Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

δεν θελω: να πεθανω δεμενος ή να μην μπορω να κουνηθω απο ασφυξια σε τουνελ κατι δηλαδη χωρις να δωσω μαχη για την ζωη μου,να μου κοψουν το πεος βλεπε Μπομπιτ,να με βιασουν ή να με αναγκασουν να πηδηξω αλλον βλεπε Γκουανταναμο,να κολλησω aids και να πεθανω ανημπορος

2. Darkreminder

Darkreminder Regular Member

τώρα θα φανεί αστείο άλλα πάντα φοβόμουν το σκοτάδι... το έτρεμα. Έχω παθολογική φοβία με το σκοτάδι, ίσως για αυτό κρατάω και μια σχέση αγάπης μίσους με το σκοτάδι. Το σκοτάδι ειναι η δύναμη και η έμπνευση μου, αλλά παράλληλα είναι και ότι φοβάμαι περισσότερο.
    Φιλικά.
    Χ.

3. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Ενα πραγμα που σιγουρα ολοι φοβομαστε ειναι το οταν νοιωσουμε καποια αδιαθεσια που "τραβα" για καιρο και αποτανθουμε σε γιατρο ο οποιος θα συστησει εξετασεις, μην "φανερωθει" πως κατι το πολυ σοβαρο μας συμβαινει.

4. Το σκοτάδι  

5. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Όσες γυναίκες θαρρούν πως επειδή είναι άσχημες, καθίστανται αυτομάτως έξυπνες.

6. DiDi

DiDi Regular Member

Οτιδήποτε έχει να κάνει με ζουζούνια μαμούνια...

Το ύψος....οι απότομες κινήσεις....και οι σκοτεινοί άθρωποι...

7. Georgia

Georgia Owned Contributor

εγώ έχω φοβία με μια συγκεκριμένη έκδοση Peugeot Rallye (μόνο αν είναι σε μπλέ χρώμα.)
    επίσης τώρα τελευταία έχει αρχίζει να με φοβίζει η μοναξιά, ο χρόνος και "η ζωή που περνά και χάνεται"

8. atasai

atasai Regular Member

Female submissive

Έχεις 6 ολόκληρα χρόνια μπροστά σου, μέχρι τα γηρατειά!

9. Dolmance

Χαίρομαι για την υιοθέτηση των θεωριών μου, atasai.

10. thelma

thelma Regular Member

Το επιβλητικο παραστημα του Ντολμανσε.

11. Dolmance

Καλόγουστη νέα, μη με φοβάσαι....

12. Darkreminder

Darkreminder Regular Member

To βράδυ για να κοιμηθείς ανοίγεις και μουσική ή τηλεόραση, ή απλά έχεις κάποιος φως ανοιχτό;