Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι μπορεί να φταίει?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος JohnT4, στις 10 Οκτωβρίου 2009.

1. JohnT4

JohnT4 Regular Member

Τι πιστεύετε οτι φταίει όταν μια ελπιδοφόρα νέα σχέση, καταλήγει στο να μη θέλει ο ένας ούτε να μιλήσει στον άλλον?
    Το ξέρω οτι είναι πολύ γενική η ερώτηση..., αλλα θα εκτιμούσα την προσπάθεια να φανταστείτε εσείς το πρόβλημα και τις αιτίες του ταυτόχρονα...!

2. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

"Ή στραβός είν' ο γυαλός,ή στραβά 'ρμενίζουμε"

..και επειδή είναι κάπως δύσκολο να είναι στραβός ο γυαλός,τότε μάλλον στραβά αρμενίζουμε.

Αν το αποτέλεσμα μιας "ελπιδοφόρας" σχέσης,είναι το "μούγκα στη στρούγκα",προφανώς κάποιος δεν ερμήνευσε ορθώς τα σημάδια,εξ'αρχής. Γιατί τα σημάδια είναι πάντα εκεί. Μας φωνάζουν,αλλά ποτέ δεν τους δίνουμε σημασία.

Αν είμαι εκτός θέματος,συμπάθα με,αλλά δεν ήσουν και πολύ σαφής.. 

3. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Καταλήγει τι εννοείς?Εάν χωρίσουν ?

4. JohnT4

JohnT4 Regular Member

Απάντηση: Τι μπορεί να φταίει?

Καταληξη = η λήξη οποιασδήποτε επικοινωνίας.

5. Emma

Emma Contributor

(Μία απ' τις πιθανότητες): Η υποκειμενικότητα του "ελπιδοφόρα".

6. resilience

resilience Regular Member

Ισως η αναπαντεχη ευρεση μιας νεοτερης και πιο ελπιδοφορας σχεσης?

7. Vermilion

Vermilion Regular Member

Να σου πω εγώ για ελπιδοφόρες σχέσεις των δέκα ημερών και του ενός μήνα....
    Σχεδόν πάντα πίσω απ'όλα κρύβεται ένας/μία πρώην (ή wannabe-πρώην -at some point of time)
    Tι τα θες και τα σκαλίζεις, όπως λέμε στην παρέα μου, μη σκας, πνίξε δυο χήνες, βγες έξω στον κόσμο, ναααα οι άντρες (και οι γυναίκες). Εξάλλου αν ταιριάζαμε όλοι μεταξύ μας, δε θα υπήρχαν ούτε κέρατα, ούτε χωρισμοί, ούτε διαζύγια (ούτε αφαιμακτικές διατροφές).

8. mprou

mprou Regular Member

Το κυνηγι του "ελπιδοφόρου" πολλές φορές μας κάνει να ξεχνάμε τα πιο στοιχιώδη και λογικά. Ο έρωτας όμως θα πείτε κάποιοι δεν έχει λογική. Αυτό εξαρτάται απο τα ράματα στο κούτελο μετά τις απανωτές μετωπικές συγκρούσεις με τον απέναντι τοίχο. 

9. Απάντηση: Τι μπορεί να φταίει?

Η επιπολαιότητα.
    Να θέλεις να γίνεις όνειρο κι ελπίδα.
    Να σε κάνει να πιστέψεις οτί μπορείς να γίνεις όνειρο κι ελπίδα.

10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

καμια σχεση με ελπιδοφοριες και σχετικα πιστευω εγω ...
    καθαρος εγωισμος .. πληγωμενος ξεκαθαρος εγωισμος ... αμα παιρνεις την σχεση σαν παιχνιδακι και μετα στο παιρνουν , τσατιζεσαι
    δεν μισουν οσοι εχουν μαθει να αγαπουν

11. Vermilion

Vermilion Regular Member

Επίσης δε μισούν όσοι είναι στ'@@ τους (κι εγώ μαζί τους)  
    Αφήστε τα μίση, και πιάστε......  
    (μετά τα αποσιωποιητικά βάζει καθένας ο,τι θέλει - ή ό,τι μπορεί)  

12. thelma

thelma Regular Member

Ολες οι σχεσεις ελπιδοφορες ξεκινουν ειδαλλως δεν θα ξεκινουσαν. Στην πορεια γνωριζει ο ενας τον αλλον και.....παν οι ελπιδες τα ονειρα σβησαν.