναζητώ εναλλακτικές τοποθεσίες, όπως πχ το CollarSpace.
    Πληκτρολογώ λοιπόν στην γραμμή διεύθυνσης του φυλλομετρητή μου και προς μεγάλη μου έκπληξη διαβάζω πως ιστότοπος "ψολλαρ" δεν υπάρχει.

Βοηθήστε χριστιανοί. Ποιός μπορεί να το εξηγήσει;

2. katerina

katerina Regular Member

ειλικρινα τωρα, ξεκινησες θεμα, και βαζεις ολους εμας να παταμε να δουμε ... για τον χαβαλε σου???

εχουμε ξεφυγει λιγακι ή μου φαινεται?

3. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Εγώ γέλασα πάντως γιατί μου έχει συμβεί.  

4. whisperer

whisperer Regular Member

ε οκ...σιγα....κι εγω ηθελα μια φορα να γραψω σ ενα mail τη λεξη collies αλλα ηταν ελληνικα το πληκτρολογιο κι εγραψα κι εστειλα ψολλιες

5. folha

folha deja vu

Εδώ: BDSM humour

6. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Το ψολλαρμε.ψομ είχε πατηθεί άπειρες φορές  

7. folha

folha deja vu

μόλις ανακάλυψες το λόγο που το ελληνικό ψ βρίσκεται στη θέση του λατινικού c στα πληκτρολόγια      
    Το επιβεβαιώνει και η περίπτωση του @whisperer:
    Πρόκειται περί συνωμοσίας!