Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. Leykos

Leykos Regular Member

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Μην με πιάσει κόψιμο μέσα σε λεωφορείο την ώρα του μποτιλιαρίσματος!

2. trypa

trypa New Member

1. σεισμός
    2. τα μεγάλα κύματα που σε τραβάνε μέσα και χάνεις τον προσανατολισμό σου και
    3. το χιόνι και την οδηγήση στον παγετό (μεγάλο τραύμα για να το σκέφτομαι καλοκαιριάτικα)

3. blindfold

blindfold Contributor

να μάθουν τους φόβους μου

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

οντως παρα πολυ επικυνδυνο μα και ταυτοχρονα απλο ...
    ακομη και για εναν πολυ καλο κολυβητη , μπορει να γινει σχεδον αδυνατο να τα περασει και να βγει στην ακτη .. ασε που θα πρεπει να βρει και το μικροτερο κυμα για να μην σκασει σαν καρπουζι στην αμμο ....
    Απλα κολυμπαμε παραλληλα και φτανουμε στην ακρη της παραλιας ... εκει μπορουμε να βγουμε πολυ ποιο ευκολα ...
    αν αυτο δεν ειναι δυνατο , η επομενη εξυπνη κινηση ειναι να φυλαξουμε τις δυναμεις μας για να ερθει βοηθεια .. αν δεν υπαρχει συσκευη πλευστοτητας (σωσιβιο , μπιτονι , οτιδηποτε επιπλει και μπορει να στηριξει εναν ανθρωπο) ΠΟΤΕ μην βασιστητε στο να φωναξετε καποιον απο την στερια διοτι ειναι πιθανο ο ενας να πνιξει τον αλλον ....

5. kiss_me

kiss_me Regular Member

...οι κενοί άνθρωποι που περιφέρονται γύρω μου...

6. trypa

trypa New Member

7. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

8. isnogood

αχ πολυ ωραια ταινια Μιρελλα ... καταπληκτικη .....
    ειχε και μια πολυ καλη ατακα : ...
    Ο Χαρισον Φορντ παιρνει το γυναικιο περιοδικο στο οποιο εργαζεται η επιβατης του και διαβαζει το εξωφυλλο και λεει :
    " Ten ways to light his fire? You know how a woman gets a man excited? She shows up. That's it, we're guys, we're easy. Course, for that you can't charge 6 bucks an issue, can you? "

9. kiss_me

kiss_me Regular Member

...που είναι στιγμές που ακόμα τον σκέφτομαι...
    που μεταφράζεται ότι μπορεί να ξανα-ματα-κάνω το ίδιο λάθος...

10. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Δεν πειραζει γλυκεια μου!
    Μαθαινουμε απο τα λαθη μας!  

11. ccchhh

ccchhh New Member

εμένα με φοβίζουν οι μέδουσες, οι βουτιές από ψηλά (λόγω μυωπίας), τα δηλητηριώδη φίδια, οι ύπουλοι άνθρωποι, οι άνθρωποι που ασκούν σωματική βία, το να κολυμπώ σε θάλασσα γεμάτη αχινούς και γενικά οτιδήποτε δεν έχει έστω και μία δικλείδα ασφάλειας:xyxwave:

12. isnogood

αααα ... εσυ εισαι για να κανεις παρεα μαζι μου .... σε 1-2 μερες η θα τρεχεις μακρια μου πανικοβλητη ή θα σε τρεχω εγω για καρδιακη ανανηψη επειτα απο ισχυρο σοκ ...