Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. Kits

Kits Contributor

Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Σαγιοναρα ''Πηγασος''... διαχρονικη αξια!!

2. thanasis

thanasis Contributor

Μάγουλο με σφραγίδα γνησιότητος...  

3. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

Χειρότερος απ' οτι φαντάζεσε  

4. perfect_number

perfect_number Regular Member

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Τα σημαδια που αφηνει η ζωη.

5. Tonya_Crossdresser

Tonya_Crossdresser New Member

Το απόλυτο σκοτάδι, σε κάποιο εντελώς για εμένα άγνωστο τόπο.

6. john_slave96

john_slave96 Contributor

Η απουσία Της.

7. black_pearl

black_pearl Regular Member

Ότι δεν θα ξανά δω ποτέ τα γλυκά τις μάτια, το υπέροχο χαμόγελο τις, αλλά και οτι δεν θα ξανά νοιώσω την αφή των χεριών τις όταν τα έπιασα πρώτη φορά.

8. King^Style

King^Style Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

εχω ακριβως τον ιδιο φοβο. οταν βρισκομαι σε μαυρα νερα με πιανει ταχυκαρδια, ομοιως και αν τυχει να περασω πανω απο φυκια. ειχε τυχει συγκεκριμενα να ειμαι πανω σε ενα jet-ski και να κανω ταρζανιες με τα κυματακια. ειχα ανοιχτει αρκετα απο την ακτη σε σημειο που απο κατω ηταν μαυρο το νερο.ουτε καν βαθυ μπλε. εκει λοιπον που κανω ενα αλματακι μαλακιστικα με το τιμονι στην καθοδο [αντι να το φερω ευθεια ηθελα να πεταξω κωλους ο εξυπνος και το jet ski μολις ακουμπησε το νερο εμεινε ακινητοποιημενο εκει.και πως να μην εμενε αφου βρηκα και στο επομενο κυμα οποτε η λογικη λεει πως θα γινομουν οπως και εγινα ιπταμενος!!!] οποτε μια που βρεθηκα στο νερο, μια που κοιταξα που ειναι το πλεουμενον και μια που τα ποδια βαραγαν το κεφαλι μου.για ποτε ανεβηκα επανω ουτε εγω το θυμαμαι.το να νιωθεις να ιδρωνεις παντως μεσα στο νερο ηταν προτογνωρο.

οσον αφορα το ονειρο με τα δοντια της Geisha...το να βλεπεις δοντια πεσμενα κτλ κτλ στον υπνο σου δεν ειναι τιποτε αλλο απο το γεγονος οτι νιωθεις αδυναμη [κυριως σωματικα και ισως και ψυχολογικα]. αυτο πηγαζει απο το εξης : ποτε ενας ανθρωπος νιωθει αδυναμος?οταν δεν μπορει να φαει.ποτε δεν μπορει να φαει?οταν δεν εχει δοντια. ποτε δεν εχει δοντια? στην βρεφικη του ηλικια και στην 3η. στη βρεφικη ηλικια ο ανθρωπος ειναι το πιο αδυναμο πλασμα απο ολα τα αλλα του πλανητη. χωρις την βοηθεια της μητερας του για ληψη τροφης 8α πεθαινε, αφου το μονο που μπορει να κανει ειναι να ειδοποιησει με κλαμα οτι χρειαζεται τροφη. αναλογα και στην 3η ηλικια που πεφτουν συνηθως τα δοντια δεν μπορεις να τραφεις σωστα, αδυνατιζεις οργανικα κτλ κτλ.
    ειναι πολυ λογικο λοιπον το μυαλο να προβαλλει εικονες τετοιες οταν νιωθει οτι δεν εχεις δυναμη.
    πχ εγω οταν βαραγα κατι τρελα ωραρια προ εξεταστικων, η στον στρατο με τις συνεχομενες αυπνιες εβλεπα συνεχως ονειρα με δοντια. οταν μου ελειπε το σεξ πολυ εβλεπα ονειρα με γυναικες.οταν με τυρρανουσε μια σκεψη εντονα παντα εβλεπα ενα ονειρο σχετικο που κυριολεκτικα ηταν σαν να μου εδινε την λυση αν το καλοσκεφτομουν.
    γενικα τα ονειρα συνδεονται παντα με την κατασταση που βρισκομαστε και ουσιαστικα ειτε προβαλλει λυσεις ειτε προσπαθει να μας ενεργοποιησει διοτι δεν λειτουργουμε σωστα προ οφελος μας.λοιπες αηδιες περι προβλεψης μελλοντος και ονειρο με τσιγαρο=υγεια πανε στον καταστροφεα εγγραφων απλα.

9. dominastella

dominastella Regular Member

εγω φοβαμαι οτι μπορει να μην ειμαι με αυτη που πραγματικα θελω δεν μου αρεσει να ζησω με καπια που θα τι θελω λιγοτερο ενω η καρδια μου θα ειναι αλλου θα κανω τα παντα να ειμαι με αθτην που πραγατικα θελω αλλα η τηχη πολεσ φορεσ δεν μασ δινει αυτο που θελουμε

10. DiDi

DiDi Regular Member

ο εαυτός μου...

11. blindfold

blindfold Contributor

αν είμουν εγώ ο σκλαβός θα άπλωνα και έναν εμετό στο πάτωμα ,αν πέθαινε μία χρυσόμυγα πάνω στο πρόσωπο μου ...

πάντα ο εαυτός μας είναι ο χείροτερος εχθρός μας ...

σου συνιστώ να δεις το 'Revolver'

το trailer αδικεί την ταινία πάντως ...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. Geisha

Geisha Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Σαν εξήγηση θα μπορούσε να ισχύει,
    άλλωστε πολλές φορές βλέπω όνειρα
    με σκοπό την προσωπική μου κάθαρση,
    (πχ έχω ενοχές που μίλησα άσχημα σε κάποιον,
    βλέπω όνειρο πως ζητάω συγνώμη κλπ)

Ωστόσο δεν νιώθω περισσότερο αδύναμη από παλιότερα,
    ούτε πιο δυνατή. Γενικά είμαι σε ουδέτερη φάση της ζωής μου,
    ωστόσο λόγω κόπωσης μπορεί να είναι η σωματική αδυναμία
    που νιώθω -ευελπιστώ να γεμίσω μπαταρίες στις διακοπές..