Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. perfect_number

perfect_number Regular Member

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Η αποτυχια.

2. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Με τρομαζει που δεν εχω ηρεμια.
    Ακουγεται περιεργο, ομως ναι, οσο και αν θεωρειται υπερβολικο εγω δεν εχω στιγμη ησυχιας, δεν εχω την πολυτελεια να πω, "τωρα θα πιω εναν καφε, θα καπνισω ενα τσιγαρο και θα αφησω την σκεψη μου να ταξιδεψει".
    Ζω μεσα σε εναν χορό περιεργων και εντονων καταστασεων.

3. Kits

Kits Contributor

Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

σκεπασε τους καθρεφτες ... θα νιωσεις πιο ανετα!

4. black_pearl

black_pearl Regular Member

Μην με βρει κάποιος μεγάλος σεισμός την ώρα που κοιμάμαι.  

5. Mirella_trans_Domme

Re: Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Να μην το σκεφτεσαι αυτο!
    Ειναι ψυχοφθορο. Θα σου απαντησω και θα μου την πει παλι ο Isnogood που επισης τρεμει τους σεισμους.
    Σκεψου αυτο : Τι ειναι πιο καταστρεπτικο, ενας σεισμος, μια πυρκαγια, η ενας τυφωνας?
    Πολλοι λενε πως φοβομαστε τον σεισμο γιατι "χτυπα" ξαφνικα και ειναι ενα απο τα φυσικα εκεινα φαινομενα που μας κανει να αισθανομαστε ανασφαλεια μεσα στο ιδιο μας το σπιτι.
    Ομως, εαν το σπιτι ή η πολυκατοικια ειναι γερά η σωστα φτιαγμενα, εαν δεν εχουν γινει παρεμβασεις (αφαιρεση κολωνων, γκρεμισμα μεσοτοιχιων κλπ), δεν εχουμε τιποτε να φοβηθουμε.
    Ο σεισμος κρατα μονον λιγα δευτερολεπτα.
    Η πυρκαγια ομως εχει διαρκεια. Ειτε γερό, ειτε οχι, το σπιτι θα το καψει.
    Γιατι και μια πυρκαγια μπορει να ξεσπασει την ωρα που κοιμομαστε. Ενα βραχυκυκλωμα σε καποιο καλωδιο ή ηλεκτρικη συσκευη ειναι πιθανο να προκαλεσει αναφλεξη.
    Ο τυφωνας ο οποιος προς το παρον δεν υφισταται στην Ελλαδα ειναι το ιδιο καταστρεπτικος με την πυρκαγια και εκει δεν εισαι ασφαλης ουτε και εξω απο το σπιτι και εχει επισης διαρκεια.
    Εχε υπ' οψιν σου οτι η Ελλαδα την οποια πολλες φορες υποτιμουμε, θεωρειται στην Ευρωπη μια απο τις χωρες με τις καλλιτερες αντισεισμικες κατασκευες.
    Παραλληλα η Ελλαδα ειναι τυχερη μεσα στην ατυχια της διοτι οι περισσοτεροι σεισμοι γινονται μεσα στην θαλασσα και μακρυα απο κατοικημενες περιοχες.
    Ο πανικος ειναι ο χειροτερος συμβουλος.  

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

σκεψου να βγουμε καποτε για καφε Μιρελλα και να γινει σεισμος ... εχω σηκωθει με την μια ορθιος και θα φωναζω στον κοσμο : "αυτη εδω φταιει .. αυτη ..... " ..   ....

7. Mirella_trans_Domme

8. Kits

Kits Contributor

Αν ειναι μεγαλος ο σεισμος και ξυπνια να εισαι μην νομιζεις πως θα αλλαξει τιποτα... 

9. blindfold

blindfold Contributor

Re: Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

άντρας δηλώνει ...

ξέρεις κάτι περισσότερο ;;;

10. Kits

Kits Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Του εδωσα προαγωγή!!

11. Mirella_trans_Domme

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Μαλλον για εγχειρηση αλλαγης φυλου μου κανει. 

12. blindfold

blindfold Contributor

διεστραμένοι..! αποφασίσεζετε για άλλους ...

ειλικρίνα πόσο φοβερό είναι να αποφασίζουν άλλοι για εσένα ,ναι με φοβίζουν οι αποφάσεις των άλλων που εππηρεάζουν τη δική ζωή μου...