Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. Astarty

Astarty Contributor

αχαχαχαχαχ Εδώ κολλάει να σου πω..."Πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτε"
    Δάσκαλε που διδάσκες και λόγο δεν εκράττεις.

Δεν παρατάς το φόρουμ λέω εγώ να με βοηθήσεις στην εργασία; Άντε καμάρι μου.

2. latexduck

latexduck Contributor

3. ShyMistress

ShyMistress Regular Member

Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Πολυ γλυκο -και αληθινο- αυτο που γραφεις, llazouli!
    Εμενα προσωπικα με πιανει τρομερη φοβια οταν ειμαι σε ενα χωρο οπου δεν μπορω να δω την εξοδο διαφυγης απο αυτον ή οπου ειναι δυσκολη η διαφυγη γενικοτερα. Με πιανει κριση πανικου στις περιπτωσεις αυτες, ακομα κι αν ειμαι με πολυ κοντινα μου προσωπα. Πλεον, η φοβια αυτη μου εχει δημιουργησει μια ακομα φοβια, την φοβια της φοβιας, οπως αναφερει και η alnair, και αποφευγω
    "προληπτικα" μερη ή καταστασεις στις οποιες ειναι πιθανο να εκδηλωθει αυτο. Ωστοσο ενω ξερω οτι η συγκεκριμενη φοβια οφειλεται σε κατι δυσαρεστο που μου ειχε συμβει παλιοτερα σε μια αντιστοιχη κατασταση, μου ειναι αδυνατο να την ξεπερασω εντελως και κατα διαστηματα επανερχεται.

Επισης φοβαμαι τα υψη οταν τα βλεπω απο τα ακρα τους (ακροφοβια, οπως ανεφερε η Geisha), τους ανθρωπους που φωναζουν και την πληρη ησυχια και γαληνη, ακομα και οταν κοιμαμαι.
    Ουφ! τα ειπα και ξαλαφρωσα. Καλο μηνα.

4. latexduck

latexduck Contributor

Re: Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Καλά για υψοφοβία και ειδικά ακροφοβία έχω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! 
    Εγώ πάλι έχω το ακριβώς αντίθετο από αυτό που γράφει η Shy, δηλαδή δεν μπορώ να ξέρω ότι αν πάω κάπου σε ένα ανοιχτό μέρος δεν θα μπορώ να φύγω ή τουλάχιστον δεν θα έχω κάπου να μένω! Δεν μπορώ επίσης όταν παγιδεύομαι στην κίνηση πχ με πιάνει απελπισία και θέλω να αποδράσω!
    Πάντως ένα είναι σίγουρο! Όσο αφήνουμε μία φοβία μεγαλώνει!
    Έχω χάσει πάρα πολλά από αυτό και συνεχίζω να χάνω!
    Καλό μήνα με λιγότερες φοβίες!

Last edited: 1 Μαϊου 2008
  5. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Οι δικές μας οι μεγάλες πάντα πετάγανε   και δαγκώνουν  

6. JokerGemini

JokerGemini Regular Member

Ρα κουμερα μεν λαλεις ετσι πραμα τζιε ζαλιζουμαι πουτον...φοβον για τες καταραμενες!!!!

ποσα χρονια εχω να σε ακου σω ρε Λαρα? Ελπιζω να εισαι καλα και να δωσεις τους χαιρετισμους μου στον Τζιριν σου...φιλουθκια....

7. lara

Joker   χεχε
    Όντως χρόνια και ζαμάνια!

8. Syrah

Syrah Contributor

Φοβάμαι το ενδεχόμενο να αρρωστήσω, να προσβληθώ από κάποιο λοιμώδες νόσημα, κυρίως αφροδίσιο. Επίσης φοβάμαι το ενδεχόμενο να πεθάνω πριν αποκτήσω κληρονόμο.

Last edited: 2 Μαϊου 2008
  9. Astarty

Astarty Contributor

Λάρα μου επιτρέπεις μια ερώτηση σχετικά με την εμπειρία σου αυτή;

10. lara

Και βέβαια καλή μου.  

11. dominastella

dominastella Regular Member

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

με φοβιζει ο θανατοs και η μιζερια

12. Eri

Eri

Ψεκασε τες με λακ η καποιο καθαριστικο σπιτιου που ψεκαζεται......Εχουν πλακα .....