Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Mirella_trans_Domme, στις 26 Μαρτίου 2008.

1. thelma

thelma Regular Member

Απάντηση: Τι σας φοβιζει περισσοτερο?

Ο θανατος. Ο δικος μου γιατι δεν αντεχω τη κλεισουρα και το σκοταδι και των προσωπων που αγαπω γιατι δε μπορω να διανοηθω τη ζωη μου χωρις αυτους.

2. Μου ήρθε στο μυαλό η υπογραφή του Kaveiros... "φοβαμαι μηπως μια μερα με αφησουν ΟΛΟΙ...
    και μεινουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ."
    Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση...

3. tinkerbelle

tinkerbelle Regular Member

Η διάψευση. Η ανακάλυψη ότι αυτό(ς) για το(ν) οποίο αγωνιζόμουν δεν δικαιώνει τον αγώνα μου - ότι ο αγώνας μου πήγε χαμένος.

Οπως το λέει ο Σεφέρης :

"πως τόσος πόνος τόση ζωή

πήγαν στην άβυσσο

για ένα πουκάμισο αδειανό για μιαν Ελένη
    ."

4. MiB

MiB Regular Member

Το ότι δε θα ξαναερωτευτώ ποτέ..

5. DiDi

DiDi Regular Member

ποτέ μην λες ποτέ...

6. ekpaideyomenh_slave

ekpaideyomenh_slave Regular Member

τα ψεμματα....και της επιπτωσεις απο αυτα.

7. MiB

MiB Regular Member

εννοείται..

απλά λέω ότι το φοβάμαι μήπως και δεν μου ξανατύχει..

8. DiDi

DiDi Regular Member

♥(¯`v´¯)♥Δυστυχώς ή ευτυχώς ο έρωτας μας χτυπά την πόρτα για αυτό λοιπόν έχε την πόρτα σου ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα και ποτέ δεν ξέρεις... εκτός και αν πια τα στάνταρ σου είναι πολύ υψηλά...οπότε εκεί δεν μπορώ να πω απολύτως τίποτα.   ♥(¯`v´¯)♥

9. MiB

MiB Regular Member

η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή, αλλά όσοι "επισκέπτες" την περνάνε μένουν όλο και λιγότερο μέσα.. Ίσως να μην είμαι και τόσο "φιλόξενος" πλέον..

Σκέφτομαι λοιπόν πολύ σοβαρά να την κλείσω και να περιμένω εκείνη που έχει το δεύτερο κλειδί. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει. Απλά δεν το έχει δοκιμάσει ακόμα στη δική μου πόρτα. Ίσως επειδή την έβλεπε μόνιμα ανοιχτή τόσο καιρό..

ο καθένας έχει τα δικά του στάνταρ..

10. Artemis

Artemis Ανήκω σε Μένα

Όχι καλή μου οι σεισμοί δε θα πάψου τα νευρά σου ώμος ναι μπορούν να ηρεμίσουν, κοιτά αυτά οι γιατροί τα ονομάζουν ψυχώσεις και δεν είναι καθόλου δύσκολο για αυτούς τέτοιες περιπτώσεις, έχουν τον τρόπο να σε πείσουν πώς με το άγχος δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα παραπάνω από μερικές ρυτίδες στο μέτωπο…Και μη ξεχνάς χαμογέλα κάνει τους άλλους να ανησυχούν!
    Υ.Γ. Κρίμα ε?  

11. grxx

grxx New Member

μοωο ο θανατος αλλα ειναι κατι το αναποφευκτο..

12. Aribecy

Aribecy Regular Member

Με φοβιζει να γνωρισει καποιος τον πραγματικο μου εαυτο.. γιατι δεν ξερω αν θα το αντεξει.Και με φοβιζει ακομη περισοτερο αν θα βρεθει ποτε ατομο να μπορεσει να αντεξει...