Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος G_E, στις 20 Μαϊου 2008.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"

    + 1


    Εχω να προσθεσω και κατι ακομα, μετα απο ολο αυτο που εζησα στην *εμποροπανηγυρι* του erotika καταλαβα δυο πραγματα.
    1ον Οτι εδω στην Ελλαδα το S/M (ετσι το ξερω εγω και οχι bdsm), το γνωριζουν και το αποδεχοντε (ακομα και οι δικοι μας) οσο γνωριζει ενας μαθητης της πρωτης δημοτικου την τετραγονικη ριζα του 1243, (παραδειγμα η φωνη του βανιλλα, << βαρατον βαζελος ειναι.....>>, η ερωτηση της βανιλλας ,<< το μαστιγωμα κανει καλο στην κυκλοφορια του αιματος.....?>> και η ερωτηση του φιλου μου που με ειδε τυχαια εκει να μαστιγωνω μια σκλαβα ,<<βρε ανωμαλε τι κανεις με αυτους τους ανωμαλους εδω?>>  ) και οσο αποδεχετε η Λουκα τον αντιχριστο, αλλο τοσο θα αποδεχτουν οι βανιλλα καποτε Ε/εμας

    2ον Οτι και τις δυο φορες που καναμε κατι μαζι με βανιλλα κοινο (παρτυ club Θησειο, εκθεση erotika) στεφθεικε (κατ'εμε) με αποτυχια γκρινιες τσακωμους κ.λ.π., ενω οτι εχουμε κανει σε πριβε παρτυ μονο μεταξυ μας (βλεπε Θεσσαλονικη, μερικα μη ανακοινωσιμα στην Αθηνα κ.λ.π) ειχαν παντα επιτυχεια, εχουν δικιο οι ξενοι που στα S/M παρτυ τους δεν βαζουν ουτε εναν βανιλλα μεσα η αγνωστο, και δεν τους δεχονται ουτε καν στα φορα, (ας με συνχωρεσουν οι βανιλα του φορουμ αλλα δυστυχως η ευτυχως ετσι ειναι), ειμαστε πραγματικα δυο διαφορετικοι κοσμοι οπως λεει και ο φιλος μου De Sade και ποτε δεν προκειται να μας καταλαβουν και να τους καταλαβουμε, ασχετως αν στο εξωτερικο οι βανιλλα τους εχουν αποδεχθει αναμεσα τους, αλλα και αυτοι δεν γνωριζουν γιατι το κανουν αυτο που κανουν οι S/Mτσιδες, απλα τους αποδεχονται γιατι δεν εχουν να χασουν τιποτα με να τους αποδεχθουν.

    Οποτε ερχομενος στα ερωτηματα του νηματος σου G-E θα σου ελεγα κατ' αρχας δεν ειμαστε κινημα, και οτι το μονο αιτημα μας μας θα πρεπει να ειναι μονο το νομικης φυσης, δηλαδη να μην μας ενοχλει κανεις νομικα αν καποιος "δικος" μας ειναι Κυριαρχος/η Σαδιστης/ρια, σκλαβα/ος μαζοχιστης/ρια στο κρεβατι του, η και αν θελει να το διχνει και εξω (κολαρο, γονατισμα σκλαβας/ου) για τους χ λογους του ο καθενας, οτι και επαγγελμα να κανει καποιος "δικος" μας ακομα και πολιτικο η δικαστικο (εισαγγελεας, υπουργος, στρατιωτικος κ.λ.π.)

    Αυτα, κατα τα αλλα ειμαστε πολυ ρομαντικοι αν πιστευουμε οτι μεσα απο τις erotika εμποροπανιγυροις θα μπορεσουν ποτε να μας δεχθουν σαν φυσιολογικους ανθρωπους οι βανιλλα γι'αυτους ανωμαλοι ειμαστε, και ανωμαλοι θα παραμεινουμε σε οσες erοtika και να παραυρεθουμε με η χωρις διεισδυση..... το μονο που θα καταφερουμε ειναι να γεμιζουμε τα πορτοφολια των εμπορων διοργανωτων χορευοντας στο ντεφι που μας βαρανε αυτοι, οπως ο γυφτος στην αρκουδα, και εκθετοντας την προσωπικη μας καυλα στα ματια ασχετων προς το αθλημα.......

    Δυστυχως και εγω οπως και πολλα αλλα παιδια που συμμετειχαν στο "τσιρκο των εμπορων του σεξ" και του πακτολου των χρηματων που επιφερει αυτο αλλα πιστευα, αλλα στην τελικη αλλα διαπιστωσα

    Και τελος θα ξανα πω για αλλη μια φορα αλλο τα πριβε παρτυ μας που κανουμε για την καυλα μας μεταξυ μας χωρις κανενα οικονομικο κερδος, και αλλο η εμποροπανηγυρι των erotika εκθεσεων, καμια σχεση ασχετως αν ειμαστε ενα ξεχωριστο κοματι στην εκθεση, μπορει να μην εκθεταμε στραπον και στριπτιτσαδικα, αλλα εκθεταμε το τι κανουμε στις προσωπικες μας ερωτικες στιγμες σε λαθος ατομα, και μεσα απο αυτο γεμιζαν το πορτοφολι τους οι εμποροι του σεξ.
     
    Last edited: 21 Μαϊου 2008
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"

    'Προσέλκυση θυμάτων', πρώτος λόγος.
    Αναλογίζομαι τον δεύτερο: 'Να επιτρέψουμε στα θηράματα να αποπειραθούν να μας προσελκύσουν'. Το μοντέλο κοινότητας, στην περίπτωση αυτή: Ολιγάριθμοι Παίκτες, εσμός 'θυμάτων σαγήνης', πειθαρχημένος , πλήθος ενοχλητικών γύρω τριγύρω - υβρισταί και ικέται συνάμα, τούτα τα αδόκιμα μέλη. Δηλαδή, το ερωτικό παίγνιο υποκείμενο στις οργανωτικές ιεραρχήσεις του κόμματος 'νέου τύπου' - άλλως, ο 'σιδηρούς νόμος της ολιγαρχίας', υπό το ένδυμα της 'κοινότητας'.
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    διαφωνώ φυσικά

    αυτά δεν βρίσκουν βάση πάρα μόνο ανάμεσα από καχύποπτους ανθρώπους .. ναι είναι βολική αυτή η αιτιολόγηση γιατί σε βγάζει από το κόπο να αναλύσεις και να προχώρησεις για να κάνεις κάτι

    η απορία του G_E σε αυτό το νήμα είναι σοβαρή και αξίζει ενασχόλησης ,ώντας τεμπέλης δεν είμαι σε θέση να δώσω την λύση τώρα ,αλλά δεν το αναγάγω σε ιδεολογία του κακού .
     
  4. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"

    Μέγα Ανατολικέ, ξέχασες τον στόχο με κωδικό "δεν είμαι τέρας γαμώτο" (οι μάσκες που φοράω εγώ είναι για να απενοχοποιηθείς εσύ, χαζούλι!)

    Πέρα από την πλάκα, θα είχε ενδιαφέρον να μιλήσουμε με κάποιο τέρας, αν μη τι άλλο για να δείξουμε -ως κοινότητα πάντα- με πόσο ανυπόκριτη αγάπη και σεβασμό περιβάλλουμε τη διαφορετικότητα. Όπως Αμερική!
     
  5. female

    female Contributor




    Άσχετη ούσα, ήθελα να ρωτήσω για κάτι που άκουσα όσον αφορά το νομικό ζήτημα -

    Απαγορεύει ρητά την ύπαρξη της δουλείας -- πώς είναι δυνατόν να γίνει νομικά αποδεκτό το "Ο /Η σκλάβος /α μου", "Ο / Η αφέντης /αφεντρα μου";

    Φυσικά μπορεί κανείς να μιλήσει περί συμβολισμών μόνο, αλλά δεν νομίζω πως ο νόμος δέχεται κάτι τέτοιο. Τελικά, έχει ψάξει κάποιος τι είναι εντός και τι εκτός νόμου από τα συζητώμενα εδώ ως πιθανώς μελλοντικά μη ποινικά κολάσιμα; Αν έπρεπε να συντάξετε ένα νομικό πλαίσιο για το bdsm τι (ρεαλιστικά εφικτό) θα μπορούσε να περιλαμβάνει;


    Μια απορία ακόμα - και τι σας νοιάζει, σε τελική ανάλυση, αν σας δέχονται ή όχι οι βανίλλα;



    (Ο μακαρίτης ο μαρκήσιος υποψιάζομαι πως δεν θα ταυτιζόταν πολύ-πολύ με τα παραπάνω...)


     
  6. Η καλυτερη και πιο καιρια ερωτηση  
    Εμενα δε με νοιαζει
     
  7. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"

    Αν συλληφθείς για τη χρήση της λέξεως 'σκλάβος', να πείς ότι εννοείς το γνωστό 'είμαι δούλα και κυρά' ή ότι απευθυνόσουν σε έγχρωμο αλλοδαπό που σου κουτούπωσε το γιόκα και του ήπιε και το φραπόγαλο.
     
  8. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"

    Αγαπητοί μου το νημα αυτό εχει συγκεκριμένο θέμα και παρακαλώ να μεινει σ αυτο. Οι οποιες αλλες συζητησεις ας γίνουν παραπέρα.
    Οχι εδω μεσα.
     
  9. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Re: Απάντηση: Re: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"

    Ενω το post του perris εχει.ΟΚ δεκτο,κατανοητο και με συγχωρειτε.

    Better i hope
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ο πρωτος στοχος που μπορει να θεσει μια ομαδα ανθρωπων που διεκδικει κατι,ειναι η ενημερωση της κοινωνιας.
    Ποιοι ειμαστε;,τι θελουμε;
    Βασικη προυποθεση γι'αυτο ειναι να συμφωνησουμε μεταξυ μας πρωτα και αφου γινει αυτο,να αποκτησουμε εκπροσωπηση.Ειμαστε ετοιμοι γι'αυτο;Ειμαστε ετοιμοι να βγουμε απ'τα λαγουμια μας,να ιδρυσουμε συλλογο,να κανουμε ενα συνεδριο,μια συνδιασκεψη (μ'αρεσουν αυτα,μου θυμιζουν τα νιατα μου),να καταληξουμε σε καποιες θεσεις, να εκλεξουμε εκπροσωπους;

    Δευτερος στοχος,αν υποθεσουμε οτι κατακτησαμε τον πρωτο,ειναι η αποδοχη της διαφορετικοτητας μας απο την κοινωνια.Εδω χρειαζεται μια πολιτικη συμμαχιων και η ενταξη μας σε ενα "κινημα" με μια ευρυτερη ιδεολογικη πλατφορμα που θα εχει σαν επιδιωξη να {αμβλυνει/αλλαξει/ανατιναξει} ηθικες αντιληψεις,προκαταληψεις,φοβιες της Ελληνικης κοινωνιας.Οι ομοφυλοφιλοι και οι φετιχιστες μπορουν να αποτελεσουν τους πλησιεστερους "φυσικους"συμμαχους μας σ'αυτη την κατευθυνση.
    Οι διεκδικησεις,τα μεσα παλης ,επονται και ειναι συναρτηση φυσικα των εκαστοτε ιστορικων συνθηκων

    Υπαρχει κανενας Λενιν η εστω Κον Μπεντιτ αναμεσα μας; 
     
  11. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"

    Το μονο που εχω καταλαβει απο διεκδικησεις τοσο καιρο εδω μεσα, ειναι η ελευθερη εκφραση της σεξουαλικοτητας των βδσμιτζιδων.

    Μεχρί που περιορίζεται και μέχρι που φτανει αυτη αραγε? Το να ντυθείς φετιχιστικά και αν βγεις στο δρόμο? Το κανουν πολλοι αυτό και δεν τους εδειρε κανενας. Αν θελετε οι αλλοι να το συνηθισουν και να μη δινουν σημασία καντε το πιο συχνα.

    Μηπως με η ελευθερη εκφραση φτανει μεχρι την εμφανιση καποιου στο παρκο που παιζουν τα παιδια, τσιτσιδος να κανει τον σκυλο στα 4 με τον πλαστη στον κωλο?
    Γιατι το δικο μου το παιδι πρεπει να φαει στην μαπα , θελει δεν θελει, την καβλα του αλλου που μετα θα παει στην δουλεια η στο σπιτι του και θα ειναι αψογος, σοβαρος και μετρημενος .
    Ας κανει στον κυκλο του οτι θελει. Δεν νομιζω να απασχολει κανεναν.

    Με την ιδια λογικη θα μπορουσαν και οι "ξενερωτοι βανιλλα" να απαιτησουν και αυτοι δικαιωματα.
    Αν καβλωσει ο αλλος εκει που τρωει την τυροπιτουλα του στα Εβερεστ, γιατι να μην μπορει να απολαυσει ενα τσιμπουκακι στα ορθια απο την καλη του η εστω απο την υπαλληλο του μαγαζιου, εφοσον το γουσταρει και εκεινη?
    Αυτο δεν ειναι καταπιεση δλδ?

    Τις λοιπες δικεδικησεις δεν τις γνωριζω γιατι ποτε κανενας δεν τις κατεθεσε.
    Θα προτεινα ομως στους μαχομενους για την ελευθερια της σεξουαλικης εκφρασης, να ξεκινησουν την επανασταση απο τον κοντινο τους κυκλο. Γονεις, αδελφια, παιδια....
    Και μετα επεκτεινονται και στις οικογενειες των διπλανων.

    Νομιζω πως κατα βαθος αναζητειται η επικροτηση των σεξουαλικων επιλογων απο τους αλλους, για να γινει και η αποδοχη απο τους ιδιους.
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: Απάντηση: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"

    Επίκαιρος, όσο ποτέ, ο μακαρίτης Α. Τρίτσης με το σλόγκαν του :"αν το δηλώσεις μπορείς να το σώσεις". ...