Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι μπορεί να κάνει κάποιος καινούριος στο χώρο που δεν έχει εμπειρίες...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος lovespanking, στις 26 Σεπτεμβρίου 2012.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Τι μπορεί να κάνει κάποιος καινούριος στο χώρο που δεν έχει εμπειρίες...

    να σε ρωτησω... αλλα βαλε και ενα νικ  
     
  2. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Τι μπορεί να κάνει κάποιος καινούριος στο χώρο που δεν έχει εμπειρίες...


    Ετσά'ναι, κουμπάρε, αν θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Η σοβαρή ασυμμετρία δεν είναι για τεμπέληδες ή για ξεπέτες.

    Αν περιμένει κάποιος να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα αρσενικά μόνο και μόνο για τα ωραία του, μπιρμπιλογουρλωτά μάτια, είναι γελασμένος.
     
    Last edited: 23 Απριλίου 2013
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μπορεί να κάνει κάποιος καινούριος στο χώρο που δεν έχει εμπειρίες...



    χαχαχαχαχα μακραν οτι πιο ρηχο εχω ακουσει τελευταια εδω μεσα.

    Μεινετε εσεις στη ''πιατσα'' σας λοιπον και αφηστε εμας τους υπολοιπους ''ασοβαρους'' να περναμε καλα μακρυα σας.
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι μπορεί να κάνει κάποιος καινούριος στο χώρο που δεν έχει εμπειρίες...

    Whatever.

    Next.
     
  5. Thanasis άτιμε, θα με κάνεις να γράψω μετά από τόσο καιρό και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο μόνο το ότι με αυτά που γράφω μπορεί να με πάρετε από τα μούτρα και δεν εχω την παραμικρή όρεξη να απαντώ
    Ίσως επειδή είναι νεος και ωραίος και αυτό είναι πάντα ένα συν;
    Ίσως επειδή ,παρότι νέος, μπορεί να έχει την στοιχειώδη σοβαρότητα; (Άλλωστε πολλές φορές έχουμε διαπιστώσει και εδώ μέσα πως η σοβαρότητα δεν έχει να κάνει με την ηλικία)
    Ίσως επειδή διαθέτει προσωπική γοητεία;
    Μήπως επειδή μπορεί να είναι ερωτικός άνθρωπος;
    Μήπως επειδή βγάζει αυτό το κατιτίς το επιβλητικό και την ερεθίζει τη γυναίκα;
    Στην τελική μπορεί να έχει και λεφτά (μεγάλο «προσόν» αυτό για να υποτάξει κανείς ακόμα και μια μη υποτακτική/ο)
    Υπάρχουν φαντάζομαι και πολλοι άλλοι λόγοι (τους οποίους δεν γνωρίζω) ,για να ασχοληθεί μια υποτακτική με κάποιον και άλλοι τόσοι για να μην ασχοληθεί. Διαλέγετε και παίρνετε.
    Μετα λόγου γνώσεως λεω πως σε πολλά από τα «γνωστά πρόσωπα της πιάτσας» οι μόνες που θα τους καθόταν για οτιδήποτε είναι οι απελπισμένες.(Υπάρχουν πολλές , δεν αμφιβάλλω)
    Περαιτέρω , η κρίση πολλών από τα «γνωστά πρόσωπα της πιάτσας» μπάζει πανταχόθεν (απο ζήλειες , ανταγωνισμούς εως και αλτσχάϊμερ) και επομένως το ότι μπορει να λένε καλά η κακά λόγια για κάποιον δεν το λες και σοβαρό κριτίριο.
    Είσαι βέβαιος ότι αυτό είναι ασφαλές κριτήριο;
    Ωχ!!! Πάντως όταν βλέπω υποτακτικές μετά από δεσμό με γνωστούς Κ του χώρου όλο και χειρότερες τις βλέπω. Τυχαίο; Ισως , δεν ξερω…
    Πως είπατε; Δεν άκουσα. Ορίστε; (συγγνώμη Κύριε ποιός είστε; )Την ποια; Την κοινότητα; Εννοείς αυτές τις αλληλοσπαρασομένες και αλληλοξεκατινιαζόμενες παρεούλες αρχηγίσκων της συμφοράς;
    Το μόνο που μπορεί να «ξεχωρίσει κάποιον από τα υπόλοιπα αρσενικά» , αγαπητέ μου Θανάση ,δεν είναι οι «σπουδές» του πάνω στους «κόμπους» , ούτε καν η μελέτη του πάνω στις ασύμμετρες σχέσεις (καλά όλα αυτά δε λέω…) και φυσικά δεν είναι πόσες ώρες ξοδεύει στα φόρα .
    Εκείνο που ξεχωρίζει κάποιον ,νέο η μεγαλύτερο ,ως ερωτικό άνθρωπο (κυριαρχικό η μη) είναι η προσωπική του γοητεία . Συνήθως ένας γοητευτικός νέος γίνεται ένας γοητευτικός γέρος. Τα υπόλοιπα ίσως μετράνε σε κάποιο βαθμό αλλά είναι δευτερεύοντα και μερικά εξ αυτών εξόχως αντιερωτικά όταν αναλύονται διεξοδικά. (βλ. μιά – μια)
    Κοντολογίς θα έλεγα στον νηματοθέτη πως στην πραγματικότητα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει διότι δεν γνωρίζω πως γίνονται αυτά τα πράγματα και δεν νομίζω ότι γνωρίζει και κάποιος άλλος θετικά. Εχω όμως την αίσθηση πως για να βρει ο οποιοσδήποτε το οτιδήποτε ψάχνει (Είτε υπο είτε κυριαρχος) θα πρέπει κατα κύριο λόγο να βασιστεί στην προσωπική του γοητεία. Βέβαια , για να βασιστεί στην γοητεία του πρέπει καταρχήν να διαθέτει(αυτό είναι ένα θέμα) και θα του έλεγα γενικά να μην βασίζεται καθόλου σ αυτό το ανύπαρκτο πράγμα που μερικοί από εσάς ονομάζουν «χώρο»
    Περίπου τα ίδια θα έλεγα οτι ισχύουν και για τους υπό που ψάχνουν μίστρέσες μια ζωή και ποτε δε βρίσκουν. Αλλο "δράμα" κι αυτοί...
    Αυτά και τέλος  
     
    Last edited: 23 Απριλίου 2013
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    corni,

    δεν αρνούμαι τα δράματα που υπάρχουν στον χώρο, τις καγκουριές ή τις υστερόβουλες κριτικές. Επειδή υπάρχουν αυτά, ο χώρος είναι για τα σκουπίδια; Δεν έχεις γνωρίσει αξιολογότατα άτομα; Το θέμα είναι να μπορεί να διαχωρίζει κανείς την ήρα από το σιτάρι, αντί να τσουβαλιάζει συλλήβδην.

    Με το πρόσωπο στην πιάτσα εννοώ το physical πρεζάνς και όχι το νικ πίσω από το πληκτρολόγιο. Οτι είσαι ο κόρνη και όχι μια δίμετρη κουκλάρα, που έχει μπει ως κόρνη.

    Ως προς τις ποιότητες που αναφέρεις (γοητεία, λεφτά, πόρσε, κλπ), νομίζω οτι έχεις μια ιδέα -από πρώτο χέρι- πόσα πμ δέχεται μια οποιαδήποτε που απλώς θα βάλει female στην εγγραφή της. Η πραγματικά υποτακτική που συζητάμε θα κάνει τριάζ για την πλάκα της και σιγά μην ασχοληθεί αν εσύ έχεις προσωπική γοητεία. Επίσης, εσύ την προσωπική σου γοητεία την έχεις ξεδιπλώσει όχι μόνο μέσα από τα τσακίρικά σου τα μάτια, τα ακαταμάχητα, αλλά και μέσα από 1800 ποστ και άπειρες ώρες εν ιδεοδρομίω, n'est-ce pas?