Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος G_E, στις 20 Μαϊου 2008.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Η εικόνα   . Σε ευχαριστώ Φώτη

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Ξαναλεω οτι δεν προκειται να το κανω δημοσια στο φορουμ αυτο ουτε και να το αναλυσω σαφεστατα.Ειμαι αντικομφοριστης,ειμαι οτι θες να ειμαι και σε παραπεμπω στο νημα που εκανε η Mistress Vanda για τις αντιστοιχες "βαφτισεις" που αρεσκεστε να κανετε εδω μεσα.
    Καμμια απολυτως διαθεση δεν εχω να μπω σε τετοια διαδικασια ακομα και αν χαρακτηριστω δεν ξερω και εγω τι αλλο  

    Υ.Γ.Οσον αφορα αυτο, ---> υπό τη μορφή που θα ήθελα εγώ να τις δω να εκφράζονται, ώστε να καταλάβω τι εννοείς.
    πραγματικα πιστευεις οτι με ενδιαφερει τι σε νοιαζει ?Πραγματικα δεν σε εχω για χαζη.Ψαξε το νομικο πλαισιο και οτι σε ενοχλει καντο εσυ σαφες εδω μεσα.Ετοιμο φαγητο εχω σταματησει εδω και παρα πολυ καιρο να δινω,οπως και να ακολουθω εντολες ειδικοτερα απο ατομα που με χαρακτηριζουν
     
    Last edited: 21 Μαϊου 2008
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"

    Αν το ζήτημα των νομικών διευθετήσεων τεθεί τόσο συγκεκριμένα, σε επίπεδο νομοθετικής πρωτοβουλίας, θα προκαλέσει έκπληξη ή οργή ή θυμηδία.
    Πρέπει να προηγηθεί η διάδοση της ιδέας πως ο χώρος αυτός αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο ενδιαφέρον από όσους 'ανώμαλους' - ευάριθμους - τον συναπαρτίζουν.
    Οι νομικές μεταβολές αντικατοπτρίζουν ευρύτερες κοινωνικές ανακατατάξεις και δεν έχουν μεγάλη σχέση με την καθέκαστη λειτουργία των δικαστηρίων, που μπορούν παντελώς αυθαίρετα να καταδικάσουν ή να αθωώσουν γράφοντας στα παλαιά τους υποδήματα το ισχύον νομικό πλαίσιο (κυρίως στα ποινικά, δηλαδή τη δικαιοσύνη ως θεατρική παράσταση).
    Πρέπει να πεισθεί, λοιπόν, η κοινή γνώμη, ήτοι ενα πλαδαρό 'άθροισμα' ηλιθιοτήτων, ότι οι σαδομαζοχιστές είναι ακίνδυνοι για τη δημόσια τάξη και πολλαπλασιάζονται ραγδαία καταλαμβάνοντας νέους αναβαθμούς στην κοινωνική ιεραρχία. Δυό τρείς εισαγγελείς με ζαρτιέρες 'απενοχοποιούν', μακροπρόθεσμα, περισσότερο από δέκα Εκθέσεις.
     
  4. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Πραγματικα αψογος...

    Πρέπει να προηγηθεί η διάδοση της ιδέας πως ο χώρος αυτός αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο ενδιαφέρον από όσους 'ανώμαλους' - ευάριθμους - τον συναπαρτίζουν.

    Πρέπει να πεισθεί, λοιπόν, η κοινή γνώμη, ήτοι ενα πλαδαρό 'άθροισμα' ηλιθιοτήτων, ότι οι σαδομαζοχιστές είναι ακίνδυνοι για τη δημόσια τάξη και πολλαπλασιάζονται ραγδαία καταλαμβάνοντας νέους αναβαθμούς στην κοινωνική ιεραρχία.

    Απολυτα σωστος
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"


    Εφόσον συμφωνείς πως οι θέσεις του Dolmance είναι άψογες και σωστές και πως η διάδοση της ιδέας στο πλαδαρό "αθροισμα" ηλιθιοτητων ...πρέπει να προηγηθεί, υπενθυμίζω τα ερωτήματα που έθεσα μερικά ποστ πιο πάνω.

    Δεν ζητάω μονο απο τον Απολλυωνα σχολιασμό αλλά θεωρώ πως αν μιλάμε για προβολή και προώθηση, πρέπει να ξεκαθαρίζουμε τι ακριβώς εννοούμε.
     
    Last edited: 22 Μαϊου 2008
  6. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"


    Αν ειναι τοσο ευκολο γιατι δεν εχει απενοχοποιηθει κ η ομοφυλοφιλια????Χωρια που ο σαδομαζοχισμος ειναι βιτσιο κ δε βρισκω το λογο να πρεπει να δημοσιοποιει ο καθενας τα βιτσια του......Δυο τρεις εισαγγελεις με ζαρτιερες απλα θ απουλησουν παραπανω κουτσομπολιστικες φυλλαδες μονο κ μονο απο την περιεργεια της κοινης γνωμης για τις λεπτομερειες.........Μακροπροθεσμα το θεμα θα ξεχαστει......
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μ

    Φιλτατε απολλυον, θα εχεις προσεξει οτι δεν σχολιαζω τα δικα σου ποστ, το ιδιο λοιπον θελω να κανεις και εσυ με τα δικα μου, και οσα μελη δεν ασχολουνται με δικα σου ποστ μην ασχολεισε και εσυ με τα δικα τους.
    Ευχαριστω.
     
  8. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Συγνώμη, αλλά μου φαίνεται σαν την απόπειρα δημιουργίας ενός τσίρκου - ¨κινήματος". Κάτι σαν την τραγελαφική παρέλαση Leather's Pride Parade, κακέκτυπο του Gay Pride Parade. Σαν να ζητάμε αναγνώρηση από το κατεστημένο στα πλαίσια της πλουραλιστικής δημοκρατίας. Έτσι και αλλιώς υπάρχει το bdsm lifestyle, ως εναλλακτικό εμπόρευμα. Οπότε εφόσον δημιουργούμε εμπορική κίνηση είμαστε πλήρως αποδεκτοί.

    Η μόνη εξωστρεφής κίνηση που θα είχε κάποιο νόημα θα ήταν το να βάλουμε φωτιά στα κρεβάτια των φιλήσυχων - νοικοκυραίων. Να ωθήσουμε περισσότερα άτομα στην "σεξουαλική διαφθορά" και ακολασία. α ανοίξουμε ρήγματα στην ομαλή ερωτική ζωή της κοινωνίας. Να παρασύρουμε περισσότερους στα πλοκάμια της σκοτεινής - βαθύτερης σεξουαλικότητας.

    Δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να προσπαθήσουμε να πείσουμε τους ανόητους. Γιατί να εμπλακούμε στην νοοτροπία τους; Μπορούμε να ανακαλύψουμε τα στεγανά στην "κανονική σεξουαλικότητα τους" και παράλληλα να αντιληφθούμε τις σκοτεινότερες επιθυμίες που έχουν ενοχικά απωθήσει και πατώντας πάνω σε αυτά να τους οδηγήσουμε στην εξερεύνηση των λαβύρινθων της σεξουαλικής πολυμορφίας / αβύσσου.

    Και "αυτοί" και "εμείς" θα κερδίσουμε
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"


    @ Syrah. Οπως παντα ευστοχη
    Αυτα ειναι μερικα απο τα πραγματικα και κατ' ουσια νομικα θεματα που θα επρεπε να διεκδικησουμε απο τους νομους του κρατους, και οχι το αν αποδεχτουν οι βανιλλα το κολαρο που θα φοραει δημοσια η σκλαβα μου, ουτε και εχω την απαιτηση να εχω σε ενα παρκο που ειναι και παιδια στα τεσσερα την σκλαβα μου και να την βλεπουν που ειναι χωρις βρακι, τιουτοτροπος δεν θελω να βλεπω δυο gay να χουφτονονται δημοσια μπροστα στο παιδι μου, ειπαμε ανοιχτομυαλοι ναι, ομως μερικοι βασικοι κανονες ηθικης πρεπει να τηρουνται μεσα σε μια πολιτισμενη κοινωνια που υποτιθεται οτι θελουμε να ζουμε, αλλιως θα ηταν ζουγκλα και θα μπορουσαμε να κυκλοφορουμαι δημοσια και γυμνοι σαν τα ζωα.....
     
    Last edited: 22 Μαϊου 2008
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    α) Το να συνδράμεις παραγωγικά στη συζήτηση αναφέροντας και δικά σου θέματα, δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται από το πώς σε χαρακτηρίζουν οι άλλοι, ούτε από την άποψή τους για εσένα. Δεν πιστεύω πως επηρεάζεσαι τόσο πολύ από το περιβάλλον σου.

    β) Περί προσφοράς μασημένης τροφής, θα έλεγα πως δεν είναι κακό μέσα από τις δικές σου τοποθετήσεις να βρουν άλλοι συνομιλητές σου και δικές τους ιδέες διατυπωμένες εύστοχα. Γι αυτό γίνονται οι συν+ζητήσεις.

    γ) Ένα BDSM Forum είναι πολύ κατάλληλος χώρος για να συζητηθούν δημοσίως τέτοια θέματα. Αν συζητιούνται μονάχα κατ ιδίαν δεν θα είχε νόημα να γίνεται λόγος για συλλογικότητα.
     
  11. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"

    Καμμια.
    Ομολογω οτι ωριμασες αρκετα σε ενα χρονο μεσα.
    Διαφορετικη, πιο σκληροπυρηνικη αισθηση ειχαν τα γραπτα σου και η ρομφαια σου περυσι.
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Re: "Τι να κάνουμε; Τα φλέγοντα ζητήματα του BDSM κινήματός μας"

    Σε ευχαριστώ καρδιά μου πάρε μερικά

     

    για τα καλά σου λόγια