Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. Eri

Eri

Φοβομουν τις κατσαριδες αλλα η αναγκαστικη συμβιωση μαζι τους κ ο πολεμος εν συνεχεια με εκανε να το ξεπερασω.......Τωρα με φοβουνται αυτες.....

Φοβαμαι να πηδηξω απο βραχο στη θαλασσα.....Ευτυχως ακομη μια ψυχη εδω μεσα ζοριζεται στο συγκεκριμενο σπορ οποτε καθομαστε κ ψηνομαστε μαζι παρακολουθωντας κ θαυμαζοντας τα παιδακια που το κανουν ακουραστα επι πολυ ωρα........
    Επισης φοβαμαι τον πολυ δυνατο αερα ειδικα οταν βρισκομαι σε ανοιχτο χωρο με τεντες.........

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

καποτε ετυχα σε καποιο περιστατικο οπου διαπιστωσα πως ο φοβος εχει τεραστια δυναμη που ευκολα γινεται καταστροφικη και ολεθρια .
    Βρισκουν στην παραλια του Μυρτου στην Κεφαλλονια , ειχε τεραστια κυματα που εσκαγαν με δυναμη στην αμμουδια .. φυσικα σε κατι τετοια πετω την σκουφια μου ... καποια στιγμη ξεπερασα τα ορια και βρεθηκα να κολυμπω λιγα μετρα απο την ακτη .. το κυμα με φοβιζε να το καβαλησω για να με βγαλει στην αμμουδια , εσκαγε με πολυ δυναμη ... περιμενα λοιπον ποτε θα ερθουν μικροτερα για να βγω με ασφαλεια ... καποια στιγμη ηρθαν τα μικροτερα και αρχισα γρηγορα να κολυμπω τα λιγα μετρα που με χωριζαν απο την ακτη ... προς στιγμη διαπιστωνω οτι τα λιγα μετρα εμοιαζαν χιλιομετρα αφου κολυμπουσα με ολη μου την δυναμη και ποτε δεν εφτανα ...
    Αυτο που σας περιγραφω ειναι η Νο1 αιτια πνιγμου μετα το γεματο απο φαϊ στομαχι ..
    Ευτυχως εχω πολυ καλη αντιμετωπιση τετοιων καταστασεων και διατηρω την ψυχραιμια μου ... και εκει που λεω : "αντε ισνογκουντακο τραβα σιγα σιγα να κανεις το κυκλο και να βγεις στην αλλη ακρη που ημερευει το κυμα" .. βλεπω εναν τυπο (35αρη) να κολυμπα κοντα μου και να μου κανει νοημα .. ηταν τρομοκρατημενος .. μου λεει πινοντας ταυτοχρονα και 5 λιτρα νερο : "εχω κουραστει , δεν μπορω να βγω εξω" ...
    του εξηγω οτι ειναι αδυνατο να βγουμε προς τα εξω εστω και αν ειναι λιγα μετρα ... ξεσπαει σε κλαματα ... του λεω να μην ανησυχει και να κολυμπησουμε παρειτσα σιγα σιγα μεχρι την αλλη ακρη ... εκεινος αρχιζει να φωναζει και να στριγκλιζει σαν αρνι που το σφαζανε πως θα πνιγει και πως ειναι αδυνατο να φτασουμε στην αλλη ακρη διοτι στο μεταξυ θα μας πηγαινε η θαλασσα στην Ιταλια ...
    Χωρις να μπορω να συγκρατησω τα γελια μου του εξηγω οτι το φαινομενο αυτο (να σε τραβαει το κυμα μεσα) ειναι μονο στο σημειο της εξοδου και πως ανετα μπορουμε να κολυμπησουμε παραλληλα στην ακτογραμμη ωστοσο αφου ειχε διαφορετικη αποψη του ειπα πως χαρηκα για την γνωριμια και οτι ξεκινω για την αλλη ακρη ... ρισκαρισα ναι το παραδεχομαι   ...
    ακουω μετα απο 5 δευτερολεπτα :
    "σε πειραζει να με περιμενεις να κολυμπησουμε μαζι μεχρι εκει ? " ...
    "- οχι μα κανε γρηγορα γιατι εχω πεινασει"
    .. λοιπον ... δεν τον αφησα ουτε ανασα να παρει .. τον πηγα σερι μεχρι τελους .. αφου κατεβασε και τον βοσπορο βεβαια ... φωναζε :
    "πιο σιγα φιλε " ..
    "-ρε πειναω ... προχωρα" ..
    "-δεν μπορω αλλο .. δεν μπορω" ...
    "- καλα εγω προχωραω και θα σε προσεχω απο μακρια ... δεν θελω να καθησω και πολυ εδω .. εχει σκυλοψαρα το μερος ... καποτε στην Κερκυρα μια κοπελα σκοτωθηκε απο καρχαρια" ...
    μα την Παναγια ο τυπος μολις φτασαμε σχεδον περασε απο πανω μου για να βγει ... V power Racing ηταν η λεξη "σκυλοψαρα" .. η δε αναφορα στο θυμα του καρχαρια ηταν καθαρο νιτρο κατευθειαν στον θαλαμο καυσης ...
    ειμαι περιεργος ... αραγε τι να θυματε ο τυπος απο αυτο το περιστατικο ? ...    

3. Kits

Kits Contributor

ενα μαλακα που ενω πνιγοτανε... ηθελε να παει χορτατος!!

4. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Μπλιαχ, φτου, μηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μια τετοια ηταν τοτε στο ταξι πανω στο τζαμι!!!!!!!!!!!!!!!
    Oh Lord !Το Baygon, το Teza, ενα τσοκαρο, μια παντοφλα, μια γοβα η και βατραχοπεδιλο με τακουνι στιλεττο εν αναγκη! 

5. Kits

Kits Contributor

Οταν μας παρουν χαμπαρι τι κελεπουρια ειμαστε και μας δουμε πρωτοσελιδα και σε τηλεοπτικα παραθυρα με γυρισμενες πλατες και αλλοιωμένες φωνες να προσπαθουμε να πεισουμε οτι δεν ειμαστε ανωμαλοι....

εχουν να κλαψουν μανες, σύζυγοι, συγγενείς, φιλοι, συναδελφοι οταν μαθουν οτι τα κανακαρια τους ειναι ''ανωμαλα'' και βουτηγμένα στην ακολασια ....

6. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

7. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Α! Το ομολογω!!!
    Θα στεκομαι με το προσωπο γυρισμενο στην καμερα, θα λεω ναι εγω ειμαι η ακολαστη κορη, και μπραβο μου, και θα κανω και χειροτερα και μην μου κανει νοηματα ο καμεραμαν διοτι θα τον χαστουκισω και θα καταπιει το μονιτορ!   

8. Avel

Avel Regular Member

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Είστε έτοιμοι να ακούσετε τον πιο γελείο και παιδικό φόβο?
    Φοβάμαι τα σκυλιά. Παιδικό κατάλοιπο από τότε που με κυνηγήσαν δύο τεράστιοι σκύλοι και έμεινα λυπόθημος με τα σκυλιά να με γλύφουν.
    Επίσης ο ιsnogood μου θύμησε τον δεύτερο φόβο μου. Τους καρχαρίες. Δεν θα μπορούσα να κολυμπήσω με τίποτε σε νερά που έχουν εμφανιστεί καρχαρίες.
    Κατά παράξενο τρόπο τους σεισμούς δεν τους φοβάμαι.

9. thanasis

thanasis Contributor

Re: Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

One man's dessert is another man's poison.  

10. spartaristo marouli

spartaristo marouli Regular Member

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

χωρίς σχόλιο...

11. Georgia

Georgia Owned Contributor

α!!!επίσης φοβάμαι τον βυθό της θάλασσας και τα ψάρια που κυκλοφορούν εκεί κάτω...

12. spartaristo marouli

spartaristo marouli Regular Member

Απάντηση: Re: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

θα συμφωνήσω και θα προσθέσω και αυτά τα μαύρα φίκια....