Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. Emma

Emma Contributor

Re: Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Kαλά... Κάτσε να σου απαντήσουν (αν δουν αυτά τα ποστς) και οι "κλώνοι" μου (Lady_Dementia και Lady_in_Black) να δεις πόσο χαμηλά θα φτάσει το ποσοστό σου  

2. thanasis

thanasis Contributor

Νομίζω πλέον οτι με φοβίζει ο ντετερμινισμός.

3. SensualTorturer

SensualTorturer Regular Member

και αυτός καρκίνος είναι:

(αυτό ονομάζεται σύνδεση νημάτων ... )

4. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Είμαι Καρκίνος.. Ακόμα κ αν φοβόμουν το σκοτάδι -που όχι μόνο δεν φοβάμαι αλλά νιώθω και απίστευτη ασφάλεια ώντας σε σκοτεινά μέρη- δεν θα ένιωθα περισσότερο ασφαλής με κάποιον που θα μου προσέφερε αγκαλιές και σφιξίματα,αλλά με κάποιον που απλά θα κρατούσε κερί! ..η φακό.. η προβολέα ανάκρισης έστω! (αυτό το τελευταίο,είναι της μοδός!)​

Kάντες δύο τις περιπτώσεις λοιπόν..μέχρι να έρθει και η τρίτη   Στο μόνο που θα συμφωνήσω με τα παραπάνω..είναι το "βγάζουν εύκολα γλώσσα"..Ναι! είναι γεγονός... την βγάζω εύκολα και ξεχνώ να την μαζέψω πολλές φορές..
    Στα υπόλοιπα που λες,σου βγάζω κόκκινη κάρτα!  ​

Σε αναμονή της τρίτης,φιλενάδα!  ​

5. Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

τωρα μενει να βγει μια Ζυγος και να αρχισει: παιρνω πρωτοβουλιες και ενεργω αυθορμητα,εγω εχω το πανω χερι,δεν υπολογιζω τις συνεπειες των οσων κανω,παντα στον χωρισμο υπαρχει ενταση και καυγας καιτα σχετικα uzzled:

6. Re: Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Μήπως έχεις μπερδέψει τα ζώδια; Οι Ζυγοί απεχθάνονται τις διαμαχες...

7. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Αυτός ο ντετερμινισμός τί ζώδιος είναι;
    Έχω και τον ψυχαναλυτή μου, που ρωτάει: Υπάρχει κανείς να σκιάζεται με τις πορδές στην ύπαιθρο;

8. Re: Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Δεν νομίζω... Ανοιχτός είναι ο χώρος...

9. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Μα αυτό χαρακτηρίζει τους ψυχαναλυτές και τους αστρολόγους: Ανακαλύπτουν μυστηριώδεις συνάφειες.

10. Εσείς τι ζώδιο είστε;  

11. MiB

MiB Regular Member

Πάει κι αυτό το thread.. το έφαγαν τα.. ζώδια (τ' ανήμερα)..  

12. Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

σαν "αντιθεση" το ειπα γιατι απο οτι διαβασες οι Καρκινες μας προεκυψαν ολες διαφορετικες απο το συνηθες